הכנות ללונדון - מה עוד נשאר?
אז האולימפיאדה תתחיל בעוד חודשיים וחצי ונשארו לנו ממש מעט אירועים ותאריכים חשובים:
10-12 במאי: תחרות מסדרת אליפות העולם בטריאתלון (סן דייגו, ארה"ב).
16-17 במאי: תחרות העפלה בקיאקים (פוזנאן, פולין).
21-27 במאי: אליפות אירופה בשחיה (דברצן, הונגריה).
21-27 במאי: אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים לגברים (מונפלייה, צרפת)
23-27 במאי: גביע העולם המכריע בניל פרייד (מדמבליק, הולנד).
26-27 במאי: תחרות מסדרת אליפות העולם בטריאתלון (מדריד, ספרד).
31 במאי: דירוג עולמי מכריע בטריאתלון.
09-10 ביוני: תחרות העפלה בשחייה במים פתוחים (סטובאל, פורטוגל).
11 ביוני: דירוג עולמי מכריע בטניס.
13-14 ביוני: אליפות ישראל באתלטיקה.
27 ביוני - 1 ביולי: אליפות אירופה באתלטיקה (הלסינקי, פינלנד).
וכמובן שב11 ביוני יש את התכנסות ועידת החריגים של הועד האולימפי הישראלי והיחידה לספורט הישגי.
נכון להיום יש 25 ישראלים שהבטיחו מקום סופית. אני בטוח שסוסו, פולק, פאר ושפירא בר-אור יצטרפו. חוץ מהם אני חושב שיצטרפו 4 שחיינים (דמיטרייב, עברי, ברנע\קופלב, קרמר), אתלט\ית או שניים\שתיים (מבין קרויטר, סנפורד ומוצ'קייב) ושניים-שלושה טניסאים (משום מה יש לי הרגשה שאנדיוני יקבלו הזמנה מהITF על סמך הדירוג העולמי. דודי סלע צריך תחרות או שתיים טובות כדי להיות שם). אני מקווה שלא יעשו טעויות ושארשנסקי יהיה בלונדון. בסה"כ אני חושב שהמשלחת תתייצב על 35-37 ספורטאים.
אז האולימפיאדה תתחיל בעוד חודשיים וחצי ונשארו לנו ממש מעט אירועים ותאריכים חשובים:
10-12 במאי: תחרות מסדרת אליפות העולם בטריאתלון (סן דייגו, ארה"ב).
16-17 במאי: תחרות העפלה בקיאקים (פוזנאן, פולין).
21-27 במאי: אליפות אירופה בשחיה (דברצן, הונגריה).
21-27 במאי: אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים לגברים (מונפלייה, צרפת)
23-27 במאי: גביע העולם המכריע בניל פרייד (מדמבליק, הולנד).
26-27 במאי: תחרות מסדרת אליפות העולם בטריאתלון (מדריד, ספרד).
31 במאי: דירוג עולמי מכריע בטריאתלון.
09-10 ביוני: תחרות העפלה בשחייה במים פתוחים (סטובאל, פורטוגל).
11 ביוני: דירוג עולמי מכריע בטניס.
13-14 ביוני: אליפות ישראל באתלטיקה.
27 ביוני - 1 ביולי: אליפות אירופה באתלטיקה (הלסינקי, פינלנד).
וכמובן שב11 ביוני יש את התכנסות ועידת החריגים של הועד האולימפי הישראלי והיחידה לספורט הישגי.
נכון להיום יש 25 ישראלים שהבטיחו מקום סופית. אני בטוח שסוסו, פולק, פאר ושפירא בר-אור יצטרפו. חוץ מהם אני חושב שיצטרפו 4 שחיינים (דמיטרייב, עברי, ברנע\קופלב, קרמר), אתלט\ית או שניים\שתיים (מבין קרויטר, סנפורד ומוצ'קייב) ושניים-שלושה טניסאים (משום מה יש לי הרגשה שאנדיוני יקבלו הזמנה מהITF על סמך הדירוג העולמי. דודי סלע צריך תחרות או שתיים טובות כדי להיות שם). אני מקווה שלא יעשו טעויות ושארשנסקי יהיה בלונדון. בסה"כ אני חושב שהמשלחת תתייצב על 35-37 ספורטאים.