הכמיהה לילד

לורה..

New member
הכמיהה לילד

היא כבר חמש שנים מחכה לו שיבוא, חמש שנים ,היא רוצה לחוות, חמש שנים.... והיא,היא גרה לידי רואה אותי מטיילת עם ילדי, וליבי נצבט כל פעם מחדש יודעת את כאבה,מרגישה וממש, אני,אני נהנית בכל רגע מהחיים והיא מנסה כבר מספר שנים, רוצה גם,ואין לה בעיה הרגע לא בא וזה עושה לה רע... מרופא לרופא ,מטיפול לטיפול עוד חודש עובר ואצלה רב הבילבול, היא רואה אותי עם תינוקי,ועיניה לחות למה אין בעולם הזה הנחות... כואב לי את כאבה כואב על מצבה מקווה שיהיה לה רק טוב שתוכל גם היא כמוני לאהוב... יודעת אני שרבות כמוה יש, אז ממך,שם למעלה,דבר קטן אבקש תן להם תקווה לדעת אהבה תן להן את האוצר אותו הן מבקשות תן להן,שלא יהיו נואשות, תגרום להן לחייך ולבכות מאושר תמלא אותן באוצר הזה שמביא עימו עושר בבקשה,בשבילי,כואב כך אותן לראות תן להן אמהות כמוני להיות לורה

לי28

New member
מאחלת....

מאחלת לשכנתך ... מכל הלב... שיגיע הרגע שבו תוכל להביט לתוך עיניו שיגיע הרגע שבו תראה את המבט שמכוון רק אליה. שתרגיש את העדינות הרוך והתום אשר יוצא מבין זרועותיו. ואז.. תגלה את האושר האמיתי, הלא אין תחושה נעימה יותר מלהרגיש את החיבוק המתוק. מאחלת את זה לכל חברותי אשר נמצאות במצב דומה... מכל הלב לי28

lmerav

New member
וגם אני תומכת

מכל הלב אני מוסרת איחוליי לגברת שאולי תירווה נחת ושאולי תדע אושר אמיתי מהו מקווה עבורה ועבור עוד רבות כמותה שידעו את סוד האושר המתוק כי אין יותר מאושרת ממני אחרי שקיבלתי מהאל מתנה אדירה את אלירן שלי..... מירב

כמה נפלאה את...

ואת יודעת מה הכי קשה לה?...כך אני חושבת... הכי קשה לה זה הכאב של הסביבה,של האנשים שאוהבים אותה. הכאב של הסובבים הוא כאב טבעי,אבל הוא הכאב הכי קשה... קשה לראות את הסובבים כואבים...כשאת חשה למעשה שאין הם מבינים- אולי רק מנסים להבין... הכאב הזה מלווה בשקיקה שלה לילד-הוא כאב קשה. הכאב של הסובבים,רואים אותו בעיניים...ויש רגעים שלא ממש מתעמקים בכאב האישי,אלא עסוקים בשגרת החיים-וכל מבט כזה מחזיר את תחושת הכאב האישי... כך אני חושבת...כך אני לעיתים מרגישה,ואני לא כועסת-אני מעריכה את האנשים הללו...פשוט לפעמים זה קשה... אלת האהבה.

למעלה