הכל על פרויקט מטבוחה...!

handlessman

New member
הכל על פרויקט מטבוחה...!

שהוא למי שלא זוכר מהכתבה ששמתי פה לא מזמן, הרכב אינסטרומנטלי שמשלב הרבה הרבה סגנונות מפלמנקו ועד לנגיעות בתרבויות אתניות שונות, והכל בשילוב מוזיקה אלקטרונית. |מטבוחה| ודויד לוקח בפרויקט הזה חלק ותופס מקום נכבד בחלק מן השירים הגיטרה והאגדה.
אז הנה קישורים שימושיים: כתבה מקיפה (עם הרבה פרטים ומידע. לגבי הופעות, כתוב בסוף שאין בינתיים משהו גדול ומאורגן, אבל אני בטוח שכשיהיה אנחנו נדע על זה). המייספייס של פרויקט מטבוחה (ניתן לשמוע שם 4 שירים מהאלבום... אני ממש אהבתי!!) המשך בהודעה הבאה...

glitter8

New member
מעולה!! תודה!!

יש גם את הצד השני של האלבום? שנוכל לראות את השם של דיויד (ולהשוויץ?)

handlessman

New member
יש...

באתר של Israel-Music. אבל זה עם הסימן שלהם... ולא מצאתי בשום מקום אחר. לא נורא בכל מקרה לא מצליחים לזהות שם כלום ולא יודע אם בכלל הוא מצוין שם. הוא בטוח ומן הסתם ייקבל קרדיטים בחוברת המצורפת. יאללה אני ממש מתכוון לקנות את זה, מה איתכם?

handlessman

New member
הביקורת שלי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קניתי את האלבום אתמול ב"צליל" ב-60 ש"ח. בכל אופן - ממש ממש אהבתי!! דבר שהפתיע אותי מאוד כי מוזיקה אלקטרונית היא בד"כ לא הסגנון שלי ואני לא נמשך אליה ממש. כנראה מה שעשה לי את זה היה השילוב של זה עם מוזיקת עולם. אני לא בטוח אם כולם פה יאהבו את זה... ובקטע הזה הביטוי "מוזיקת עולם" בא לידי ביטוי באופן הכי חזק - ניתן לשמוע כלים ושירה בשפות של כל כך הרבה ארצות שונות - צרפת, אלג'יר ושאר מדינות ערב, אירלנד, אנגלית, אתיופית, עברית ועוד... האלבום מתאפיין כמובן במאפיינים הרגילים של מוזיקה אלקטרונית - אפקטים ערוכים במחשב ושאר דברים שיכולים להזכיר לכם מוזיקת דאנס וטראנס. האלבום פותח בשיר Urgus שמכיל אלמנטים צרפתיים ושירה בצרפתית עם ריפים יפים לגיטרה. השיר השני, Fuego, השיר שהכי אהבתי, הוא השיר שבו נותן דויד את חלקו בסולו גיטרה מדהים וכמה ריפים ממש יפים. השיר השלישי, Madboojah Sound, ראוי באמת לשמו, כי הוא מכיל מלא אלמנטים מתרבויות שונות ובאה בו לידי ביטוי פעם ראשונה באלבום המוזיקה האירית. השיר הרביעי, Zimbool, מביא את הצד האתיופי והערבי יותר של האלבום. אפשר גם לשמוע מדגסקרית. שיר ממש מגוון ומעניין. סה"כ יש 10 קטעים אבל אני לא אמשיך לפרט על כולם. האלבום ברובו אינסטרומנטלי למרות שפה ושם יש שירה, וחלק גם ראפ. השיר האחרון מספר 10, Baladistan, מכיל שירה בעברית. אז לסיכום, כמו שכבר אמרתי, אני ממש אהבתי. מדבוחה קלאסית וחריפה! מי ששוקל - שיישמע את הדוגמאות במייספייס שלהם, ואם זה לא מספיק אני יכול לשלוח עוד דוגמאות למי שרוצה (אבל לא הכל כמובן...)

למעלה