הכן/י גופך לחורף...

יוסיסקי

New member
הכן/י גופך לחורף...

הנה נחת עלינו אוגוסט בחומו המיוזע אך יחד עם זאת מבשר הוא כי רק עוד 1/3 שנה לפנינו עד הלבן הממכר... אז זהו, כל דובי הקייץ עורו! זה הזמן להתחיל בדיאטות ובחזרה לכושר (אני מדבר רק בשם עצמי...) מנהלי הפורום היקרים: הנה לכם נושא לדון בו בימים חמים אלו. איזו פעילות מומלצת? אילו תרגילים התחדשו? אנא עדכנו את כולנו תודה יוסיסקי

AdriAnV

New member
מאוד מומלץ ../images/Emo26.gif

להפסיק להשתמש במעלית... בכלל בריא לעלות במדרגות כל השנה ולא רק לקראת חופשת הסקי/סנובורד ויאללה! שיתחיל החורף! אני עולה יורד במדרגות כל היום אבל הבורד שלי נשען פה על הקיר מעלה אבק! הגיוני?! I DONT THINK SO!

yaircarel

New member
ריצה ורולרבליידס

מאוד חשוב לחזק את הרגליים לקראת הסקי וכמו כן חשוב לעבוד על היציבה והגמישות. חשוב לא להגזים עם הריצה כדי לא להרוס את הברך, אך מצג שני חייבים לסלק את הרעלים שמצטברים בברך. האמת שכל ספורט שהוא לא תחרות החלפת ערוצים מהירה בטלוויזיה יהיה הכנה טובה. למי שממש רוצה להגיע מוכן עדיף לגוון בפעילויות. לעסוק במגוון ספורט רחב כי במקרה נפילה חשוב שכל קבוצות השרירים יהיו חזקות כדי לספוג את המכה בהצלחה. לבסוף חשוב לתרגל את הגרון בלגימת שנפס ואת תנועת גלגול מזלג הפונדו.

יוסיסקי

New member
אהבתי

בעיקר את השנפס והפונדו האמת שזה בעיקר הספורט שאני מתרכז בו כרגע (אמרת לגוון? אז כן גם סטייק עסיסי מידי פעם...) אבל כמו שאומרים כל השמנים ממחר דיאטה, אז מיום ראשון חזרה לחדר הכושר אגב הרעיון של לנטוש את השמוש במעלית הוא מעולה. במיוחד למי שמשרדו בקומה 14 ואת הרכב הוא מחנה בחניון -3 כך שכל יום זה טיפוס של כ 40 קומות(כולל 2 קומות ביניים למי שיתעקש לעשות ת'חשבון..)

lior297

New member
ד"א אומרים ש....

לגימה קטנה מוויסקי או משהו כזה עושה את המדרון פחות תלול, אני אישית לא ניסיתי, אבל נתקלתי באחד שלקח לגימה כל כמה עליות ברכבל... ואותו שיכור התערב עם איזה אחד שהוא יכול לרדת את כל המסלול בלי סיבובים, ירד הכל בלי נפילה, הגיע למסלול של הבגינר, (שיפוע 2 מעלות בערך,) ושם נכנס במישהו\משהו ושבר כולה משקפיים.

lior297

New member
חחחח, מה שעוד יותר מגוחך הוא,

שבאותו שבוע דודה שלי הייתה שם במסלול של הבגינר, לא זזה ס"מ אחד ואיזה דפקט נכנס בה והיא דפקה את הברך, (ביום הראשון) כל השבוע ישבה כמו נכה במלון... וכולם היו שם ישראלים על המסלול, ממש חרמון. סעאמק ועוד בבגינר! כאילו, אי אפשר לתפוס שם מהירות אפילו.

AdriAnV

New member
לפחות שתתנחם בעובדה

שאם נכנסים בך מאחור במדרון זה אשמתם

lior297

New member
זה בברך,

לא יודעת עד כמה זה אשמתם אבל היא לא יודעת לעשות סקי בגרוש, טסה כמעט כל שנה ואין לה אומץ לעשות. אז אני סומכת עליה שגם קצת אשמתה.

liran87s

New member
שתהיה בריאה, ואני חשבתי שעונה אחת

מספיקה בשביל להבין איך לגלוש וכל שאר העונות פשוט גולשים, או לפחות, מבינים אם רוצים לגלוש או לא !

למעלה