הכנה ללידת בזק

הכנה ללידת בזק ../images/Emo2.gif

פתאום נכנסתי לאיזה סרט שהולכת להיות לי לידת בזק. העובדה שלפני שבועיים חברה שלי ילדה את בתה השניה בחדר המדרגות לתוך זרועות בעלה תרמה, כנראה, להלך הרוח הזה, אבל בכל מקרה החלטתי שזה תרחיש שבלידה שניה כדאי בהחלט להתכונן אליו. אז מה עושים? איך מתכוננים? מה האהוּב צריך לדעת? איפה קוראים על מיילדוּת ומכינים אותו (ואותי) לאפשרות הזו (טוב, אני צריכה ללדת, נראה לי שאני אדע פחות או יותר מה עושים)? מה צריך שיהיה באוטו/בתיק? (הצלחתי לחשוב על מגבות נקיות, וממש לא הצלחתי לחשוב מה עושים עם חבל הטבור. חוט? מספרים ואלכוהול לחיטוי?) מענין אם מרפי יעשה לי דוקא לידה ארוכה בגלל השאלות המִתחַכּמות שלי
תודה ושבוע (חם) ומגניב לכולן,

אמממה

New member
קראת את מחשבותי

כנראה בעקבות סיפורים שעלו כאן לאחרונה הלידה הראשונה שלי התקדמה לאיטה עד שהתחילה (צירים קלים) הגעתי ללניאדו עם צירים בערך כל שלוש דקות פתיחה של 4.5, ירידת מים, צוואר מחוק רבע שעה אחרי שהתארגנו בחדר היה ציר לא קל וחשבתי לעצמי שיש לי עוד חמש שעות כאלו - לפי החישוב של ס"מ לשעה ואז עוד חצי שעה של צירי לחץ... בדיעבד זו היתה תחילתם של צירי הלחץ... הלידה הסתיימה תוך כשעה וחצי משהגענו - בניגוד לכל ציפיותיי (כל הלידות במשפחה ארוכות וקשות) וההכנות איך לזרז ולהתמודד... בעקבות סיפור הלידה הוזהרתי להתארגן במהירות בפעם הבאה לאחרונה עלו לי מחשבות שייתכן שבן הזוג לא יספיק להגיע וגרוע מזה אולי אפילו לא אספיק לאתר אותו... חשבתי לעבור איזו סדנא קצרה שאדע איך להדריך את מי שכן יהיה איתי ואיך לטפל בתינוק, בחבל הטבור, בשיליה... יש לי עוד המווון זמן אבל אם יש היענות אני מוכנה לנסות לארגן מפגש בנושא (אני מאזור פרדס חנה )

למעלה