ליבי עם אימך כי זה כאבי תופת אבל הזמן ירפא, חבל על הכסף שלך בגלל "הצואה של הכלבים,מהמורות ועוד.
מה המסר עבורנו ,שהעלית פוסט אנונימי על תשוקה לאסורות,מה עוד אתה לא יודע ששם יחדשו לך?
ו,,לא,,,בבקשה אל תכתוב נמאס לי לשמוע על חטופים,אין לך למזלך אימא/אבא/חבר/חברה ועוד שנרקבים במנהרות.
אני מבין מה הוא אמר על החטופים
הרעיון שיש במקום כלשהו עיסקה מושלמת שאם רק נבחר בה - הכול יהיה ניפלא. זה שקר.
הבעיה בתקשורת ברגע זה היא שהיא מספרת סיפור מוזר על מציאות שלא קיימת.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
יש לי חבר שאלתי אותו האם הוא עכשיו בעד עיסקאת שליט - ענה כן.
שאלתי אותו ואם היית יודע שימותו בעקבות אותה העיסקה כ 2000 אנשים כאן - ענה שזה לא משנה את עמדתו. גלעד הוא הילד של כולם. חייבים לשחרר אותו.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
יש רבים שרואים בחטוף את כל הדברים.
בגלל זה ישראל לא השתמשה בכוח ממית בעבודה ומתו חיילים רבים.
ברפיח לדוגמה ששם לא היו חטופים - כמעט ולא נפלו חיילים.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
אמר אחד הבכירים, לא זוכר בדיוק מי שאין ולעולם לא יוחזרו כולם.
כי לחמאס אין את כל מי שנחטף. כי החמאס ישמור לעצמו תמיד עוד אדם אחד בקנה. ותמיד יהיה את אותו אדם אחד. גם אחרי העיסקה של אותו אחד, יצוץ שני.
לחמאס פשוט אין. אן רצון ואין סיבה לוותר על הביטוח שלו.
בזאלת האין, חייבים לזכור, בדיוק כמו שבשטח שלנו מצאנו חלקי גופות אחרי חודשים - בשטח שלהם לא היה מי שיחפש.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
זאת שאלה ליגיטימית האם אתם בעד העיסקה שיש ברגע זה על השולחן?
כל חבר שאני שואל מסביר שכן - ואז אני אומר את העיסקה שעל השולחן הוא אומר לא.
הבעיה של התקשורת היא שהיא מנפיקה סיפור על עיסקה טובה שנמצאת ברגע זה על השולחן ואנו כשיטה יכולים לחיות איתה.
אלה עקרוונת העיסקה שיש ברגע זה:
א. שחרור כל המחבלים מהכלא למקומות המגורים שלהם.
ב. התחלת שיקום עזה.
ג. ערבויות בין לאומיות להפסקת המלחמה.
ד. מיותר לציין - משאיות הספקה אין סופיות.
רק אחרי זה - רק אחרי אותו הששיקום ישוחרר האחרונים. היינו השחרורים האחרונים של חטופים יהיו בעוד שנים. סין ורוסיה יהיו ברצועה. לא יוכלו להפר את ההסכם.
וגם זה - עד לרגע זה - אין ידע כמה חטופים יש להם כי הם מסרבים לומר.
אז מי שבעד - זה בסדר - אבל צריך להבין שזה אומר כמה מאות ישראליים שירצחו בטרור. כי המחבלים שישוחררו לתוך ישראל חלקם - יעסקו בטרור. זה אומר שמי שביצע רצח לפני כמה ימים ישוחרר.
שמחבלים רבים שהם ערביי ישראל ישוחררו.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
השאלה היא כמה תומכים בעיסקאת שליט ברגע זה שהם מבינים שהמחיר של אותה העיסקה היה 2000 ישראליים שנרצחו?
למה אנו כשיטה לא התרגשנו מזה שאורון שואל הי"ד והדר גולדין הי"ד היו שם - ולא עשינו חלקיק מאמץ להביא אותם.
סיפקנו חשמל, מיים, אוכל, שירותים רפואיים, עבודה בישראל, כסף רב ועוד ועוד - והם סרבו להחזיר גופות.
ישבתי עכשיו עם מישהו שהיה בעזה - אמר רמה כזאת של פאר בבתים הוא לא ראה.
בריכות אישיות.
שיש ועוד ועוד.
כל זה נמסר להם שיש להם חטופים ואנו שתקנו כשיטה.
אישוניאיש.
מצטער על החפירה.
ברור שאני רוצה את החטופים, ברור שאני חושב שצריך לעשות הכול - הכול כולל השמדת החמאס וכל מי שתומך בו.
ועכשיו נחזור לזיונים שאין לנו.