הכנה לפסיכומטרי דצמבר
שלום
אני מתחיל בהכנות של קניית ספרים והכנת חומרי למידה
ככול הנראה אקנה את הספרים של פסיכו
עשיתי פסיכומטרי בזמן התיכון אך הציון היה גרוע...כי השקעתי המון בתעודה ובסוף הגעתי לממוצעים(של בגרויות) של : תא 110 טכניון 114 ירושלים 11.20 בא 110.85
הספרים משנת 2008-2009 -לחמן האם הם שווים כתרגול נוסף ? או שבכלל לא ?
לפי מה שקראתי בפורום יש את הבחינות של המרכז לבחינות...לתרגול משנים עברו- האם יש אפשרות להזמין אותם? כי אני חושב שהדיו במדפסת יהיה יותר יקר מהזמנת משהו מוכן ?
אני אתחיל ללמוד מאוגוסט (רוצה להבחן בדצמבר) לאט לאט כי אני אחרי צבא ורוצה להגיע לציון בשביל רפואה..כלומר אשב ואלמד רוב הזמן בבית.
האם יש טיפים או לוז
כי פסיכומטרי מודד יכולת להתמודד עם כמויות של שאלות תחת זמן
לגבי החיבור עדיין אין לי מושג מה אעשה כי לא היה בשנת 2008-2009
בנוסף מה הציון הראלי לדעתכם\ן שבעזרתו אצליח להכנס לרפואה עם הממוצעים שכתבתי הנל ?
תודה רבה
שלום
אני מתחיל בהכנות של קניית ספרים והכנת חומרי למידה
ככול הנראה אקנה את הספרים של פסיכו
עשיתי פסיכומטרי בזמן התיכון אך הציון היה גרוע...כי השקעתי המון בתעודה ובסוף הגעתי לממוצעים(של בגרויות) של : תא 110 טכניון 114 ירושלים 11.20 בא 110.85
הספרים משנת 2008-2009 -לחמן האם הם שווים כתרגול נוסף ? או שבכלל לא ?
לפי מה שקראתי בפורום יש את הבחינות של המרכז לבחינות...לתרגול משנים עברו- האם יש אפשרות להזמין אותם? כי אני חושב שהדיו במדפסת יהיה יותר יקר מהזמנת משהו מוכן ?
אני אתחיל ללמוד מאוגוסט (רוצה להבחן בדצמבר) לאט לאט כי אני אחרי צבא ורוצה להגיע לציון בשביל רפואה..כלומר אשב ואלמד רוב הזמן בבית.
האם יש טיפים או לוז
כי פסיכומטרי מודד יכולת להתמודד עם כמויות של שאלות תחת זמן
לגבי החיבור עדיין אין לי מושג מה אעשה כי לא היה בשנת 2008-2009
בנוסף מה הציון הראלי לדעתכם\ן שבעזרתו אצליח להכנס לרפואה עם הממוצעים שכתבתי הנל ?
תודה רבה