הכן סוסך ואורוותך לחורף

הכן סוסך ואורוותך לחורף../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות? מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד) מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...) בעד או נגד קובן? מדוע? פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה? באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף? איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם? איך כדאי לטפל בסוסים בחורף? מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים? כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה? איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ? מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים? מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות? מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת? מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים? מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות
) ? מוזמנים להוסיף את כל מה שקשור לסוסים וחורף

החלטתי להיות פעילה משו...

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות?חוץ מהמזג אויר?
מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד)אולי משך זמן, המבנה של האימון, הטיפול אחרי האימון.. מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...)מן הסתם קובן..אם יש צורך אז לגלח, למרות שמסוכן לחשוב על זה אפילו עם הסוסה הזאת אז נקווה שהיא לא תהפוך לדובי
, העבודה תשתנה, לא שוטפים..אם חייבים אז עם מים חמים וספוג..הברשות יותר ארוכות אחרי רכיבות.. בעד או נגד קובן? מדוע?תלוי עד כמה קר והכל ובצורת עבודה של הסוס..תלוי אם הוא מגולח..זה משתנה.. פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה?לגלח. יותר אסטטי, הסוס מתייבש יותר מהר.. באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף?הממממ תלוי בכמה גשם יורד..אבל בד"כ יש איים אז אפשר לאלתר רכיבות חחח איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם?ליישר, ליישר, ליישר (ואם כבר, אז פשוט להגדיל תקציב ולבנות מגרש עם תשתיות טובות
) איך כדאי לטפל בסוסים בחורף?בחום ואהבה
מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים?לאטום פתחים שיש אפשרות שיכנס גשם...לאטום את הגג...המממ.. כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה?שתהיה גם אם יהיה קצת גשם...מה קרה מי מת?! סתם כוסיות כולם פה
איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ?מאמנים אותם בקיץ בשטיפה ככה בחורף הם לא בוכים שנרטבים..
מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים?לדרוך חזק על הרצפה וזה יורד חחחח מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות?של הסוס? טיפול נכון במשך כל השנה ולא רק בחורף מונע בעיות.. מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת?מה בוץ? כולה קצת חול רטוב..שזה מתייבש זה יורד בשניה.. מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים?בטח שמנקים.. מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ?יבש...רטוב עושה וואקום... הודגש באמצעות מדגישומטיק

2STRIPE

New member
../images/Emo3.gif עוד כמה שעות ../images/Emo9.gif

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות? מזג אוויר... מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד)שעות רכיבה יש מצב, לבוש מין הסתם (ביום ראשון כבר רכבתי עם סוודר
), אממ להשקיע יותר בחימום ולעלות מוקדם יותר, לעבוד יותר על חימום... מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...)קובן, אם לא קר מידי אז שטיפת רגלים אחרי עבודה.. הברשה לפני ואחרי.... בעד או נגד קובן? מדוע?בעד! לא תמיד הם יצליחו לחמם את עצמם כמו שצריך... במיוחד לא כשהם מתגלגלים בחרא ובפיפי שלהם בלילה.. פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה?למה לגלח?! ומה סגנון פראי בזה?
זה הכי כיף
באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף?שלוליות
בעיקר איזה שיש תעלות... איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם?ליישר אותו כמו שצריך ואם צריך (וצריך) להוסיף חול איפה שיש תעלות וחורים.. איך כדאי לטפל בסוסים בחורף? אין לי כוח לפרט.......... ויתר השקעה מאשר בקיץ
מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים? אממ כבר שינו.... כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה?אממ שתיהיה... איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ?שוטפת את המגף
הכי טוב מגף גומי בחורף
מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים?מדרכה
או מים.. כל עוד זה גומי.. מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות?קטרן..(?) מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת?מברשת
מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים?מנקים, למה ששבוע הבא או ברכיבה הבאה היא צריכה לסבול מבוץ בבטן..? מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ? כמו בקיץ.. הרבה יותר עדיף..!!

גולע

New member
חוורףףףף../images/Emo182.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo183.gif

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות?הכוול
, אווףף מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד)לבוש חם
.. מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...)הברשה טובה טובה, שתחמם את הסוס, לא לשטוף,, רק רגלים, העבודה תשתנה הטח בגלל הגשמים. בעד או נגד קובן? מדוע?בעד, לא מתה על פרוות חורף, ושהיה נעים לסוס. פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה?חחח, מממ עם שלוק עדיף שהוא היה ב"סגנון פראי"
. באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף? רטוב? איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם?לקרות אותו!?, להביא חול יבש. איך כדאי לטפל בסוסים בחורף?שהתאים היו יבשים!,לשים לב שלא יחלו רקבנות קשות בגלל המגרשים הרטובים,קש בתאים שהיה להם נעים וחמים בשינה- במיוחד לאלה שאין להם קובנים. מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים?לעבור לתאים עם גומי, חח לסגור מכול הכיוונים. כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה? מעדיפה שיבטלו, כי מסוכןן,, אם המגרש רטוב, הסוס יכול להחליק, ובטח שלא היו לנו שיעורים מעולים בגלל הגשמים. איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ?נעלי עור, מורידים את הבוץ בכול סוף רכיבה, ומנגבים אותך מהרטיבות.,נעלי עבודה? לא אכפת לי.. מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים?מברשת. מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות?קטרן,ויוד. מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת?גם וגם. מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים?אי אפשר לנקות תחגורות האלה.. מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ?מממ יבש, אבל לא יותר מידי, כי כול החול עף לך על הפנים. מוזמנים להוסיף את כל מה שקשור לסוסים וחורף

shirli0811

New member
../images/Emo183.gif חורף בא ../images/Emo13.gif

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות? רק פחות לרכוב במגרש הגדול ויותר במקורה :-פ מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד) בעיקרון יותר קל לסוסים לעבוד בחורף מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...) במקום שטיפה כל הגוף, שטיפה של הרגליים ובין הרגליים רק ומסאז' בכל הגב של הסוס עם חציר שסופג את כל הזיעה :] בעד או נגד קובן? מדוע? בעד-לסוס מגולח, קובן שומר על החום גוף של הסוס וכיפי כזה
פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה? לגלח, יותר יפה לדעתי מגולח באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף? לא יודעת את המצב של המגרש הגדול, אבל יש מגרש מקורה אז זה לא מפריע כ"כ
איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם? רק להכניס את כל המכשולים פנימה של יהרסו? איך כדאי לטפל בסוסים בחורף? אותו דבר פחות או יותר חוץ מהבדל בשטיפה מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים? אולי לשים בטון כל התאים כי יש רק בהתחלה של התא כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה? שיבטלוו, זה כזה מגעיל תחרויוות בגשם איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ? אין בוץ כ"כ, ואם יש שמה נעליי גומי ולא עור מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים? מברשת רכה מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות? לשמור על תא יבש, קטרן כל שבוע ככה מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת? עדיף לתת לבוץ להתייבש ואז להעביר מברשת וזה תוך שנייה יורד מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים? אין כ"כ הרבה בוץ מצטבר
מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ? מגרש יבש בטמפרטורה של חורף בלי גשם
מוזמנים להוסיף את כל מה שקשור לסוסים וחורף

MAYA 4827

New member
איכססה חורףף!

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות? הברשות ארוכות ארוכות אחרי כל רכיבה.. אני נשארת אם חולצה קצרה, חם לי! מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד) פרובבלי ייצא לרכב פחות מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...) הברשה ארוכה טילים אחרי כל רכיבה, מגבת עם מים חמים, ניקיון רגליים יסודי, וניקיון ציוד מאוד יסודי..(קובן אנחנו כבר שמים מזמן.. קר פה) בעד או נגד קובן? מדוע? בעד.. כי יש לו תא עם יציאה לחצר קטנה, אז הוא קצת פתוח כזה פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה? מקווה שלא נצתרך לגלח..(אאבל עם יהיה הרבה אז כמובן שכן) באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף? אגם עם ברווזים
איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם? מיישרים כל הזמן, אז חיים.. ולעות עוד אור דחוף.. חחח ועם כבר אני לא ייתנגד לאינדור:] איך כדאי לטפל בסוסים בחורף? להבריש יותר, קובן, פשוט לשמור על ניקיון של הכול מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים? שנעביר אותו לתא סגור.. כאילו בלי יציאה לחצר כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה? תלוי כמה גשם איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ? מנקים אותם אחרי כל רכיבה מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים? לדפוק אותם על הרצפה מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות? פשוט לשבת על כל פרסה איזה רבע שעה אם מים פושרים, מגבת, ומברשת ולנקות טובטוב.. מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת? עם לא יורד עם מברשת אז שוטפים מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים? מנקים תמיד תמיד גם בקיץ.. מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ? ממ של קיץ עם ממטרות מוזמנים להוסיף את כל מה שקשור לסוסים וחורף

belledejour

New member
חורףחורףחורף../images/Emo183.gif../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

לאט לאט מגיעים אלינו העננים והלילות הקרים... אז מה בעצם עומד להשתנות? המצב רוח של הסוסה שלי, בהחלט
היא אוהבת חורף
מה אתם מתכוונים לשנות ברכיבה? (שעות רכיבה, לבוש, משך זמן, שומדבר...ועוד) אולי לקחת הרבה יותר הפסקות בזמן הרכיבה, כדי שהסוסה לא תתקרר לי מזיעה.. וכמובן להתחיל לרכב עם בגדים יותר עבים / יותר שכבות
מה אתם מתכוונים לשנות בטיפול בסוסים? (נהלי הברשה ושטיפה, עבודה, קובנים ועוד...) קירור הרבה יותר ארוך, עוד יותר השקעה בטיפול בסוסה והברשה והכול, אולי לקנות קובן חדש כי שלי כבר מגעיל
בעד או נגד קובן? מדוע? בעד, הסוסה שלי מפונקת
פרוות חורף - לגלח או ללכת על הסגנון הפראי? למה? מה פתאום לגלח?! אולי איזה "B" על התחת...
(אנשים, חייבים לעשות את זה
לפחות פעם אחת.) באיזה מצב המגרש בחווה שלכם בדר"כ נמצא בחורף? רטוב? קצת מאוד בוצי
אבל אני אוהבת לרכב בחורף, זה מזג האוויר הטבעי לסוסה הבלגית שלי
איך כדאי לטפל במגרש לדעתכם? לייבש אותו מדי פעם, אולי לקרות את המגרש (לשים גג) איך כדאי לטפל בסוסים בחורף? יותר דגש על הברשות, לשטוף טובטובטוב רגליים, לטפל המון בפרסות מה כדאי לשנות באורווה לקראת הגשמים? להחזיר את הגג המלא באורווה, להוסיף אורות פשוט כי נהייה יותר חושך הרבה יותר מוקדם, אממ............ כשאמורה להיות תחרות בסופו של שבוע גשום - מעדיף שיקיימו אותה בכל מחיר (כל עוד לא יורד גשם ביום התחרות) או מעדיף שיבטלו? למה? זה מאוד תלוי במקרה... לא מומלץ לדעתי להתחיל להסיע סוסים בגשם ובכפור, לא תמיד זה שווה את זה. גם לא תמיד המצב כזה חמור... תלוי, נו. איך אתם שומרים על הנעלים/מגפיים שלכם בחורף מפני הבוץ? שלי יחסית חדשות, אז בכלל אני מנקה עם סבון ממש טוב כל יום... אולי לעשות עם שמן מדי פעם. מה הדרך הכי טובה לנקות בוץ מהנעליים? מברשת קשה + ספוג מה הדרך הכי טובה לדעתכם להגן על הפרסות? שמן, קטרן, נקיון מעדיפים לשטוף את המגנים ולקוות שיתייבשו או שגם אתם נלחמים בבוץ עם מברשת? זה אחד הדברים שמאוד משתנים... תלוי עד כמה המצב של המגנים חמור
ומתי אני רוכבת בפעם הבאה
מקפידים לנקות את החגורת בטן מהבוץ שהצטבר או שאתם מזניחים? אם יש, כן. בעיקר כי היא יחסית חדשה עכשיו מעדיפים לרכב במרגש רטוב כמו בחורף או יבש כמו בקיץ (במידה ולא טרחו להפעיל ממטרות) ? אני אישית מעדיפה רטוב, גם כי אני לא מרבה ליפול (
) וגם כי זה הרבה יותר טוב לפרסות מאשר יובש לדעתי
שאלון נחמד

2STRIPE

New member
עדיף לב על התחת

עם חומר נגד זבובים..
חחחחחחחח לגלח לה חשבת או רק לספר כזה..?

belledejour

New member
וההבדל הוא?../images/Emo12.gif

לגלח לה לב או B על התחת חחחחח נראה לך שהיו נותנים לי?!

2STRIPE

New member
אממ ../images/Emo11.gif

מי בדיוק היה מונע ממך לעשות את זה?

belledejour

New member
אממ../images/Emo4.gif

יש בנאדם כזה, את יודעת.. הוא מנהל את החווה, והוא קצת אחראי על הסוסה שלי...?

2STRIPE

New member
חחח אבל היא שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא אחראי על להביא לה אוכל ושהתא שלה יהיה נקי.... זה לא צריך לעניין אותו אם תעשי לה B על התחת.... מגולח או מסופר...

הייי!!!!

זה רעיון שלי עם האות על התחת!!
עשיתי את זה לרונלד שנה שעברה באף אי איי וכולם התלהבו מזה
הנה רואים פה קצת

2STRIPE

New member
איזה יופי ../images/Emo3.gif חחח אהבתי ../images/Emo8.gif

איך עשית לו את זה..?

בלי שבלונה.. עשיתי ככה לבד.. ../images/Emo9.gif

גם עשיתי לו לב פעם.. גם צריך להיות תמונה איפשהו אבל אין לי כוח לחפשש...

Vintage Queen

New member
חיייי לוקחת לעצמה את כל הקרדיט

על ציורי תחת! עמית ואני עשינו את זה לראשונה על אדון סטאר!!! ואנחנו באמת הינו הראשונותת!! זה היה עוד לפני שהיה לך תסוס בבכללללל יא חצופה! P= הנה הניסיון הראשון ^^

למעלה