הכל על סאמרלנד

yotaml

New member
הכל על סאמרלנד

היי לכולם, תקשיבו אני מכיר את הסידרה ועוקב אחריה כבר לפחות 4 וחצי חודשים ממתי שהיא הופיעה באמריקה, אז אם מישהו רוצה מידע, קישורים, תמונות וכו'... שיפנה אלי!!!... נ.ב. אם מישהו רוצה מידע על ג'סי מקרטני (בראדין ווסטרלי) ועל השירים שלו יש לי טון...יש לי גם ת'דיסק... יותם

yotaml

New member
מי שרוצה לדבר...

מי שרוצה לדבר על הסידרה איתי בפורום...לשלוח לי הודעות... יותם

yotaml

New member
ספויילר על בראדין ../images/Emo58.gif

למי שמעוניין בספוילר על בראדין: 1. הוא אכן מתאהב באריקה, המדריכה שלו אבל מהר מאוד ג'יי מתחיל לצאת איתה ואז הוא פוגש את שרה- ילדה מחורפנת נפשית שגורמת לו למתוח את הגבולות (מכל הכיוונים), ולבסוף הוא פוגש את קלי שבה כמובן מתאהב והם מתחילים לצאת סטדי...חיי אהבה פרועים יחסית לקאוביי מקנזס הא?! (ד"א: ניסיתי להיות מנהל הפורום אבל לא נתנו לי בגלל שאני רק בן 14...רק!) יותם

g0tenx

New member
יותם תקשיב..

קראתי את הספוילר שלך, ואני לא מבין מילה!!! אל תפרסם ספוילרים אם עדין לא התחילה הסידרה... אני אפילו לא מכיר את הדמויות אני רק מכיר את אחותה של קרן שנהרגה בתאונה, זה השחקנית שמשחקת את בקי בצער גידול בנות הסידרה שמשודרת בערוץ הילדים כל יום בחמישה לשבע.. האם אני צודק?

yotaml

New member
כן...אבל

לא קוראים לא קרן, אלא אווה...ואחרי שתראה את הפרק הראשון תבין הכל (פחות או יותר)...זה נכון שבקי מצער גידול בנות מופיעה בתפקיד הראשי כאווה גרגורי וחוץ מזה היא גם מפיקת הסידרה סאמרלנד. תודה על העדכון אני לא יפרסם עוד ספוילרים לא מובנים אבל אם תרצה עוד מידע אני פה. יותם

g0tenx

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי לזה שאחותה של אווה קרן היא זאת שנהרגה בתאונה והשאירה את הילדים לאווה אני צודק???

oren456

New member
כן אתה צודק

קרן היא זו שנהרגה ושהשאירה לאחותה אווה את שלושת הילדים שלה

STA1

New member
את תשלחי לי את השמות של

השיר פתיחה של הסדרה

yotaml

New member
השיר בחתימה

אחרי הבית הראשון יש את: it's a beautiful day...X3