הכל עיניין של גאווה ...

הכל עיניין של גאווה ...

אנחנו ניצא מזה ... ככה כולם חושבים , ככה כולם אומרים . איך ניצא מזה ? אתמול גם אם היו נותנים עוד 90 דקות ב"ש לא היתה מבקיעה גול . אביתר אילוז תתבגר !!! השופט לא חיפש לתת לך אדום ממרומי שער 8 ראינו שהעל גליצ' כזה נותנים צהוב ... למה????????????????????? באמצע המגרש ? למה ???????? בדקה כל כך קריטית ! למה להתנהג כמו טיפש ! אתה שחקן טוב אבל לפעמים אתה כל כך מעצבן ! קראתי פה בפורום מישהו שאמר שהיו צריכים להכניס את שרון לוי ... ואני לא מבין למה להכניס אותו ? כדי שהוא יתן נופח במגרש או שפשוט יהיה יותר מקום על הספסל בשביל המחליפים ? רמי אליהו ? המבאס בכל העניין עם רמי אליהו היא שבבלומפילד אין את המכונית הזאת עם האלונקה ככה שבכל פעם שהוא עולה למעלה ... לא היה מי שיחזיר אותו למטה . ב"ש היתה אנמית , לא הגנה , לא קישור ולא התקפה ... אם מאור אלבז שוער , אני מוכן לעמוד בשער ולהוכיח שאני הרבה יותר טוב ממנו ...צריך לעצום את העיניים כדי להבין שב"ש בגלל גאווה תירד ליגה כולם בטוחים ששבוע הבא יהיה יותר טוב ואני אומר ששבוע הבא יהיה רק יותר גרוע אם נמשיך לשחק ככה ... זאת ממש בושה ! אלי כהן מתחילת המשחק בא לשחק על תיקו , ראו לו את זה בעיניים (למרות שלא ראיתי את העיניים שלו) , וזה שהוא פתח כביכול עם 2 חלוצים לא אומר כלום . אלי כהן תתפטר ! עכשיו כשעוד לא ירדנו נסלח לך ולא נשנא אותך רק תעזוב אותנו בשקט בבקשה ...

מוצארט

New member
אתה יודע מה? אולי זה יכול לעזור

שאלי כהן ילך, לפני שהנזק יהיה יותר גדול. רואים שיש שיטת משחק במרכז המגרש, אבל משם והלאה, פשוט כלום. אולי זוהי הבעיה של שני הערסים הטיפשים שנקראים "חלוצים". מאור שוער גדול, וכבר כתבתי את דעתי עליו באחת ההודעות כאן בשירשור על המשחק.

RED OR DEAD BS

New member
שוער גדול (?) בהתהוות*

ואנחנו לא צריכים/יכולים להיות בתקופת ההתהוות שלו, אחחח נמאס לי כבר ממך הפועל.

מוצארט

New member
סליחה, לא שוער גדול

שוער אדיר! הבעיה היא שרואים שהוא שוער שכונה, הוא לא יודע לצאת (סתם לדוגמא) לכדורי גובה. הבעיה היא לא שלו, אלא של מאמן השוערים הגרוע.

RED OR DEAD BS

New member
לא.

כשלא יודעים לרקוד אומרים שהרצפה עקומה, עזוב גם אם הוא יהיה דוידוביץ הבא, השגיאות שהוא עשה נובעות מחוסר ביטחון ובעונה הזאת אנחנו לא ממש זקוקים לשוער חסר ביטחון.

RED OR DEAD BS

New member
לא

שמעתי על המושג שאתה יוצר את מה שיש, לא כדאי להסחף לדיון על טעויות ז'ינו (הרבות), אבל ברור שאלבז הוא אחד מהם, שלפי דעתי הוא השוער השני האולטימטיבי שיהיה לו אישזהו גיבוי מהשוער הראשון (אלמדון-דוידוביץ). אין לי שום דבר נגד מאור, הרי כל שחקן צריך להשתפשף ולצבור ניסיון, םשוט לנו זה כרגע לא מתאים, וכל האשמה נופלת על ז'ינו שלא תטעה.

מוצארט

New member
עזוב לרגע את הטעות עם אסי

את מי לעזאזל רצית בתור שוער? בארטז?

RED OR DEAD BS

New member
רציתי שוער ראשון, יניב בן ישי.

שגם פה בגלל כמה אלפי דולרים הוא לא נלקח, עכשיו תעשה אתה את החישובים שלך, אלפי דולרים -ירידה לליגה השנייה, כי שוער זה בעצם התפקיד החשוב בקבוצה וכשאתה מזניח אותו בכוונה אתה חותר למשהו, אמנם זה נשמע כמו קונפירציה אבל תן לי הסבר למה ז'ינו לא השקיע באיזשהו שוער על רמה כדי להציל את הקבוצה.

eranpes4

New member
כן בהפועל שומעים את הרבה

זה מה יש! אחרי שעושים טעויות משתמשים במושג הזה

נכון שיש לו הרבה פוטנציאל

אבל הוא עדיין טירון. שוער זאת העמדה שהכי חשוב בה ניסיון. נכון שהוא עושה הרבה הצלות גדולות אבל עדיין יש לו המון טעויות. אין מה לעשות גם השוערים הגדולים ביותר עושים טעויות אבל לא בכזאת תדירות. גם אם נעזוב את העצירות, תפקיד לא פחות חשוב של שוער הוא לארגן את ההגנה ואני לא ממש רואה את זה ממנו. בקיצור, הפועל באר שבע זה אולי גם בית ספר לכדורגל, אבל בהחלט לא בקבוצת הבוגרים שנמצאת במצב קשה. שוער טוב (ראינו כמה שקשה להשיג כזה במחירי זינו) כמו אסי היה עושה את הקבוצה הרבה יותר טובה.

פותח שישרשור על מאור אלבז.

אנשים אומרים לי שיש לנו שוער ענק,פוטנציאל אדיר,מינימום אסי רחמים כשעלה מהנוער. אותם אנשים צריכים לקבל פיצויים מהמדינה,ולחכות לרכבת שעושה טווו טוו. פאקינג אלוהים,השוער הזה פשוט נמוך,ולא ראיתי פעם אחת! שהוא מחפה על הגובה באיזה כדור גובה או הצלה מהחיבור. הוא שוער לא רע,אבל לא בשביל לקבל שוער ראשון בהפועל ב"ש,ועוד בשנה שהקבוצה נלחמת על הירידה. אם היה מתחיל מליגה שלישית או שנייה,אני מאמין שהיה לו יותר קל,אבל הוא נמצא בסיר לחץ,שנקראת ב"ש. אני זוכר שהוא קיבל כדור שהגיע למשקוף,ואפילו לכדור הזה הוא לא הגיע. את הדברים הנ"ל הייתי אומר גם אם היינו מנצחים,אבל לא בכזה כעס. יש שוער מצויין בנוער,שמתייבש בספסל,אבל צריך להמשיך עם אלבז,כי זה לא הזמן למשחקים בשוערים. עד מתי....................................................

למעלה