הכנות אחרונות? סוף העולם מגיע, כן. איך אתם מתכוננים? כמה זוגות גרביים לקחת? אפשר לקחת צידה לדרך?
K Kfozli New member 16/8/06 #1 הכנות אחרונות? סוף העולם מגיע, כן. איך אתם מתכוננים? כמה זוגות גרביים לקחת? אפשר לקחת צידה לדרך?
ע עלי חמינאי New member 16/8/06 #3 ההכנות הדרושות מקלט אטומי עם דפנות 5 מטר, רצוי שיהיה בעומק של לפחות 20 מטר באדמה. בנוסף מזון לתקופה ארוכה, ורדיו.
ההכנות הדרושות מקלט אטומי עם דפנות 5 מטר, רצוי שיהיה בעומק של לפחות 20 מטר באדמה. בנוסף מזון לתקופה ארוכה, ורדיו.
W WizardE New member 16/8/06 #4 אם יסתיים העולם, איך יעזור לך רדיו? אההה... אני יודע, אתה תשתמש ברדיו כמכשיר להפגת השיעמום... אפשר לעשות עם רדיו המון דברים, לדפוק אותו לעצמך בראש לדפוק אותו למי שאיתך בראש או להרוג חיפושיות מוטנטיות....
אם יסתיים העולם, איך יעזור לך רדיו? אההה... אני יודע, אתה תשתמש ברדיו כמכשיר להפגת השיעמום... אפשר לעשות עם רדיו המון דברים, לדפוק אותו לעצמך בראש לדפוק אותו למי שאיתך בראש או להרוג חיפושיות מוטנטיות....
ע עלי חמינאי New member 16/8/06 #6 קודם כל דבר יפה אני המנהיג העליון של הרפובליקה של איראן. הרדיו הוא כדי שתדע מתי לצאת מהמקלט.
ע עלי חמינאי New member 16/8/06 #8 לנו יש בונקר מוכן יותר סביר שאין ישות ציונית לאחר הבום. אבל מבחינתך ישראל זה העולם אז שיבושם לך.
K Kfozli New member 16/8/06 #11 שחכתי לשאול על ההכנות הנפשיות? לפתור בעיות לא פתורות עם אבא ואמא/אמא ואמא/אבא ואבא? מה עם המוות של סבא, זה השפיע עלי חזק. טראומות ילדות? החויות המיניות הראשונות?
שחכתי לשאול על ההכנות הנפשיות? לפתור בעיות לא פתורות עם אבא ואמא/אמא ואמא/אבא ואבא? מה עם המוות של סבא, זה השפיע עלי חזק. טראומות ילדות? החויות המיניות הראשונות?