הכנה התנדבותית לפסיכומטרי אוקטובר הקרוב

הכנה התנדבותית לפסיכומטרי אוקטובר הקרוב


השנה תהיה הכנה לפסיכומטרי מועד אוקטובר (2014)
בתל אביב, על ידי רפואה לעם.
ההכנה תוצע בהתנדבות לכלל המעוניינים ובעלות סמלית מינימלית בלבד (כנהוג ברפואה לעם) - באופן שיכסה את ההוצאות עבור קיומה (הדפסת חומרי תרגול, שכירת כיתה וכדומה).
כיתות הלימוד יהיו השנה במרחק הליכה קצרה מרכבת ארלוזורוב מרכז (תל אביב), כדי שהגישה תהיה נוחה מכל אזורי הארץ. (בקרוב נוכל לפתוח כיתות גם בפריפריה).

פידבקים של תלמידים שעברו קורסי הכנה בתחומים אחרים (כימיה, מתמטיקה):
http://refualaam.com/participants-yeda2014.html
(קורסי הכנה לרפואה):
http://refualaam.com/participants3.html

(ההכנה פתוחה לכולם! לא רק למועמדים לרפואה
)
בהצלחה!
פרטים: [email protected]
 

pentagon5

New member
יופי של יוזמה

למתעניינים, חשוב לשים לב שהקורס מתאים למועמדים (או הרוצים להגיש מועמדות) ללימודי רפואה, ולכן לא בהכרח מתאים לאנשים שאינם בטווח ה 700 פלוס. בנוסף, יש לזכור כי לא כל סטודנט (אפילו מצטיין) לרפואה הוא גם מורה טוב.

ושוב, יופי של יוזמה, למכוונים ללימודי רפואה (אולי גם כדאי לסנן את אלה שהם בנים / בנות של רופאים, אם כי זה עשוי להשאיר את הכיתה עם שני תלמידים בלבד).
 

העציר X

New member
כתוב במפורש שהיוזמה מיועדת לכל המתענינים

ועוד מיתוס שכדאי לתקן בקרב קוראי הפורום.

אין כזה דבר קורס שמיועד ל 700+ קורס שמיועד לציוני 600-700 וקורס שמיועד לציונים 400-500.
בניגוד למשל ללימודי מתמטיקה בבית הספר, שם מחולקים התלמידים לרמות שונות 3,4,5 יחידות ולומדים בתוכנית לימודים שונה ונבחנים בבחינות שונות ,בפסיכומטרי חומר הלימוד זהה לתלמיד החזק ,הבינוני והחלש והבחינה היא זהה לתלמיד החזק ,הבינוני והחלש.

ובזמנים קשים אלו אני מוסיף כולי תקווה שלא נהרג איש מחיילנו בפשיטה הלילית בעזה.

יום טוב ושקט לכולנו
 
ההרשמה פתוחה לכלל הניגשים לפסיכומטרי


(לכל מקצוע לימוד שהוא).
אנחנו מעבירים בשנים האחרונות קורסי הכנה שונים למועמדים לרפואה (בהתנדבות), ובוחרים בקפידה את המדריכים מתוך כמות מאוד גדולה של מעוניינים.
את קורסי הפסיכומטרי ספציפית מעבירים מדריכי פסיכומטרי וותיקים שהצטרפו אלינו.

השאיפה היא לחלק את הכיתות לקבוצה של ניגשים לפסיכומטרי בפעם הראשונה, וקבוצה של תלמידים שכבר ניגשו לבחינה בעבר (זה הרעיון מאחורי האמירה שהקורס מתאים למכוונים לציונים גבוהים. אני מקווה שהוא הגיוני יותר בצורת הניסוח הזו).

בהצלחה!
 

bion7

New member
שלום זאב

רציתי לשאול אם ניתן להשיג ספרי פסיכומטרי שלכם, ובעיקר בחלק המילולי שמתמקד בשאלות פסקה -רעיון מרכזי, מה משתמע / לא משתמע מהקטע וכדומה . (פחות דגש על החלשת וחיזוק מסקנה וכללים ).
או לחילופין במידה ולא ניתן לרכוש ספרים ,אז האם ניתן לשלוח לי שאלות שכאלה דרך האי מייל שלי .
במידה וכן , האי מייל שלי מופיע שורה מתחת .
[email protected]
 
למעלה