הכנה לנשיקה

try me1

New member
הכנה לנשיקה

אנשים טובים, שאלה קצת מוזרה...אבל שתמיד מפריעה לי. איך אתם יזמים קרבה לכדי נשיקה. ז"א נניח אחרי דייט עם בחורה: אתה מלווה אותה הביתה ברגל/ברכב. מדברים...פתאום נהיה שקט. ואז מה? איך אפשר להתקרב אליה כדי לנשק. ז"א נגיעה קודם בפנים? לשאול אותה אם אפשר לנשק? פשוט אני תמיד מסתבך בקטע הזה. מנסה להתקרב לאט אבל זה מרגיש כ"כ מטומטם. אני יודע ששאלה תמוהה ומוזרה אבל תספרו על הטריקים שלכם (ובבקשה בלי תשובות "זה פשוט קורה"...כי לפעמים זה לא זורם)

Cobe Anan

New member
טוב, זה פשוט קורה

/tapuzforum/images/emo3.gifשמע,זה בערך כמו לשאול איך ניגשים לבחורה לשאול אותה מה השעה או מה היא עושה מחר בערב; וזה יהיה ככה גם כשתרצה להציע לה נישואין. זה לא סתם קורה, נכון. אבל תרגיש בנוח- אתה לא חושש מהרגע הלא מתאים, אתה חושש מדחיה. בוא נגיד שאחרי 3 דייטים, אתה יכול

כן גם לחיים רמון זה פשוט קרה . . .

היום כבר קשה לזרום , צריך לשאול מראש , לסכם מראש , אולי אפילו לחתום על חוזה ולהביא עדים לנשיקה . . .

Cobe Anan

New member
>המשך<

בטוח לחלוטין שאם היא לא היתה בקטע, היא היתה חוסכת מעצמה את שני הדייטים האחרונים, לפחות. בסך הכל, לא כזה סביר להידחות בזמן נשיקה.. מקסימום תזכה לתגובה קצת מופתעת...

לא פשוט קורה ולא נעליים.

גרום לזה לקרות. אם תחכה שדברים פשוט יקרו לך בחיים... אבוי. תיצור קרבה, תסתכל לה בעיניים, חתור לנשיקה. מקסימום תקבל סירוב. קורה, עם זה אתה כבר צריך להחליט מה לעשות.

M e n s R e a

New member
זה בד"כ לא פשוט קורה

כן, מה לעשות, החיים זה לא סרט, שהכל מסתדר בו ספונטנית. בד"כ צריך משהו שיזרז את העניינים. לדעתי, ומשיחות עם חברים ובחורות-הדרך העדיפה היא פשוט לשאול (בהנחה שנראה לך שהיא בענין)-אם אפשר לנשק אותה

just 20 f

New member
פשוט תסתכל לה בעיניים כמה שניות, היא תבין...

יש מבט שלא משאיר שום דבר לדמיון. תן בה מבט כזה, מבט חודר... ואם זה לא מספיק תסתכל לה גם על השפתיים ואז תחזור לעיניים. אז היא כבר תבין... אם היא לא תהיה בעניין, בשלב הזה היא תגיד משהו או תעשה משהו שלא קשור לנשיקה. אם היא תסתכל עליך בחזרה באותו מבט או אפילו סתם במבט ביישני (שים לב לעיניים שלה...) ואז תוכל להתקרב אליה לנשיקה. בהצלחה!

Zoharrr

New member
מזה לא פשוט קורה...

לי עם הבנזוג שיחקנו משחקים בערך 3 שעות עש שהוא נישק אותי בפעם הראשונה... ישבנו קרוב קרוב אחד מול השניה 3 שעות ושיחקנו משחקים,החזקנו ידיים והיו רמיזות אבל איפשהו היינו קפואים,שנינו. הוא אפילו הסתכל לי המון על השפתיים, ואמר לי:"על מה אני חושב עכשיו?" וידעתי שהוא חושב על לנשק אותי ואמרתי "לא יודעת" מרוב שהייתי קפואה! דיברנו במשך 3 שעות אחד עם השניה במרחק של ס"מ בין הפנים שלנו ולא התנשקנו... אין לי שום עצה... רק אל תהיה מפוחד,כי זה מה שעוצר אותנו,הפחד.

למעלה