הכנה ביתית של "שוקולד במרכאות" לילדים.....

הכנה ביתית של "שוקולד במרכאות" לילדים.....

אפשר לקנות שעועית "מנומרת" להשרות אותה לכמה שעות ואחר כך לבשל אותה עם הרבה מים (( יש זנים שמצריכים סיר לחץ ואחרים שלא מצריכים - אם זה מאוד חשוב לכם אני יכולה לעשות תחקיר רציני אבל תשלמו לי עבור רכישת-השעועיות )). מדובר בשעועית חומה מנומרת . כשהיא מוכנה יש לה טעם נייטראלי (("חסרת טעם לחלוטין")). אפשרות אחת - למבוגרים לאכול אותה עם רוטב צ"ילי אבל אנחנו כאן בעניני מזון בריאות לילדים - על מנת להרגיל את הילדים למאכל הזה - תוסיפו לו סוכר - ומתקבלת שעועית חומה בטעם שוקולד אמיתי - ממש מזינה בריאה כשרה צמחונית וכו . בשלבים הבאים אפשר כבר לתבל אותה עם שום ובצל ומלח וזה כבר לאחר ששברנו את המחסום הפסיכולוגי
 
לשעועית יש קליפה כך שמומלץ בלנדר.......

הקליפה של השעועית היא קצת מטרידה - אם השעועית בושלה מעט מידי זמן והפתרון הוא - יצירת ממחה בבלנדר - ואז ממש אפשר לקרוא לזה פודינג שוקולד
 
למעלה