הכנה במדעים

הכנה במדעים

שלום לכולם! נחמד לדעת שיש פורום לאוניברסיטה.. כי תמיד יש לי כל מיני שאלות, ולא ידעתי לאן להפנות אותן..:) בכל אופן..אני מתחילה ללמוד ריפוי בעיסוק שנה א'... השנה.. ושלחו לי שיש לי קורס הכנה במדעים בתחילת חודש אוקטובר. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שגם צריכים לעבור את זה? ועוד שאלה..אני אודה למי שיענה לי על זה... אני צריכה לבחור השנה קורס בחירה של 2 נ"ז.. ואין הרבה קורסים שמתאימים לי למערכת.. מצאתי קורס אחד נראה לי ממש נחמד "טקסטים יפניים א'". רציתי לדעת אם מישהו פה יודע אם ניתן להירשם אליו, למרות שאין לי שום רקע ביפנית. הקורס הוא ברמה:1. אני אשמח אם מישהו יודע... תודה מראש

Josette

New member
גם אני עושה את הקורס "מבוא למדעים"

אמנם אני מתחילה ללמוד סיעוד אבל זה משותף לשני החוגים. הקורס יתקיים בבת גלים בפקולטה לרפואה, בין התאריכים 7 עד 11 באוקטובר (5 ימים) בשעות 8:30 עד 14:30 כל יום המבחן יהייה כשבועיים אחרי תחילת הלימודים. זה מה שאמרו...

מגניב!

כן..אני יודעת את כל הפרטים האלה... תגידי,עשית כבר את החיסונים וכל זה? איפה צריך לעשות את זה...?אני מאזור המרכז.. עשיתי רק את הבדיקת שחפת...ואמרו לי שאני צריכה לבוא עוד פעם..רק כדי לוודא. ובנוגע למבחן שאחרי הקורס... שבועיים אחרי תחילת הלימודים שיתחילו באוקטובר???

Josette

New member
תגובה

לגבי המבחן - זה מה שאמרו לי בפקולטה לגבי החיסונים - עדיין לא עשיתי שום דבר מהם, גם לא את השחפת, כי אין לי זמן לכלום! כי אני עובדת ב-2 עבודות ונקרעת... גם את צריכה לעשות חיסונים? לא אמרת שאת מריפוי בעיסוק? גם ריפוי בעיסוק עושים? לא ידעתי... את הולכת לקורס הכנה הזה, "צעד 1 לפני כולם"?

shaggi

New member
גם אני אהיה שם!

היי! אני גם מתחילה ללמוד השנה בריפוי בעיסוק אז נראה אותך עוד הרבה. בקשר לקורס בחירה אני חופרת עכשיו גם בקטלוג הזה ומחפשת אחד. בעיקרון לפי מה שהבנתי את יכולה לבחור כל קורס אבל כשביררתי לגבי קורס צילום אמרו לי תבדקי עם החוג בתקשורת- ביררתי ואי אפשר- נראה לי עדיף לך להתקשר ולברר

זה מעצבן...

כל דבר שרוצים לבחור.. צריך לברר...אי אפשר להיות בטוח.. גם ככה אין הרבה שעות לדחוף את השעות האלה... תגידי, את חושבת שאפשר לשבץ קורסים גם בימים של רמב"ם.. או בימים של ההכשרות המעשיות?? עוד משהו... את יודעת מה זה אומר "הכשרה מעשית-ימי למידה א'"...וזה משובץ ביום רביעי...? את מתכוונת לעבוד או משהו במהלך השנה? או לעשות פר"ח? כי אני מתלבטת... אני רוצה לעשות פר"ח.. אבל לא בטוחה שיהיה לי זמן לזה... ועוד משהו קטן...מאיפה את?

shaggi

New member
בהחלט צודקת

אני מסכימה איתך שזה מעצבן בטירוף דווקא היו קורסים שהתאימו לי בול אבל הם לא מקבלים אנשים שהם לא מהחוג לא יודעת- עוד לא החלטתי- אולי יפנית מדוברת... בימים של רמבם זה בעייתי קצת, כשחשבתי על זה אז חישבתי שעה ספייר נסיעה לאוניברסיטה ואז זה מגיע לשעות מאוחרות. בינתיים המערכת נראת כאילו אפשר לעבוד, לא משהו רציני מידי- אולי הדרכת שכבה בצופים או שטויות מזדמנות אבל קודם אני אתאפס על עצמי ואתמקם. לא בא לי על פרח כי זה מעט מידי כסף להמון השקעה שאני לא בטוחה שיהיה לי זמן. איפה את גרה? מעונות או דירה? ואני מכפר סבא יאללה עוד ניפגש- אבישג ובהצלחה מחר. דברי איתי במסרים

למעלה