הכל קורה בשרון...

הכל קורה בשרון...

קראתי שמי שעומד בראש "משואה" היה ראש מועצת כפר שמרייהו פעם. זה נראה כאילו יש קשר הדוק בין ":סוגיית קרקעות השרון" לבין... קיבוץ תל-יצחק...לבין "משואה". וכל זה בהמשך לעדות הלא מדוייקת של בייסקי ז"ל במשפט אייכמן - שמאוד מזכירה את עדותה של הגב רבקה פאלוך במשפט של חיים רמון (נמצא ברשת - כולל תגובת השופטים לעדותה).

לא ברור לי מה מהות ההודעות שלך.

אם קראת חומר מסויים הקשור לפורום, תביאי מקורות. סתם להטיל אשמה או רפש על משהו אחר גורם לנו לפורום נזק. אנחנו כאן לא בית משפט או חוקרי משטרה שצריכים להאשים מישהו. אם תהיה לנו תביעה משפטים אני יודע בדיוק מי את ומה כתובתך. נעביר לתובע את כל הפרטים. אני רוצה להמנע ממחיקות של הודעות.

איך מביאים קישור? מתנצלת....

אני לא יודעת להביא קישור - אבל המידע על "הילד מילשטיין" נמצא בגוגל.. לגבי בייסקי - גם מצאתי את זה בעבר בחומר של משפט אייכמן ברשת - כשהוא נשאל למה נורה איזשהו ילד מסויים בפלאשוב הוא ענה "כי הוא שר שיר ברוסית" בעוד שהתשובה ה נכונה היא "כי הוא הביא כסף למהנדס". (לקוח מעדות ניצול שלא ניקרא לעדות במשפט).. לגבי הגב רבקה פאלוך - יש בויקיפדיה ומשם יש קישור למשפט רמון. לגבי - נגר ארונות הקודש בעלה של רבקה - גם קל למצוא. לגבי העץ הרדיואקטיבי שמוברח לישראל ע"י הברסלבים - אנשי חב"ד - ("אומן" "צ"רנוביל)... גם כבר אפשר למצוא - חלק מהחומר באנגלית - לגבי "ילדי צ"רנוביל" והעמותות הרפואיות שקשורות לזה. לגבי מדעני גרעין שמשתפים פעולה בזה - ולגבי התחלואה שיש להסתיר כי "בישראל אין קרינה גרעינית"... ובינתיים הרבנהים חולים ולא יודעים למה (הכי קרובים לארון הקודש... שיתכן שמיוצר ומיוצא לכל העולם היהודי - כי היבוא לא נבדק - ראה קידומו של "השופט בן-דור" (האב)

זה מה שאת עושה חיפוש בגוגל

אם תכניסים את השם שלך בגוגל מקבלים תוצאות. לפי התוצאות אפשר לבנות עליך סיפורים רבים. לא מבין את כל ההודעות ההוזויות שלך, תארי לך שנבנה סיפורים על השם שלך. לפעמים משעשע הסיפורים שלך, אבל אנו עוסקים בנושאים רציניים בפורום.

למעלה