הכל רק מזל!

pokerface10

New member
הכל רק מזל!

דווקא בתור מי שמשחק ולא מעט, אני יכול להגיד בודאות.. שום אמנות משחק, שום מחשבה.. בשורה התחתונה, הכל מזל. לא נעים שמוע אבל זאת האמת. אחד שיודע

chenpkr

New member
לא רק מזל

אחי אתה טועה אים נשחק פוקר 5 דקות אז זה יהיה רק מזל אבל תחרויות ואליפויות לוקחות כמה ימים ובטורנירים כאלה המזל תופס רק 20-30% תחשוב על זה יש אנשים שהישתתפו 10 פעם בטורנירים ולא ניצחו פעם אחת ואפילו לא הגיעו פעם אחת לשולחן הגמר ויש שחקנים מיקצוענים דוגמא :דניאל נגרנו עד היום הוא לא יצא פחות ממקום שלישי ולקח כמה פעמים מקום ראשון

pokerface10

New member
אתה תמים

אתה כל כך טועה. אם אחד שלךא ממש יודע לשחק יכול לנצח אפילו את נגרנו ביום מסויים.. זה רק מזל למה נגרנו לא מנתח...תמיד? בכל טורניר? למה יש מקצוענים שלא מגיעים לגבר? כך לדוגמא..טניס? או ביליארד? שם אין לאף אחד מהבית סיכוי לנצח אלוף.. למה? כי אין מזל!

זונע

New member
כל משחק קלפים משלב בתוכו מזל

ותמיד יבוא האס בריבר... אבל להגיד שפוקר זה 100% מזל? סימן שאתה/השחקנים שאתה משחק איתם הופכים אותו לכזה.

pokerface10

New member
מה עדיף טורניר או קש?

מה היתרונות או החסרונות של השיטות האלה? מה ביכלל ההבדל?

הבעיה בטורניר היא

שיש לך רק מנצח אחד,או דירוג אבל ברגע שנכנסת אתה לא יכול לפרוש עד שהמשחק לא נגמר והרבה פעמים קורה שאתה מוביל בהמון צ'יפים ואם היית במשחק קאש אז היית יוצא אם הרווחים אבל בטורניר אתה חייב להמשיך עד הסוף ועלול להפסיד. בטורניר יש סכום כניסה שהוא קבוע לכולם ורק ברגע שאתה מפסיד אתה יכול לקנות עוד צ'יפים וזאת אופציית REBUY (שלא תמיד קיימת בכל טורניר) לעומת זאת במשחק קאש,בדרך כלל משחקים עד שעה מסויימת ואם מישהו מעוניין לעזוב את השולחן לפני השעה הזאת הוא יכול לקחת את הרווחים/הפסדים שלו ולעזוב. מה שמבאס בשיטת הקאש זה שאתה עלול להפסיד הרבה יותר כסף (כי בדרך כלל הריביי לא מוגבלים ולפעמים אין הגבלת סכום כניסה בכלל) ושבניגוד לטורניר שלא נגמר עד שיש מנצח אחד עם כל הצ'יפים,אתה עלול למצוא את עצמך מפסיד הרבה כסף ואז מתחיל לחזור לעצמך ופתאום נגמר לך הזמן,או שהשחקנים האחרים לא מעוניינים להמשיך לשחק ובכלל גורם לאנשים לשחק יותר "בונקר". אני אישית משחק כמעט רק טורנירים,אני לא כל כך אוהב משחק קאש.אבל כל אחד וההעדפות שלו. יש משחקקבוע שאני מצטרף אליו מידי פעם בימי שבת של אנשים שמשחקים רק קאש ולא מסכימים לשחק שום דבר אחר ואני בטוח שהם היו עונים על השאלה הזאת אחרת

זה פשוט לא נכון

אני מסכים איתך שיש אלמנט של מזל בפוקר אבל אם תביא שחקן שיודע לשחק מול שחקן שלא יודע לשחק כל המזל בעולם לא יעזור לא,אני משחק פוקר מכיתה ד ואצלנו בחברה תמיד אותם אנשים מגיעים לשלוחן הגמר בטורנירים ויש כמה אנשים ספציפים שלוקחים בדרך כלל,מזל עוזר אבל בהחלט לא מספיק אם אתה בא מול שחקן מנוסה

OZE5

New member
באו'ה לוקץ בלי א אתה דפוק

אתה תביא מישהו אחי על סף רמת מקצוען תביא אותו מול אנשים שצריך לשנן איתם קצת את החוקים לפני המשחק, הם יזיינו אותך הם ישוו לך רק בשביל לראות מה יש לך ביד ויעלו העלאות מטורפות רק בשביל לראות אם תשווה .. אם משחקים שתי אנשים ברמה שווה זה צריך לדעת מתי להעלות מתי לרדת וכו' וזה תקף רק לקבי טקסס בפוקר 5 קלפים צריך לדעת הסתברויות

Saatlan

New member
חחח..... "הכל רק מזל"

שמע ילד, תפתח פעם WPT ותראה איך אנשים עם 4-6 מעיפים אנשים עם שלישיות או יותר. תראה איך 5 פעמים מצליחים השחקנים הגדולים להגיש לשולחן הגמר (שכדי להגיע אליו צריך לנצח 350-450 שחקנים. חמש פעמים. אם זה היה "רק מזל" הסיכויים לנחות פעמיים בשולחן היו 1 ל-16,000, אז בטח שלא חמש. ובטח ובטח כשזה רק מתוך 50 תחרויות עד כה). זה הדבר הכי יהיר ומטומטם ששמעתי, אבל מצד שני, אם חפשתי פורום של שחקני פוקר, לא הייתי הולך לאחד שמונחה ע"י עודד מנשה....

sUp3r

New member
ממש לא רק מזל אבל זה גם תלוי מול מי אתה משחק

ויש עוד הרבה משתנים.... לדוג' אצלנו בחבר'ה הבליינדים עולים מהר (במשחק של טורניר כמובן) וכשהם מתקרבים לסכומים הגדולים אז רואים הרבה כניסות אול אין פרי-פלופ שזה ממש לא פוקר אמיתי. שב עם מקצוען במשחק קאש ותראה איך אתה מפסיד את המכנסיים. בטורניר לעומת זאת שחקן כמו דניאל נגרנו יכול עם ערימה בינונית ומטה לדחוף אול אין לגיטימי עם AK S ואיזה דונקי שמכסה אותו ישווה לו עם שישיות והנה- מקצוען מול חובבן 50-50 המשתנה של היכולת כבר לא משחק תפקיד ורק המזל משחק עכשיו. ככה בד"כ המקצוענים נופלים בטורנירים.

למעלה