הכן קפה !!!:)

מימי 51

New member
הכן קפה !!!:)

אואו - איזה יום מלא חוויות כאלו שאת הנשמה מחזקות, ואת הלב באהבה ממלאות. מפאת השעה המאוחרת אספר לך רשמיי מהסדנא בפעם אחרת, ובינתיים אטייל עם הכלב והחתולה ובסיום הטיול שיהיה מלא הנאה (כי הרי זה כיף לטייל מדירה לדירה) החלטתי שאני לקפה בכל זאת עולה אז - העמד את הקומקום על כירה וארח לחברה שכנה קצת עייפה אך כל- כך שמחה

שש

New member
הקפה התקרר

אני מבולבל רץ מדירה לדירה ממיל למייל הכלב מילל צריך לרדת לפגוש בגברת עם כלב וחתולה אבל הקפה מתקרר בינתיים הדאר הגיעה בלילה עם דוורית נחמדה עלינו אלי לדירה את לא מקנאה הלכת לישון טוב לא נורא נחכה לך בבוקר עם כוס תפוזים וצרור פיסקי דין את מבינה יום של כף בשבילך יום לימודים ארוך בשבילי יום שישי ,את יודעת...

יעלי 30

New member
ומה עם השכנה מהקומה התחתונה?

מה עם השכנה מהקומה התחתונה- ככה,מגיעה שכנה חדשה והקודמת נשכחה? לא מזלזלת בכוח נסיונה של אשה- אך מה עם זו שבמותניה עוד כוחה? זו שלקפה זמן רב מחכה- ועל מיץ תפוזים של בוקר לחשובכלל לא מעיזה....

שש

New member
הכאבת לי

כשהיא יורדת,על הכל סולחים לה, היא מתנפצת והיא דומה לשמש זהובה כשמלטפים אותה היא מתמוססת, כשהיא גטלשת לשפתיים- הטעם המלוח שלה מזכיר לנו שהיא רק דמעה סימה כהן מתוך אור במגרות אהבתי אלייך גלויה אך כגוגל האהבה את יודעת גודל האכזבה והכאב שנישא סגרתי את הפרק הזה פתחתי לי פרק חדש בחיים אל תברחי היי לי לצל אך דעי לא נשתה קפה של ערב לא מיץ תפוזים ידדים כן לעולמים כבר לא נאהבים את זוכרת שיש לי שני חדרים זה החדר השני אבל את הדם הזורם בגופי שש

יעלי 30

New member
אופס.....

יום שהתחיל בחיוך- נעשה פתאום חמוץ- הכאבתי לאהוב.... מתנצלת, לא התכוונתי פצעים לפתוח- סתם ליהגתי מתוך אינרציה של כורח- ידידים-לעולמים תמשיך בדרכך לאהבהבים יפים.....

מימי 51

New member
בטח התקרר הקפה,

נרדמה השכנה, ולשהתעוררה מרב עיסוקים נעדרה מהשכונה. ובינתיים, דווארית נחמדה, שכנה מהדירה הסמוכה, ממש היתה לך מסיבה, עכשיו הגחתי לרגע מהדירה הסמוכה האם עם הכלב מטייל לך אתה? באתי לברך לשבוע טוב- ולקחתי פרוסה מהעוגה, בעוונותי כי רבים הצצתי גם בכמה ספרים. ומשאירה לך הודעה, כי לרגל עיסוקים וטיולים בשבוע הבא כנראה אמעיט בביקורים בזו הדירה, אז עשה לי טובה, אל תשכח את הכלב והחתולה מדי פעם פתח להם הדלת והנח להם מזון בקערה, ולתרנגולת... מעט זרעונים על מנת שתעלה במשקלה, וגם תפזר חיוכים. אגב, שתיתי גם מעט מיץ תפוזים !!! ולך אני משאירה הודעה

למעלה