הכן משפחתך לחג

הכן משפחתך לחג ../images/Emo23.gif

שלום לכולם , החגים הממשמשים ובאים ,לחלקנו בשמחה ולחלקנו בדאגה , מחייבים הערכות והכנה. תקופת החגים , בדרך כלל , היא תקופה לא קלה לכולם לאלו שבפרק א' , בפרק ב' , אלו שבהליכים ולאלו שלאחריהן. נכון שמצווה עלינו לחוג בחג אך מציאות ההוויה בה אנו נתונים מביאה אותנו לא אחת תשושים , סחוטים ולאים לשולחן החג [ואינני מתכוון לחריימה ולגפילטא בזה אני ממש לא יכול לעזור ....] , מקורות ההתשה הנן בעקרן מערכות יחסים מעורערות , ערוצי תקשורת משובשים. זה הזמן ,יקירי , להתחיל ולהתארגן או ליתר דיוק להתחיל ולפרק מוקשים , החשוב שבהם איפה מצויים כל אחד מהילדים ערב החג ובחג , האם הם שותפים להחלטה [ מותנה כמובן בגילאים ] האם הסדרי הראיה ממומשים ? אם ישנה אי ודאות מומלץ לפותרה בהקדם. ועוד " העוקצניים " אלו שתמיד יעקצו ,יפגעו "בקטן" , יקניטו , יגיבו בציניות – אלו נראה שלא ישנו ממנהגם , עיתים זה טעם החיים שלהם .... אבל , מבלי התחייבות מוקדמת , אולי באם נקדים אליהם בטלפון [לשאול אם אפשר לעזור למשל , להביא סלט או עוגה ] ,או לחילופין להקדים בברכת שנה טובה – תשפר האווירה , אולי ??? ואם יהיו לי עוד רעיונות אביא אותם בפניכם ,ואם יש לכם שאלות - אל תהססו. ובינתיים שיהיה יום נעים ורגוע עידן הברכות והאיחולים - יגיע ! יוסי

rolan

New member
הנדסה קרבית יוצאת לדרך ../images/Emo66.gif

אויב מ
אויב מ
לא, לא אני לא צוחקת יוסי'לה, אני דווקא מנסה לעשות מהמלצתך, אותה אני מקבלת בחום, משהו קליל ומצחיק. אתה יודע, זה בעצם הקושי - להגיע להידברות, להתעלם מהקנטות ציניות. אני יודעת! מנסיוני, אין כמו סבלנות ואורך רוח, הפשרות והסובלנות הם המביאים איתם, בסופו של דבר, רק טוב. בתקווה לחגים מוצלחים לכולנו.

../images/Emo151.gifאיך חוגגים את החג עם

יד שבורה הלכתי לי לתומי היום ונחתתי באופן פתאומי והתוצאה קיבוע לחודש. למי יש הצעות יעול

אסתי הרבה בריאות ../images/Emo24.gif

אין לי רעיונות לחגיגה עם יד שבורה,אך תתנחמי שהלב חזק ובריא ומוכן לקבל אהבה ולפזר אותה בכיף. שימרי על עצמך.

פרח 11

New member
אין לי הצעה

רק שתרגישי טוב. מה זה? שבוע הנפילות, גם אני היום החלקתי במהלך השטיפה
... לא נרשמו נזקים

סול11

New member
יעול

אסתי. מה דעתך על לחגוג עם בני משפחה או חברים. ואמ לא מתאפשר. לגייס לעזרה את כל מי שרק ניתן. למהמה את היא היחידה בעולם? ואם את מושבתת יבוטלו החגים? או ידחו עד לאחר התלמתך? קחי עצמך בידיים ודרשי המגיע לך בזכות ולא בחסד.
וחג שמח ומוצלח

rolan

New member
על זה אמר טרומפלדור

אם תרצו אין זו אגדה ----
סתאאאם באמת לא נעים, אסתריקה. וכמו שאמר לך סול - מה קרה? אין איש אחר מלבדך?... החלמה מהירה

בונוסית

New member
יש כאלה שמתכננים להם

יד שבורה. אם כבר שבורה אז לפחות בחגים. תהני מההיתרונות

למעלה