הכל על אישתי.. חי חי חי חי חי :)

הכל על אישתי.. חי חי חי חי חי :)

כמעט כל מה שאי פעם היה בטלויזיה על אישתי היקרה לי מכל -פ י נ ק המושלמת... www.pinkalive.com מי שצריך עזרה כמובן,אני כאן, שם, איפה שהוא... תמיד בשבילכם 131788818 לה לה לה לה.. יואוו אנשים אתמול הייתי במסיבה מה זה סוףףףףף היה לי כ"כ כיףףףףףףףףףףףף חולה על אוחצ'ות, פשוט חולההההההההה על האוחצ'ה שלי אני הכי חולה בעולם..!! * סתם בא לי לספר לכם,אסור!?!? * חי חי חי חי אוף,מתי פינק תצא מהארון ותצהיר על אהבתנו?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yanivtr

New member
לאאאאאאא

היא שלייייי!!!!!!! את לא מבינה!!!!!! פינק שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!! יניב מור.... נשמע נחמד שלא תעזי לגנוב לי אותהההההההההההההההההה אבל מסכנה, יש לה אחלה חבר!!!!! קאאאאארררררייייי הוא דווקא דיי מגניב- רוכב אופנוע מקצוען אבל יש לו יותר מדיי קעקועים

יניבי מאמי שלי...

תשכח מזה.. היא שלי!! כאילו, יש לה חבר, אז מה?!? גם לי יש!! חחחחחח מורנדה מור נשמע הרבה יותר יפה.. !!. ואני לא גונבת לך שום דבר, כאילו איך אני יכולה לגנוב לך משהו שלא שלך?!? אני אוהבת אותההההההההההההההה, אוהבת כ"כ !! :) לה לה לה חה חה חה החיים יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יניבי בייבי, אל תקח אישי,אני מתה עליך,אבל היא שלי!

למעלה