קושקושית מתולתלת
New member
הכל פתוח כי אין מה להסתיר /לשמור דברים לעצמך?
זיג ביקש קצת עיניין ואני אנסה לספק
לאחר הערה קטנה החודש שמתי לב כי אני נותנת דין וחשבון על כל דבר.
לי אין חברות. אני חברה של כולן אבל אף אחת לא חברה שלי.
עם זאת יש לי 3 חברות טובות יחסית. ולאחת אין קשר לשניה ככה שפחות ריכולים ובלאגנים של בנות....
עכשיו מה הבעיה?
הכרתי מישהו ואני לא יודעת בדיוק מה יש שם. זה כ"כ מסובך שלא בא לי להיות שם אבל עם זאת גם כ"כ מרגיש קסום כזה...
אז החלטתי שלא לספר עד שאדע מה מי מווווו.
פתאום. כשיש לי סוד אני שמה לב עד כמה החיים שלי פתוחים.
אני מקבלת שאלות מהחברות כמו . מה עשית היום מאז שהלכת מאחותך עד עכשיו. איפה את ועם מי. מה את עושה אח"כ. למה ולאן נעלמת ולא שמענו ממך בשעות האחרונות.....
להפתעתי גם קיבלתי הודעה בבוקר מחברה אחת: ראיתי שהיית מחוברת בוואצאפ ב4.30 בבוקר, מה עשית?
אני מבינה פתאום שאין לי את הדברים האלו שהם רק שלי.
אין לי את התשובות האלו: אני נוסעת נדבר. [ובלי הסברים] אני אדבר איתך אחכ [בלי הסברים אחכ של איפה ומה ]
ועכשיו עד כמה שזה נשמע דיבילי אני לא ממש יודעת איך מסתירים דברים, איך שומרים דבר שיהיה רק שלך עד שאחליט אחרת ולמה בעצם כל דבר חייבים לשאול ולדעת....??? WTF
זיג ביקש קצת עיניין ואני אנסה לספק
לאחר הערה קטנה החודש שמתי לב כי אני נותנת דין וחשבון על כל דבר.
לי אין חברות. אני חברה של כולן אבל אף אחת לא חברה שלי.
עם זאת יש לי 3 חברות טובות יחסית. ולאחת אין קשר לשניה ככה שפחות ריכולים ובלאגנים של בנות....
עכשיו מה הבעיה?
הכרתי מישהו ואני לא יודעת בדיוק מה יש שם. זה כ"כ מסובך שלא בא לי להיות שם אבל עם זאת גם כ"כ מרגיש קסום כזה...
אז החלטתי שלא לספר עד שאדע מה מי מווווו.
פתאום. כשיש לי סוד אני שמה לב עד כמה החיים שלי פתוחים.
אני מקבלת שאלות מהחברות כמו . מה עשית היום מאז שהלכת מאחותך עד עכשיו. איפה את ועם מי. מה את עושה אח"כ. למה ולאן נעלמת ולא שמענו ממך בשעות האחרונות.....
להפתעתי גם קיבלתי הודעה בבוקר מחברה אחת: ראיתי שהיית מחוברת בוואצאפ ב4.30 בבוקר, מה עשית?
אני מבינה פתאום שאין לי את הדברים האלו שהם רק שלי.
אין לי את התשובות האלו: אני נוסעת נדבר. [ובלי הסברים] אני אדבר איתך אחכ [בלי הסברים אחכ של איפה ומה ]
ועכשיו עד כמה שזה נשמע דיבילי אני לא ממש יודעת איך מסתירים דברים, איך שומרים דבר שיהיה רק שלך עד שאחליט אחרת ולמה בעצם כל דבר חייבים לשאול ולדעת....??? WTF