הכל עניין של אוכל ותזונה

הכל עניין של אוכל ותזונה ../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

מה צריכים לאכול הילדים בבית הספר? והתיכוניסטים? מה מזין? מה בריא? מה כדאי? כל התשובות על כל שאלות ינתנו היום בשעה 11:00, בפורום תזונה, בו תתארח הדיאטנית אורנה לוי. הכינו שאלותיכם מראש. גלישה נעימה!
 

get well

New member
באותו הקשר..האוכל בבסיסים צהליים../images/Emo70.gif

זה רק אני או שבכוונה מנסים להרעיל אותנו ואח"כ עוד מתלוננים שהתורים במרפאה כאלה ארוכים...
 

TheWhiteTigris

New member
תלוי איפה...

לדוגמא בבסיס בתל השומר, האוכל שם ברוב הזמן פשוט זוועה, ואני אוכל אותו רק כי אני חייב להכניס מזון לגוף. בעוד שבבירנית, ביום היחיד שהייתי שם (ואמרו שכל יום מגישים שם את האוכל הזה) האוכל היה פשוט נהדר... או בקריה, שמעתי מחברים שהאוכל מה זה טעים שם. (או ששמעתי שהאוכל מזוויע, אני לא זוכר כבר
)
 

get well

New member
קרייה..מזוויע בעעעע../images/Emo5.gif

יצא לי לאכול שם רק פעם אחת כי אמרתי שניתן לם צ'אנס.. אבל אחרי תורנות מטבח אחת אתה מבין שיש דברים שפשוט לא עושים.. כמו לאכול בחדר אוכל של הקרייה!!! טוב שיש אוכל של אמא ומיקרוגל
 

shimi100

New member
בקריה יש את הפיתייה או איך שלא ..

קוראים לזה מכינים שם פיתות ויוצאים
 

get well

New member
נכון זה יחסית חדש..

הפיתייה עו איכשהו סבירה למרות שהכל קר ומגעיל...
 

shimi100

New member
שהייתי מגיע לקריה הייתי אוכל רק

איפה שמשרד הביטחון איזה מזל שדוד שלי עובד שם... שם היה אחלה אוכל
 

Section

New member
בדיוק חזרתי ממטבח

והייתי חייבת להגיב. אני יודעת שאנשים אומרים שיש אצלנו אוכל טוב (יחסית), אבל איך אפשר לאכול שם אחרי שעושים מטבח??? עם כל העכברים, הצפרדעים, הציפורים ושאר חיות הבית... שלא נדבר על הריח.... היום לדוגמא נפל צרור מפתחות לכלי של הטחינה.. הם (הטבחים) פשוט הרימו אותו וניקו אותו (את הצרור כמובן), לא השתמשו במצקת או משהו כזה כדי להוציא גם קצת מהמסביב. ואין צורך להגיד שזה היה צרור של המטבח שקיים שם כבר שנים...
 

get well

New member
תזכירי לי איפה זה אצלך../images/Emo35.gif

ומה תגידי על זה שהם מערבבים את הסלט עם הידיים השחורות שלהם שחיטטו באף מלפני כן..בעעעעעעע
 

Section

New member
זה היה בפעם הקודמת

ביחד עם העובדה שהם לא שטפו את העגבניות. ואצלי זה גלילות
 

Twinkle1

New member
גם אני הייתי בגלילות

ואכן, כל חוויה "מופלאה" של מטבח הזכירה לי למה אני לא אוכלת שם... זוועות!
 
תגידי תודה שאצלכם רק חיטטו באף

אצלנו הם הלכו על גדול וחיטטו בתחת !!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
 

נעמהdj21

New member
מסמך אנושי מזעזע: בבסיס שלי (חה"י)

הגישו במשך שבועות רבים רק שניצל , פשוט רק שניצל!!!! כשרצו לגוון השניצל היה כהזה בלי ציפוי .... חשבו שיעבדו עלינו...האם הסיבה הייתה עודפי חזה עוף בכמויות מבחילות? האם חוסר גיוון של הקייטרינג? בכל אופן כשהתלוננו פעמים רבות התשובה הייתה מעין חיוך ו.."מה לא טעים לכם????" כל קורבנות השניצל והאוכל חסר הגיוון נא להתייצב....
 
דווקא אני נפלתי על 2 בסיסים

ששירתתי בהם שהיה אוכל לא רע בכלל ( וכן ...טבחים סדירים בישלו). אולי בגלל הפולקעס התרחבו?!?
 
אנשים אני לא יודעת מה איתכם

אבל את המטבח של נחמני אני ניקיתי ממני אכלתי וכל ארוחה אבל כל ארוחה מליון דולר רמה 5 כובים אבל בטירוףףףףףףףףףףףף 5 קילו נוספו למשקלי בגלל נחמני
 
למעלה