הכנה גופנית נדרשת ל"זירה"

ray226

New member
הכנה גופנית נדרשת ל"זירה"

שלום לכולם, רציתי לדעת מה היא ההכנה הגופנית הנדרשת ממתחרים ב"זירה"? אם תוכלו לפרט בנושאים כגון ריצה (כמה זמן, באיזה קצב), עבודה על שק ותרגילי כושר כללים (שכיבות שמיכה, בטן וכו...) אודה לכם מאוד. מן הסתם כל מתחרה והכושר שלו אבל אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו סטנדרט שבלעדיו לא כדאי בכלל לשקול לעלות לזירה. בברכה, ריי

ל"זירה" ובכלל.........

לכל קרב אתה חייב לעלות בכושר טוב בכדי שיהיה לך אויר בסיבובים.... החברה שלנו רצים הרבה..... אני חושב ששעה כל יום.... קופצים על חבל...., עושים סיבובים על השק, ספרינגים.... לגבי העלאת הכושר שלך, אין לי מושג איך לעזור לך, בטח יש כאן יותר מומחים.... יניב

ray226

New member
שלום יניב

לא דיברתי על העלאת הכושר האישי שלי. מה שרציתי לברר זה מה בדיוק ההכנה הנדרשת ואם אפשר לפרט. רצים שעה? כל יום? כמה זמן קפיצות על חבל, כמה סיבובים על השק? כמה זמן כל סיבוב? כמה זמן כל סיבוב של ספארינג ובאיזו עצימות? תודה! בברכה, ריי

שלום ריי,

איתי הידוע יותר בכינוי MIKE TYSON,שאל את השאלה וקיבל כמה תשובות,כולל ממני,אז תסתכל בשירשור המתאים. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
בעיקרון אם אתה עושה

5 כפול 3 או 2 על השק בפול כח תלוי לאיזו רמה אתה עולה ומרגיש שיש לך כח לעוד אז אתה ב כושר טוב.....הצורה להרים כושר מאוד מגוונת ואין סף מסוים שצריכים לעבור מלבד בדיקה ארגומטרית ... לירון

ray226

New member
וואלה.

5 סיבובים של 3 דקות כל אחד. כמה זמן הפסקה באמצע? ומה זה בדיוק פול כוח? בקרב אתה לא נילחם את סיבוב שלם במאמץ מלא. סיבוב ראשון ושני על השק אני מניח שאפשר לבצע בעצימות יותר נמוכה - אולי לעבוד יותר על מהירות. אבל בעיקרון הבנתי אותך, תודה. בברכה, ריי

BROWN BOMBER

New member
עבודה אינטרבלית...

השיטה הזאת תורמת רבות לסיבולת לב ראיה ויכולת לעבוד תחת לחץ ומאמץ. אתה צריך לעבוד 3 דקות נטו של עבודה בסטים של 30 שניות. מומלץ לבצע את האימון בזוג. אחד מחזיק השני מכה. סיבוב של 6 דקות בסטים של 30 שניות כך שיצא 3 דקות נטו של עבודה לכל אחד. עבודה זו אינה מדמה קרב אלה מפתחת סיבולת למצבים לחוצים לכן בכל סיבוב עליך להכניס כמות מקסימלית של מכות שאמורות להיכנס בעוצמה מירבית. ....BROWN BOMBER

למעלה