הכל קורה לטובה

לקשמי

New member
הכל קורה לטובה

וצריך לזכור את זה
לפני כמה זמן כתבתי כאן על כמה שאני עצובה כי העבודה לא מאפשרת לי ללכת לסטסנג (מפגש המדיטציה) של ימי ראשון. זה היה בגלל שעד עכשיו החלפתי בעבודה בחורה אחרת שהיתה בחופשת לידה. עכשיו הבחורה הזאת חוזרת ואני אוכל לחזור לסטסנג וכל כך שמחה ומתרגשת מזה! לא רק זה, גם כתבתי כאן על כך שהולכים לקצץ לי את המשרה ולמעשה מה שקורה בסוף זה בדיוק ההפך! במקום הימים האלה נותנים לי עבודה אחרת שאמורה להתחיל בקרוב, כך שזה ייצא לי משרה מלאה! ועוד לא אמרו לי באיזה שעות מדובר אבל אני כמעט בטוחה שזה לא יהיה בשעות הערב היותר מאוחרות, כך שאין חשש שאפסיד שוב את הסטסנג. העבודה הזאת, הנוספת, ניתנה לי אחרי שבתקופה האחרונה למדתי בעבודה תוכנה מסויימת שלצורך הלימוד שלה עשיתי משמרות כפולות לפעמים כך שגם המאמץ הזה מניב פירות. אז אני כותבת את זה כדי להזכיר לעצמי שוב שהכל קורה לטובה. ומעולם לא חיכיתי כל כך ליום ראשון, כמו שקורה עכשיו

אולי תחשבי

שמה שאני הולכת לכתוב פה זה דבילי - אבל אם יש לך מטרות ברורות ואת מבטאת אותם בקול רם לעצמך (ולעולם), משהו בסוף זז.

לקשמי

New member
אני בכלל לא חושבת שזה דבילי

אני יודעת שכאשר יש מטרות ברורות, כשאני יודעת בדיוק מה אני רוצה, אני מגייסת את כל האנרגיות כדי להגשים את המטרה הזאת. במקרה הזה, אני למדתי את התוכנה כדי שאוכל לעבוד בימי ראשון בבוקר וכך לא להפסיד את הסטסנג. בסופו של דבר המזל בא לי מכוון אחר, כלומר שאותה בחורה חזרה מחופשת הלידה וככה יוצא שלפחות בינתיים אני בכלל לא עובדת בימי ראשון. (בינתיים, עד שיתחיל הפרוייקט שדיברו איתי עליו) והעיקר שאני פנויה באותו יום בערב. אבל מה שכן יצא טוב מזה שלמדתי את התוכנה זה שבסוף אני מקבלת עבודה במשרה מלאה שלא הייתי יכולה לעבוד בה אם לא הייתי יודעת לעבוד על אותה תוכנה. כך שנכון שהיה שכר לעמלי אבל חוץ מזה היה גם הרבה מזל. ועל זה אני שמחה

למעלה