הכנה ללידה שבדרך

• פותח הנושא abby1
  • פורסם בתאריך

abby1

New member
הכנה ללידה שבדרך

מתפרצת לפורום, אמנם עדין לא אחרי לידה אלא בהמתנה לקראת הרגע המיוחל אבל בטוחה שיש כאן הרבה ניסיון וחוויות ולכן אשמח לדעת את דעתכן על קורס הכנה ללידה או דולה ובעיקר בעיקר אם יש המלצות לכאלו שמעבירות קורס פרטי בבית באזור המרכז(כי אני בשמירה) אני מתלבטת כי שמעתי שזה לא כל כך עוזר ושיש מידע מספיק בספרים אני מחפשת טיפים ודרכים איך לעבור את שלב הצירים ופחות לדעת מה קורה מרגע הקבלה לחדר הלידה (כי את זה באמת אפשר לקרוא בספרים)

עינבלית

New member
ממליצה לך לקחת דולה

ויכולה אפילו לתת לך במסר מישהי שתשמח לעשות זאת בהתנדבות (חניכת קורס) שתבוא אליך ותכין אותך.

אני הייתי בשמירה

ומרסי באה אלי הבייתה. הייתה מקצועית ומקסימה. השאירה לי את כדור הפיזיו' שלה. הייתה לי לידה מהירה מאוד,ככה שלא הספקתי ליישם הרבה

משוש30

New member
לי ממש לא עזר הקורס. קראתי לפני

זה כמה ספרים וכמובן פורום הריון ולידה המדהים סיפקו לי את כל מה שהייתי צריכה לדעת. ממילא לא ניתן באמת באמת להתכונן ללידה. מה שבאמת חשוב לדעת זה את הנהלים של בית החולים בו את יולדת ולדעת את הזכויות שלך כיולדת ולעמוד עליהם בלידה. דולה בלידה ראשונה וארוכה יכולה מאד לסייע. אבל זה עולה כסף כמובן. לשיקולכם. בכל מקרה המון בהצלחה. שתהיה לך לידה קלה ומהירה ובהצלחה במקצוע ההורות

ממליצה על קורס הכנה ללידה

וכדאי להרשם מספיק מוקדם -אני ילדתי לפני הסוף(ופספסתי כמה אירוני את הנשימות....), הקורס יותר משמעותי לאיש שלך כי את קוראת ולומדת את הנושא כל הזמן. לבן הזוג אפילו ברמה של הסיור במחלקה , לראות מה עושים איפה, וכולי. (יותר חשוב ללמד את האיש שלך איפה הקפיטריה ומה את רוצה מהתפריט מיד אחרי הלידה
זה יותר עוזר מעוד תרגול סתמי של נשימות וכל מיני ...)

אפרת12

New member
גם אני ממליצה - בעיקר בשביל בן הזוג

וגם אם את עצמך קצת מרוחקת מהנושא (מה שלא נראה לי). ואכן - סיור מקדים הוא קורס הכנה ללידה מקוצר (חוץ מהקטע של הנשימות, שאצלנו בקורס היה מאוד זניח)

למעלה