הכנות לחג

Yakir4179

Well-known member
עייף רצוץ מותש מהעבודה ומהכנות לחג,החברה הרוויחה מאוד יפה ,המלחמה לא הקטינה מכירות,פרגנו בבונוסים יפים והתרגשנו
אימי נפלה בעיר ,חשש לשבר בכתף ,הרבה מהמורות בשבילים מצואת כלבים ועד אבנים בולטות שזה מעצבן,נתבע את העירייה לא אוותר להם!

העלתי פוסט אנונימי יפה על תשוקה לאסורות בקבוצה של מאשה הלוי בפייסבוק,שומע דעות והקשבה .

שומע בדרכים ברכב תחנות רדיו מחול,נמאס לי לשמוע על חטופים וכן ביבי לא ביבי.

ונתפלל לגאולה שלמה במהרה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
עייף רצוץ מותש מהעבודה ומהכנות לחג,החברה הרוויחה מאוד יפה ,המלחמה לא הקטינה מכירות,פרגנו בבונוסים יפים והתרגשנו
אימי נפלה בעיר ,חשש לשבר בכתף ,הרבה מהמורות בשבילים מצואת כלבים ועד אבנים בולטות שזה מעצבן,נתבע את העירייה לא אוותר להם!

העלתי פוסט אנונימי יפה על תשוקה לאסורות בקבוצה של מאשה הלוי בפייסבוק,שומע דעות והקשבה .

ונתפלל לגאולה שלמה במהרה
ליבי עם אימך כי זה כאבי תופת אבל הזמן ירפא, חבל על הכסף שלך בגלל "הצואה של הכלבים,מהמורות ועוד.
מה המסר עבורנו ,שהעלית פוסט אנונימי על תשוקה לאסורות,מה עוד אתה לא יודע ששם יחדשו לך?
ו,,לא,,,בבקשה אל תכתוב נמאס לי לשמוע על חטופים,אין לך למזלך אימא/אבא/חבר/חברה ועוד שנרקבים במנהרות.

Yakir4179

Well-known member
ליבי עם אימך כי זה כאבי תופת אבל הזמן ירפא, חבל על הכסף שלך בגלל "הצואה של הכלבים,מהמורות ועוד.
מה המסר עבורנו ,שהעלית פוסט אנונימי על תשוקה לאסורות,מה עוד אתה לא יודע ששם יחדשו לך?
ו,,לא,,,בבקשה אל תכתוב נמאס לי לשמוע על חטופים,אין לך למזלך אימא/אבא/חבר/חברה ועוד שנרקבים במנהרות.
אוהב לשמוע דעות וכו ,הרוב אמרו לך על זה ,בא לך נשואה ויש קליק וכימיה אל תתייסר,מי שלא מאמין בתנך וכו ,קשה לו להבין למה זה אסור,הוא אןמרל התקשור
אני כועס שאין צנזורה ע נכון לא מוסרי,אבל לא טוב לה בזוגיות,זה לא בעיה שלי ואני זורם וזהו
נסעתי למשרדים להרמת כוסית ,התחנות קדחו על זה מהבוקר,אני גם מתפלל שיצאו מהר משם החטופים,אבל מה נעשה??? זה תהליך שלוקח זמן ,פשוט התקשורת דוחפת עוד ועוד ,וראבק זה מטריף את השכל וגורם לי ,לעצבות וכו שילכו לצהל ולגלנט ולהרצי הלוי ולרונן בר שיפגינו שם ,פשוט התקשורת מציפה עוד ועוד ועוד,ואולי הורדו מינית,ומחבל ששמר עליהם ביקש ששישחקו לו בבצים ,שוב למה אני צריך לשמוע את התיאורים הפרטניים ,זה תורם במשהו? העולם איכפת לו שחטפו יהודים??

יעיש התימני

Well-known member
לא, לא, לא
אתה משחק יפה יפה לידי הסמוטריץ, בנגביר ורה"מ. זה בדיוק מה שהם רוצים - אנשים כמוך, ש"יימאס להם", שירצו לחזור לאיזו "שגרת חיים נוחה". כך הרי כבר 12 שנים הביב, האתון והילד"ז עסוקים בלסמם אותנו, לדאוג לנו "לשעשועים" כמו קליגולה בשעתו.
עצוב לי מאוד שזו עמדתך.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אוהב לשמוע דעות וכו ,הרוב אמרו לך על זה ,בא לך נשואה ויש קליק וכימיה אל תתייסר,מי שלא מאמין בתנך וכו ,קשה לו להבין למה זה אסור,הוא אןמרל התקשור
אני כועס שאין צנזורה ע נכון לא מוסרי,אבל לא טוב לה בזוגיות,זה לא בעיה שלי ואני זורם וזהו
נסעתי למשרדים להרמת כוסית ,התחנות קדחו על זה מהבוקר,אני גם מתפלל שיצאו מהר משם החטופים,אבל מה נעשה??? זה תהליך שלוקח זמן ,פשוט התקשורת דוחפת עוד ועוד ,וראבק זה מטריף את השכל וגורם לי ,לעצבות וכו שילכו לצהל ולגלנט ולהרצי הלוי ולרונן בר שיפגינו שם ,פשוט התקשורת מציפה עוד ועוד ועוד,ואולי הורדו מינית,ומחבל ששמר עליהם ביקש ששישחקו לו בבצים ,שוב למה אני צריך לשמוע את התיאורים הפרטניים ,זה תורם במשהו? העולם איכפת לו שחטפו יהודים??
הפעם בחרתי בזכות השתיקה,ללא מילים.

אישון34

Well-known member
אני מבין מה הוא אמר על החטופים

הרעיון שיש במקום כלשהו עיסקה מושלמת שאם רק נבחר בה - הכול יהיה ניפלא. זה שקר.

הבעיה בתקשורת ברגע זה היא שהיא מספרת סיפור מוזר על מציאות שלא קיימת.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

יש לי חבר שאלתי אותו האם הוא עכשיו בעד עיסקאת שליט - ענה כן.

שאלתי אותו ואם היית יודע שימותו בעקבות אותה העיסקה כ 2000 אנשים כאן - ענה שזה לא משנה את עמדתו. גלעד הוא הילד של כולם. חייבים לשחרר אותו.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

יש רבים שרואים בחטוף את כל הדברים.

בגלל זה ישראל לא השתמשה בכוח ממית בעבודה ומתו חיילים רבים.

ברפיח לדוגמה ששם לא היו חטופים - כמעט ולא נפלו חיילים.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

אמר אחד הבכירים, לא זוכר בדיוק מי שאין ולעולם לא יוחזרו כולם.

כי לחמאס אין את כל מי שנחטף. כי החמאס ישמור לעצמו תמיד עוד אדם אחד בקנה. ותמיד יהיה את אותו אדם אחד. גם אחרי העיסקה של אותו אחד, יצוץ שני.

לחמאס פשוט אין. אן רצון ואין סיבה לוותר על הביטוח שלו.

בזאלת האין, חייבים לזכור, בדיוק כמו שבשטח שלנו מצאנו חלקי גופות אחרי חודשים - בשטח שלהם לא היה מי שיחפש.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

זאת שאלה ליגיטימית האם אתם בעד העיסקה שיש ברגע זה על השולחן?

כל חבר שאני שואל מסביר שכן - ואז אני אומר את העיסקה שעל השולחן הוא אומר לא.

הבעיה של התקשורת היא שהיא מנפיקה סיפור על עיסקה טובה שנמצאת ברגע זה על השולחן ואנו כשיטה יכולים לחיות איתה.

אלה עקרוונת העיסקה שיש ברגע זה:

א. שחרור כל המחבלים מהכלא למקומות המגורים שלהם.
ב. התחלת שיקום עזה.
ג. ערבויות בין לאומיות להפסקת המלחמה.
ד. מיותר לציין - משאיות הספקה אין סופיות.

רק אחרי זה - רק אחרי אותו הששיקום ישוחרר האחרונים. היינו השחרורים האחרונים של חטופים יהיו בעוד שנים. סין ורוסיה יהיו ברצועה. לא יוכלו להפר את ההסכם.

וגם זה - עד לרגע זה - אין ידע כמה חטופים יש להם כי הם מסרבים לומר.

אז מי שבעד - זה בסדר - אבל צריך להבין שזה אומר כמה מאות ישראליים שירצחו בטרור. כי המחבלים שישוחררו לתוך ישראל חלקם - יעסקו בטרור. זה אומר שמי שביצע רצח לפני כמה ימים ישוחרר.

שמחבלים רבים שהם ערביי ישראל ישוחררו.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה היא כמה תומכים בעיסקאת שליט ברגע זה שהם מבינים שהמחיר של אותה העיסקה היה 2000 ישראליים שנרצחו?

למה אנו כשיטה לא התרגשנו מזה שאורון שואל הי"ד והדר גולדין הי"ד היו שם - ולא עשינו חלקיק מאמץ להביא אותם.

סיפקנו חשמל, מיים, אוכל, שירותים רפואיים, עבודה בישראל, כסף רב ועוד ועוד - והם סרבו להחזיר גופות.

ישבתי עכשיו עם מישהו שהיה בעזה - אמר רמה כזאת של פאר בבתים הוא לא ראה.

בריכות אישיות.

שיש ועוד ועוד.

כל זה נמסר להם שיש להם חטופים ואנו שתקנו כשיטה.

אישוניאיש.
מצטער על החפירה.
ברור שאני רוצה את החטופים, ברור שאני חושב שצריך לעשות הכול - הכול כולל השמדת החמאס וכל מי שתומך בו.

ועכשיו נחזור לזיונים שאין לנו.

doriangray011

Well-known member
אני מבין מה הוא אמר על החטופים

הרעיון שיש במקום כלשהו עיסקה מושלמת שאם רק נבחר בה - הכול יהיה ניפלא. זה שקר.

הבעיה בתקשורת ברגע זה היא שהיא מספרת סיפור מוזר על מציאות שלא קיימת.

יש לי חבר שאלתי אותו האם הוא עכשיו בעד עיסקאת שליט - ענה כן.

שאלתי אותו ואם היית יודע שימותו בעקבות אותה העיסקה כ 2000 אנשים כאן - ענה שזה לא משנה את עמדתו. גלעד הוא הילד של כולם. חייבים לשחרר אותו.

יש רבים שרואים בחטוף את כל הדברים.

בגלל זה ישראל לא השתמשה בכוח ממית בעבודה ומתו חיילים רבים.

ברפיח לדוגמה ששם לא היו חטופים - כמעט ולא נפלו חיילים.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

אמר אחד הבכירים, לא זוכר בדיוק מי שאין ולעולם לא יוחזרו כולם.

כי לחמאס אין את כל מי שנחטף. כי החמאס ישמור לעצמו תמיד עוד אדם אחד בקנה. ותמיד יהיה את אותו אדם אחד. גם אחרי העיסקה של אותו אחד, יצוץ שני.

לחמאס פשוט אין. אן רצון ואין סיבה לוותר על הביטוח שלו.

בזאלת האין, חייבים לזכור, בדיוק כמו שבשטח שלנו מצאנו חלקי גופות אחרי חודשים - בשטח שלהם לא היה מי שיחפש.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

זאת שאלה ליגיטימית האם אתם בעד העיסקה שיש ברגע זה על השולחן?

כל חבר שאני שואל מסביר שכן - ואז אני אומר את העיסקה שעל השולחן הוא אומר לא.

הבעיה של התקשורת היא שהיא מנפיקה סיפור על עיסקה טובה שנמצאת ברגע זה על השולחן ואנו כשיטה יכולים לחיות איתה.

אלה עקרוונת העיסקה שיש ברגע זה:

א. שחרור כל המחבלים מהכלא למקומות המגורים שלהם.
ב. התחלת שיקום עזה.
ג. ערבויות בין לאומיות להפסקת המלחמה.
ד. מיותר לציין - משאיות הספקה אין סופיות.

רק אחרי זה - רק אחרי אותו הששיקום ישוחרר האחרונים. היינו השחרורים האחרונים של חטופים יהיו בעוד שנים. סין ורוסיה יהיו ברצועה. לא יוכלו להפר את ההסכם.

וגם זה - עד לרגע זה - אין ידע כמה חטופים יש להם כי הם מסרבים לומר.

אז מי שבעד - זה בסדר - אבל צריך להבין שזה אומר כמה מאות ישראליים שירצחו בטרור. כי המחבלים שישוחררו לתוך ישראל חלקם - יעסקו בטרור. זה אומר שמי שביצע רצח לפני כמה ימים ישוחרר.

שמחבלים רבים שהם ערביי ישראל ישוחררו.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה היא כמה תומכים בעיסקאת שליט ברגע זה שהם מבינים שהמחיר של אותה העיסקה היה 2000 ישראליים שנרצחו?

למה אנו כשיטה לא התרגשנו מזה שאורון שואל הי"ד והדר גולדין הי"ד היו שם - ולא עשינו חלקיק מאמץ להביא אותם.

סיפקנו חשמל, מיים, אוכל, שירותים רפואיים, עבודה בישראל, כסף רב ועוד ועוד - והם סרבו להחזיר גופות.

ישבתי עכשיו עם מישהו שהיה בעזה - אמר רמה כזאת של פאר בבתים הוא לא ראה.

בריכות אישיות.

שיש ועוד ועוד.

כל זה נמסר להם שיש להם חטופים ואנו שתקנו כשיטה.

אישוניאיש.
מצטער על החפירה.
ברור שאני רוצה את החטופים, ברור שאני חושב שצריך לעשות הכול - הכול כולל השמדת החמאס וכל מי שתומך בו.

ועכשיו נחזור לזיונים שאין לנו.
אישון. ניכר שאתה איש של מילים. כתבת פירטת הדגשת את אשר מתאים לתפיסתך וגימדת את מה שלא.
אין ולא תהיה עסקה מושלמת. כולם יודעים זאת. אפילו עינב צנגאוקר. אבל עסקה חייבת להיות. לא כמו זו שהצגת שנמצאת כרגע על השולחן. מה שרשמת זה החלום הרטוב של חמאס. גם הם יודעים שלא יתקבל.
בזמנו אולמרט שלמרות הכל היה ראש ממשלה טוב יחסית. אמר שלא ניתן כרגע לשחרר את גלעד שליט בעסקה. המחיר גבוה מדי. אמר וצדק. שליט היה חייל. חייל כושל אולי. אבל חייל. לפני המון שנים נשבעתי לצהל. חלק מהשבועה היה ״להקריב את חיי במידת הצורך״ אני מאמין בזה. מקווה שגם אתה.
האזרחים שנחטפו. לא היו תחת השבועה הזו.
לפני שנים רבות נפל דבר. חייל צהל הוזנח ומת מפצעיו בגלל שיקולים פוליטים. שמו ״מדחת יוסוף״ חייל דרוזי שהופקר למוות. התביישתי עם חלק גדול מהמדינה. היום זו הנורמה?
יש הבדל בין רצון לחתור לעסקה טובה יותר להתפארות בכך שהכשיל עסקה-בן גביר 🤮.
והממשלה הזו עושה הכל חוץ מהרבה רעות אחרות להכשיל את העסקה. לא להחזיר חטופים. לא לסיים את המלחמה. והסיבה היא פוליטית בלבד.
ושוב אני מתבייש בפני החטופים וקרובייהם.
וכמו שאמרת אין זיונים אז דיונים.

יעיש התימני

Well-known member

ונתפלל לגאולה שלמה במהרה
מאחל בריאות לאמך.
מקווה שתיקח אחריות, תכשיר את ביתה כמו שצריך, תבשל לליל הסדר ולא תפיל את זה על האחיות שלך.
:mad::mad::mad::mad::mad:
מצטרף לראש - נמאס לך? עזוב את הארץ. מצא לך מקום בו לא תצטרך "לסבול" מכאבן של משפחות שילידהן הופקרו ע"י הצבא, שרה"מ עסוק כמו רוקד על אספלט לוהט למנוע וועדת חקירה של אירועי 7.10.23.
כל עוד אתה כאן, זו המציאות.
זו המציאות שתרצה או לא מאיימת גם עליך ועל חייך הנוחים, על הבועה האשלתית שבנית לעצמך עם בנות שיח טבעיות או אחרי ניתוח.

Yakir4179

Well-known member
מאחל בריאות לאמך.
מקווה שתיקח אחריות, תכשיר את ביתה כמו שצריך, תבשל לליל הסדר ולא תפיל את זה על האחיות שלך.
מצטרף לראש - נמאס לך? עזוב את הארץ. מצא לך מקום בו לא תצטרך "לסבול" מכאבן של משפחות שילידהן הופקרו ע"י הצבא, שרה"מ עסוק כמו רוקד על אספלט לוהט למנוע וועדת חקירה של אירועי 7.10.23.
כל עוד אתה כאן, זו המציאות.
זו המציאות שתרצה או לא מאיימת גם עליך ועל חייך הנוחים, על הבועה האשלתית שבנית לעצמך עם בנות שיח טבעיות או אחרי ניתוח.
תודה רבה ,אחיות עסוקות עם הילדים והעבודה, יש מנקה מפילפינית 25 שנשואה לגבר גרןש בן 60 ,קטן עלי הניקיונות עם כל הלחץ בעבודה

רוצים להפוֹיל את ביבי כל דקה ,לכן אניניתקתי את האינטרנט

יעיש התימני

Well-known member
תודה רבה ,אחיות עסוקות עם הילדים והעבודה, יש מנקה מפילפינית 25 שנשואה לגבר גרןש בן 60 ,קטן עלי הניקיונות עם כל הלחץ בעבודה

רוצים להפוֹיל את ביבי כל דקה ,לכן אניניתקתי את האינטרנט
מסכן ביבי - רק רוצים להפיל אותו. מה הוא כבר עשה?
אתה יודע, הוא לא קורבן באמת, נכון?! יש לו אחריות לכך ש"רוצים רק להפיל אותו".

mיטלמן

Well-known member
אתה לא מבין, גם אני לא.
מה שייך להפיל (או אולי להפליל) את ביבי לניתוק האינטרנט,
אם לא אנתק יש סיכוי שיופל, יופלל או יתפטר וילך לדרכו עם הילדז ואשה?
יאללה, לא מנתקת.

נסיך.333

Well-known member
רק ביבי אשם במה שקרה, למה הוא בכלל הלך לישון באותו לילה?
למה הוא לא לקח נשק וירד להלחם הם מצלמות טלביזיה כמו שעשו אחרים?
מז שיש לנו מלאכים שומרים כמו רומן בר, הרצי, חילווה ועוד.
מזל שיש לנו כזו תקשורת מעולה, אמיתית, אוביקטיבית ומה לא..
להזכירכם, גם מזל ביש הוא מזל..

למעלה