הכל תקין אין לי כלום בכיס המרה

מילקי110

New member
הכל תקין אין לי כלום בכיס המרה

ראיתי עכשיו הכל תקין .

אבל יש לי כן כאבים בצד ימין וקצת בגב אז אולי כן שווה לי ללכת לשאול את הד"ר .

אבל אין לי כלום אוף
.

* מרגישה קצת יותר טוב מבחינה נפשית כי נפגשתי עם החברה הערב והיה כיף מאד , רק הגורם האנושי מצליח לגרש את כל השדים והבאסה

גם אני מצליחה לספר לה דברים שאני לא מגלה לאיש וזה נחמד שיש מישהו שאפשר לספר לו דברים ולבטוח בו .

אני יודעת שכתבתי עליה דברים מכוערים ואני מצטערת על כך פשוט כאש בפעמים הקודמות שהיא ביטלה ישר לקחתי את זה באופן אישי תמיד אני חושבת שזה אני

אבל הנה היום היא לא ביטלה .. לוקח לי זמן עד שאני מרגישה שאני יכולה לבטוח בבן אדם .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי מילקוש

קודם כל זה דבר נהדר לשמוע! ואני שמחה לשמוע על החברה שלך:)
תזכרי שאני כאן אם תזדקקי לי.

את "נשמעת" לי ממש עצובה שאין לך כלום ט'

היית מוכנה לעבור ניתוח רק כדי לפגוש את הד"ר? אז תפגשי אותו באמתלה אחרת, אבל לחתוך את הגוף שלך בחדר ניתוח כדי להחליף איתו מילה או שתיים? מילקי, אל תלכי למקום הזה. לגמרי לא דומה, אבל אני יכולה להבין את זה מהתקופה שחתכתי את עצמי כי רציתי שהיא תראה. מובן שזה לא היה רק בגלל זה, אבל זו הייתה בהחלט אחת הסיבות ואחת הדרכים שלי להוציא את הפנים החוצה. אל תלכי לשם, מילקי. תחשבי על דברים חיוביים יותר. תנסי. יש לך כל כך הרבה טוב בחיים, הגם שאינך יכולה לראות אותם כרגע.

מילקי110

New member
איזה חמודות שתיכן תודה

תודה WHO זה מחמם את הלב באמת ממש מרגש .

* ואכן אלומה הצטערתי לשמוע שאין לי כלום ממש קיוויתי שכן זה לא רק להלחיף איתו מילה או שתיים זה מערכת יחסים קטנה

של לקבל תשומת לב , יחס , ניתוח , ואחרי זה באים לביקורת . ולפעמים הד"ר גם לבוש ממש יפה עם חולצה ועניבה וזה בכלל ..

הוא ממש וואו .. האידיאל .. אם הייתי צריכה להזמין אחד מקטלוג כזה הייתי רוצה אבל בדיוק לא הייתי משנה דבר , נכון הוא קצת חסר סבלות לאנשים אבל אני יכולה להבין את זה

גם אני במקומו לא הייתי רואה אף אחד ממטר .

ואכן הצטערתי לשמוע שאין לי כלום .. רציתי אבנים בכיס המרה ורציתי ניתוח .

LsMs

New member
FUCK GIRL

למה שתרצי ניתוח? למה שתרצי שיסירו לך את כיס המרה?

יש לך בכלל מושג מה זה לחיות ללא פאקינג כיס מרה? שלא לדבר על זמן השהות הממושכת בבית חולים עד שמשחררים אותך וגם אח"כ זמן ההתאוששות עד שאת חוזרת לעצמך

בתור מישהי שעברה ניתוח בטן אחר..הורידו לי צ'אנק מהמעי הדק כי הוא נסתם ללא תקנה והיו בו נמקים כבר אני יכולה להגיד לך שלשכב אפילו פאקינג שבוע בבית חולים על זונדה ותסלחי לי על הביטוי אבל לחרבן גושי דם שנשארו לך במעיים מניתוח זה חרא...מיטות בית חולים..איכס..זה שבר לי תגב ועוד אני טיפוס אתלט שממש לא זקוק למזרן רך ונוח אבל אפילו זה שבר אותי...אני מאחלת לך שבחיים לא תאלצי להסתובב עם זונדה בפאקינג אף עם עירוי כזה על גלגלים ברחבי בית החולים ...IT WAS HELL...ואח"כ להחלים מניתוח בטן כל ניתוח בטן זה לוקח את החודש חודש וחצי לפחות עד שאת חוזרת לעצמך שלא לדבר על שינויים בהרגלי התזונה לכל החיים...במיוחד בניתוח של הוצאת כיס מרה...

may i suggest therapy?

בית חולים זה איכסה...שתמיד תהיה לך רק רק רק בריאות !!!!! אם ממש ממש בא לך לצאת עם רופא אולי תחפשי משהו כזה במקום לנסות לפתח תסמונת מינכהאוזן ...

סליחה על ההתפרצות והבוטות זה רק כדי לנסות לגרום לך לשנות את הגישה...אין לי שום דבר נגדך אבל ואו לקרוא את זה זה פשוט עשה לי ואווו בלב...

אה ..ונ.ב...גם לצאת עם רופאים זה באסה (מניסיון)

מילקי110

New member
גם אני עשיתי ניתוח

בבטן כך שאני יודעת .

ניתוח כיס מרה עושים לפרסקופי ומשתחררים אחרי יומיים . ואחרי זה ההחלמה היא שבועיים .

אבל אני מקבלת את מה שאת אומרת מבינה מאיפה את באה .

ואגב כיף לך שיצאת עם רופאים לא נראה לי שאף רופא ירצה אותי כי אנחנו לא מאותו סטטוס .

אני עובדת בתור קלדנית מזויינת בחברה והוא רופא . רופא ילך עם רופאה , אחות , מזכירה רפואית לא ??

לא עם קלדנית כך נראה לי ..

ותודה . ואגב התקשרתי למרפאה שלו היום כי בכל זאת יש לי כאבים זה לא שקר , ונאמר לי שהוא בחו"ל . איזה כיף לאישתו שנראה לי שגם היא רופאה תארי לך

שאת גם חכמה , רופאה וגם בעלך הוא כזה מדהים ... והמזכירה שלו אמרה לי להעביר לה מייל ושהיא תעביר לו וכך עשיתי .

אין צדק בעולם פשוט אין כאן טיפה של צדק לאחד יש הכל ולאחר כלום .

מילקי110

New member
מה יהיה מחבקת ?

את המנהלת כאן למה ההתעלמות הזאת ?

למה כאשר אנשים מסויימים כותבים את תמיד מגיבה ואותי את מסננת . לא אומרת להגיב לכל דבר

למרות שיש כאלה כאן שאת תמיד מגיבה להן , גם אני מרגישה רע מאד מחבקת , גם אני זקוקה לתמיכה , למה ?

כל מי שמקובל בעולם החיצוני גם יהיה מקובל בעולם הוירטאולי ומי שמתעלמים ממנו בחוץ . למרות שיש לי חברות בעולם החיצוני ולא בדיוק מתעלמים ממני

אני אדם שנוי במחלוקת אבל מצאתי לי . אבל מחבקת את המנהלת של הפורום כאן ..... אז למה ? לא אציין שמות אבל יש כאלה שאת תמיד מגיבה להן . תמיד.

כבר חשבתי לעזוב כאן אבל אני לא מסוגלת הכאב גדול מידיי עד כדי כך שהוא מתפרס על שלושה פורומים .

מילקי110

New member
הוא לא ענה

הוא לא ענה למייל , אם חושבים על זה ניתן להבין את זה , הבן אדם נמצא בחו"ל

מה מעניין אותו הכאבים שלי עכשיו .( ובאמת יש לי כאבים זה לא מינכהאוזן ) ניסתי אתמול לקבוע תור לרופאת משפחה ונאמר לי שהיא יוצאת לחופש

ולא ידעתי מה לעשות אז השארתי את זה ככה . ובאמת יש לי כאבים בצד ימין זה לא שקר .

החיים האלה ... אוי ... היום הלכתי לעבודה כרגיל , אחרי העבודה הלכתי למרכז שליד הדירה הישנה , נכנסתי למקום שבו אני שותה קפה לפעמים והגברת שם למרות

שהיא יודעת מי אני אפילו לא אמרה לי שלום , נכנס איתי עוד מישהו ועמד מאחורי הדלפק בחור והיא אז היא ישר התפנתה לזה שעל ידי והבחור שירת אותי.

נראה לי שאני נתפסת כתמהונית גם אני לקוחה קבועה במקומות עדיין לא מעריכים את זה . מה שאנשים לא יודעים עליי זה שאני אולי שקטה אבל אם מתנהגים לא יפה

אני לא חוזרת שוב ואכן במקום שם הם לא מי יודע מה נחמדים אז לאחרונה הלכתי למקום אחר שבו יותר נחמדים חשוב לי שירות . אני לא מבקשת שטיח אדום או משהו

אבל אדיבות כן ... נראה אם אחזור לשם שוב אני אחשוב על זה . לפעמים יש לי תחושה שבהרבה מקומות מעדיפים שלא אכנס אליהם למרות שאני לקוח מאד טוב

אני שקטה אף פעם לא מתלוננת על כלום , אני מבקשת את מה שאני רוצה משלמת ויוצאת , אני תמיד מנומסת ...

* נראה לי שגם הרופא הצטער שבאתי אליו והייתה לי תחושה שהוא היה מעדיף שהייתי הולכת למישהו אחר .

נוכחותי כמטרד על העולם . יש עוד מקומות שהם אני מרגישה כמטרד בעיקר כי אני רואה בהם את ההבדל ביחס שאותו מקבלים אחרים והיחס שמקבת אני

אני באמת לא מבינה מה ההבדל ביני לבין מישהו אחר ? למה בכל מקום אני צריכה לזכות ליחס מיוחד או שונה ממישהו אחר לא ברור לי ..

מילקי

אני אומנם לא מכירה אותך אישית, אבל האם היחס שאת מקבלת באמת שונה או שהוא נראה לך שונה? תישאלי בהזדמנות חברה על דעתה בנושא. אם תלכו לאותו מקום ותזמינו קפה, האם המוכר/ת תתייחס אליה באמת "טוב" יותר ממה שהיא תתייחס אלייך?
את נכנסת לפינה הזו הרבה, של "אני מטרד", אבל אני חושבת שאת פשוט אנושית. את רוצה שיתייחסו אלייך יפה וזה לגיטימי. כולנו רוצים שיאהבו ויעריכו אותנו.
תחייכי יותר לאנשים. כשאת מחייכת למישהו, הוא יחייך בחזרה, אבל לפעמים את צריכה להיות זו שמחייכת ראשונה.
אמרנו לך גם כשהעלית את התמונה שלך. את חמודה מילקי. תחייכי יותר

ובנוגע לכאבים - אם זה מחמיר, אל תהססי ללכת ללכת למרפאת חירום או לחדר מיון. כאבים בחזה זה אף פעם לא צחוק.

מילקי110

New member
לא בחזה מחבקת

בצד של הבטן ליד המותן ..

ותודה . אני חמודה מחבקת ?

אני לא חושבת או מרגישה כך למעשה אני שוב מרגישה רע מאד . עבדתי היום ואחרי שחזרתי הלכתי לקניות בסופר . חזרתי אכלתי כמובן נרדמתי

והנה אני . אז תגידו אולי תצאי להליכה זה יעשה טוב אולי באמת עוד מעט אעשה זאת .

משום מה מחבקת חמודה זה כינוי למישהי שלא נראית טוב ורוצים להיות אדיבים כלפיה . אני שמחה שאת בן אדם כנה . ואני חלילה לא אומרת שאת חושבת שאני מכוערת

אני חושבת שאני מכוערת . או יש את הכינוי " את נאה " נאה זה גם אדיבות ..

בישביל לחייך צריך סיבות נכון שאומרים גם לעשות את זה מכנית אבל עדיין .

בבית קפה אולי לא אקבל יחס מפלה אבל ברבה מקומות כןן . עד היום אני מתחבטת בשאלה האם הד"ר מתעלם מעוד אנשים בחדר הניתוח עצמו ? כי קראתי שהרבה

אומרים שהוא מקסים ואליי הוא לא היה כל כך נחמד והייתי רוצה מאד לדעת . אומנם בפורום המתאים אמרו לי בעבר שתיים ממטופליו שהם גם חשו שיש לו בעייה

ביחסי אנוש . ושגם הם חשו שהוא לא "חבר" אבל עדיין מטרידה אותי השאלה למה , כאשר הוא ראה שאני רועדת מפחד הוא עדיין נכנס והתעלם כאילו הייתי אוויר

פסיכולוגית שבזמנו הלכתי אליה אמרה לי שהיא חושבת שזה בגלל שהוא ראה שאני בחרדה גדולה והוא לא רצה שדעתו תוסח . כי אני זוכרת שאמרתי לו שאני חוששת

אז הוא אמר " ומה אני אגיד ? " אבל לא בנחמדות הוא היה קר כמו קרח .. לא מבינה מה זה משנה לי כל כך .אבל הייתי רוצה לדעת שהיחס שלו כלפיי זה לא אישי

ואני מאמינה שאני כן מקבלת יחס שונה גם בעולם הוירטואלי . הנה קחו לדוגמא פורום חתולים , פירסמתי תמונות של החתול , כאשר אחרים מפרסמים כולם אומרים להם

כמה החתול חמוד ויפה . נכון ענו לי על מה ששאלתי אבל לא אמרו כלום על תיאו . בעבר דווקא אמרו איזה מתוק אבל זה היה לפני כמה זמן ומאז הוא גדל

ועכשיו הם לא אמרו . את מבינה ?

וכך זה בכל מקום האפליה הזאת . כי אני חושבת שרוב הזמן אני נראית בבאסה וזה לא נעים . אבל מה אני יכולה לעשות ? אני לוקחת רסיטל מה מעבר לזה אפשר לעשות ?

מילקי110

New member
נראית משוגעת

לפעמים אני מצלמת את עצמי במצלמת הוידאו של הסמראטפון כדי לראות איך אני נראית

סרטונים קצרים שאני מייד מוחקת לאחר הצפייה . אני מצלמת את עצמי קמה מהספה והולכת לכיוון המרפסת ועם תיאו

קודם כל ברורה האהבה הגדולה שלי אליו שכן אני כל הזמן מנשקת אותו , גם ללא מצלמה אגב . וכמו כן אני רואה את הטירוף זה לא כיעור לא ולא זה טירוף

לצערי רואים עליי שמשהו לא בסדר איתי . תראו זה כמו אנשים שיש להם נניח תסמונת דאון , אספרגר , פיגור יש אנשים שרואים עליהם שמשהו לא בסדר איתם

נניח חברתי לקבוצה לא רואים עליה כלום לא רואים שהיא לוקחת כדורים , ותשאלו איך רואים על אדם שהוא לוקח כדורים ? את זה לא רואים אבל ניתן לראות טירוף

ובמקרה שלי רואים שאני אדם שמשהו לא בסדר איתו ולכן אותה רתיעה של אנשים , גם אני לו הייתי נתקלת בי ברחוב הייתי מפחדת .

למרות שאני אדם שלא עושה כלום לאיש , הרבה פעמים אכן אני מרגישה שאנשים מפריעים לי כמו לדוגמא שיש הרבה אנשים בסופר , או כאשר הולכים לפניי ברחוב

אני מרגישה שאני אוהבת יותר בעלי חיים מבני אדם זה כן , אבל אני לא אפגע במישהו אבל עדיין אני חושבת שאני מפחידה .

Lady Stark

New member
חשוב שתביני שכל אחד תופש את זה אחרת

בשבילי כשאומרים לי חמודה זאת מחמאה לאופי שלי, מבלי שום קשר בכלל למראה חיצוני.
אני באמת חושבת שכדאי שתקראי טיפה על bdd. אולי זה ידבר אליך ויגרום לך להבין כמה התפישה החיצונית שלך את עצמך מקשה עליך ובלי צדק.
ומזכירה לך שראיתי תמונה שלך ואת יפה.

מילקי110

New member
תודה

את לא הראשונה שאומרת לי "את יפה " כי כל עוד האדם עצמו לא חושב כך

יכולים להגיד לו אלף פעם וזה לא ייקלט .

אני כבר נואשתי מהכל - קשה לי להאמין שדברים ישתנו הכל יישאר כך . אבל אולי זה גם בסדר .

דירה , חתול , אוכל על השולחן מה רע ?

שלשלום קניתי לי שני ספרים במבצע אז הנה יש גם תרבות מה רע . הכל דבש ..

Lady Stark

New member
תתייחסי לדבר השני שכתבתי, מילקי

ממש ממליצה לך לקרוא על BDD ולדבר על זה עם המטפלת שלך.
נראה לי שזה יכול לעזור.

מילקי110

New member
אין כסף זה מה שקרה

ולא אני לא יכולה לבקש מאבא שלי . המחיר של הטיפול יקר לי

ונכון שאבא אמר שאני אשלם שבוע אחד והוא שבוע אחד . אבל לא הצלחתי להתארגן על עצמי.

נראה אולי אחפש משהו במסגרת הקופה . למרות שממש רציתי את המטפלת הזאת . היא אומנם עושה רושם של קשוחה אבל אולי זה טוב.

למעלה