הכנה מקדמת לתחילת לימוד תואר BSC באונ' הפתוחה

obarlev

New member
הכנה מקדמת לתחילת לימוד תואר BSC באונ' הפתוחה

שלום רב עשיתי בגרות של 4 יח"ל מתמט' עם ציון 95, אני מתכוון להתחיל באוק' תואר BSC במדעי המחשב, בייעוץ המנחה אמר לי שאני צריך ללמוד "כאילו אני מוכן לבגרות 5 יח"ל מתמט' וככה להגיע ליום הלימודים הראשון, משאלות בפורומים השונים הבנתי שזאת הקצנה, יש לי קצת זמן לרענן חומר לפני תחילת הלימודים ואני רוצה להגיע ליום הלימודים הראשון כמה שיותר מאוקלם, את הבגרות עשיתי לפני 4 שנים ואני דיי חלוד, רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא ספר מסויים או רשימה של נושאים המהותיים ללימודים עליהם אני יכול לחזור ולרענן... כמוכן אני מתכוון להתחיל בקורס אחד בסמסטר על מנת להתרגל ולהבין איך כל העסק עובד שם, האם זה אפשרי להשלים פערים תוך כדי הלימודים או שזה לחוץ מידי? אני מתכוון אם נניח מתחילים קורס שעוסק בנושאים מסויימים לקחת כמה שיעורים פרטיים ולרענן את אותם הנושאים הרלוונטים לאותו הקורס וכך להתקדם...? תודה מראש על התשובות אופיר

vinney

Well-known member
תסתכל בבקשה בשאלות הנפוצות

יש שם תשובה לשאלתך. לגבי לרענן תוך כדי לימודים... לא ברור לי מה לרענן, תוך כדי הלימודים אתה אמור ללמוד, לא לרענן. באופן עקרוני הייתי מציע לך לשכוח את כל מה שלמדת בתיכון, כי אתה הולך ללמוד הכל מחדש והרבה יותר טוב.

vinney

Well-known member
אני מציע לך לקרוא את התשובה המושקעת

של גסט בשאלות הנפוצות.

obarlev

New member
כן קראתי את התשובה...

ראיתי שהוא סידר את הלמידה לפי עדיפויות, אני אמרו לי להתחיל עם הקורס אלגברה ליניארית, אם זה כך לא עדיף לי קודם ללמוד את זה בעדיפות ראשונה? כמוכן האם אתם ממליצים לקחת את הקורס הזה כקורס ראשון?

למעלה