הכנה לגיבוש בנאפה

RVD אביב

New member
הכנה לגיבוש בנאפה ../images/Emo8.gif

איזה מאאאאגניב קיבלתי גיבוש צנחנים דובדבן ב1 לספטמבר ואני חוזר מנאפה יום לפני אז יצא לי שעה ביום בערך לעשות שם כושר... למישהו יש המלצות איפה לרוץ? (מומלץ על החוף) עוד מישהו שטס קיבל את זימון לגיבוש?

astrix4

New member
יש בשולי הכבישים מסלולים לאופנים

שבהם תוכל לרוץ (בדרך לניסי ביץ') או לחילופין על חוף הים (לא בניסי אלא בזה שקרוב למקדונלד'ס)

RVD אביב

New member
סבבה אחי תודה...

דרך אגב הייתי בסט של astrix בעיר האדומה באילת לפני כמה ימים... איזה תותח הבנאדם...

עוז 18

New member
גם לי יש גיבוש לחיל היים

אני מתגייס ב21 לנובמבר ושלחו לי לבוא למיונים ולגיבוש בחייל היים שבוע הבא תאחלו לי בהצלחה :)

כבשלה

New member
באילת אתה מסוגל לרוץ?

כי לא נראה לי שתרוץ עם החום הזה... אני בקושי הצלחתי ללכת (כן אני פטלאה) אבל בדרך כלל אני הולכת סבבה.

בנאפה בבוקר חם מאוד...

אבל אחרי כמה ימים מתרגלים... ובערב ממש נעים, יותר נעים מבארץ בערבים...

1אניטוש

New member
איי איי איי

איה נאפה..מרוב שהמקום כל כך מושלם וכייפי לא שמים לב למזג האוויר..חם קר או מה שזה לא יהיה..תמיד יהיה נעים שם!

1אניטוש

New member
גם אנייייייי...

הפיצוי שלי זה אילת בתחילת ספטמבר וזה הכי לא משתווה לנאפה:( אפילו לא שמחה טיפה מאילת:\

1אניטוש

New member
בהחלט!!!!

שתחזרי את תיהיי בעצמך בכזה מצב..אני חזרתי משם לפני 3 שבועות..ואין יום שאני לא נזכרת ומתגעגעת לשם!! זאת אשכרה הייתה החוויה הכי ענקית שהייתה לי בחיים!! ממש אבל..

מזג אוויר

המזג אוויר שם מאוד חם ומאוד לח. לפחות ככה היה שאני הייתי לפני כמה ימים... בערב בכלל לא נעים, לח בטירוף ומזיעים רק מלעמוד וזה ממש לא יותר נעים מבארץ...אולי יותר נעים מהמרכז אבל בהחלט לא מירושלים... אבל כל זה ממש לא משנה כי בכלל גם אם יהיה חם מאוד מאוד עדיין תהנו שם מאודדד כי זה ממש אחלה מקום

RVD אביב

New member
כמובן שחם בבוקר-צהריים

אבל אני מתכוון לעשות כושר לקראת הערב בערך... לרוץ ככה בכייף בשקיעה...

למעלה