הכנות למעבר

studen2

New member
הכנות למעבר

שלום לכולם!
אנחנו מחכים לתשובות מטופס I-130, תהליך מהארץ, כאשר אשתי היא האזרחית.
אנחנו מכוונים לעבור למדינת Ohio שמה גם אני מתכנן לצאת ללימודים.
לאשתי אין קרדיט סקור בארה"ב כיוון שהיא השתמשה רק בדביט ואף שכרה דירה אבל מעולם לא בתור משכיר ראשי ולכן לא יצא לבנות סקור.
אנחנו מתכננים לקנות רכב קצת אחרי ההגעה, מה באמת האופציות הכי טובות לקבלת מימון לקניית רכב? האם זה היה קשה כיוון שאין לנו קרדיט סקור? למה לצפות באמת?
עכשיו לגבי השכרת דירות, כמה נוקשים שם ללא קרדיט סקור? איך זה הולך?

doronf65

New member
מנהל
תשובות

לפי התאור שלך כל הדברים הללו יקרו עןד כשנה. בנתיים:
1. תתרכזו בלמצוא ספונסר.
2. נסו לבנות קרדיט ותחסכו שנה.
&nbsp
קרדיט סקור הוא קריטי. האופציה הכי טובה לרכב (במצבכם) היא מזומן. אף גוף נורמלי לא ילווה לכם כסף. לא בנק, לא דילר. ןאם יימצא מישהו - זה יהיה בריבית מאוד גבוהה. אצלי זה כבר נופל בקטגוריית ה"לא נורמלי".
&nbsp
כנ"ל יהיה קשה מאוד לשכור דירה ממקומות גדולים כמו חברות. אולי ממשכירים פרטיים שתעשו עליהם רושם טוב ותתנו דפוזיט גבוה זה יתליח, אבל האפשרויות שלכם מצומצמות מלכתחילה.
&nbsp
בניית קרדיט: אישתך יכולה להוציא כרטיס אשראי כבר עכשו ולנהל אותו נכון כשנה, זה יחסוך לכם זמן.

Boston Guy

New member
"מימון" זה שם אחר ל"הלוואה"

כדי לקבל הלוואה ממוסד פיננסי כלשהוא, המוסד הפיננסי ירצה לראות הוכחות לכך שיש לך כוונה ויכולת להחזיר את הכסף - כלומר לעמוד בתשלומי ההלוואה.

ציון האשראי של הלווה (שנקבע לפי היסטוריית האשראי) היא הדרך המקובלת בארה"ב להוכיח לגבי "כוונה". זה מראה כמה הלווה רציני לגבי קיום ההתחיבויות הפיננסיות שלו.
הוכחות הכנסה (דו"חות מס, תלושי משכורת וכיוצ"ב) הן הצורה שבה הלווה מוכיח "יכולת לעמוד בתשלומי ההלוואה".

אם אני מבין נכון את מה שאתה כותב עכשיו ומה שכתבת בהודעות עבר שלך - אין לבת הזוג שלך ולך דרך להציג הוכחות לא בעניין ה"כוונה" (אין לה קרדיט היסטורי להראות) ולא בעניין ה"יכולת" - היא לא עובדת כרגע בארה"ב, אתה מתכוון ללמוד ולא לעבוד, וזה שאתם צריכים הלוואה כדי לממן את הרכב מרמז שאין לכם "רזרבות פיננסים" שאתם יכולים להציג כבטחונות.

אותו דבר בדיוק תופס לגבי שכירת דירה.

אז נשאלות השאלות הבאות:
מה יש לך להציג כדי לשכנע בעל בית שיש לך איך לשלם שכר דירה?
האם יש לכם מישהו (למשל ההורים של בת הזוג?) שיש לו את היכולת הכספית והרצון לחתום לכם "ערבות" - אם זה על הלוואת רכב ואם זה על תשלום שכר דירה?

studen2

New member
תשובות

ההורים שלה יכולו לחתום לנו ערבות עבור החוזים הללו, אך האם זה עדיין יהיה מקובל למרות חוסר בקרדיט סקור?
אני יודע שהם יותר נוקשים מפה בארץ בדברים האילו.
זה מחזיר אותי לדילמה שלנו, לחפש דירה ב air bnb ולשכור לטווח של כמה חודשים עד לבניית קרדיט נורמלי, או בלי ברירה להחזיר אותה לארה"ב כדי לעבוד על הדברים האלה לפני שאני אגיע?
מנסיון של אנשים פה, מה באמת עושים המצב כזה?
&nbsp

boneguy

New member
מזומן הוא החבר הטוב שלך

שאין יכולת להראות שאתה מסוגל לעמוד בתשלומים, בין אם זה נכון או לא, מזומן פותא הרבה דברים. לרוב מי שאנחנו מכירים, גם אנשים שהגיען לפה לרילוקיישן עם משכורות יפות, לא הייתה היסטורית אשראי, או עבר תעסוקתי באמריקה.
&nbsp
הרוב (וגם אנחנו) רוכשים את הרכב הראשון במזומן, ומשלמים כמה חודשים שכירות מראש על מנת להראות רצינות. במזומן. לאחר כמה חודשים כבר יש תלושי משכורת, ובכל מקרה מימון לרכב לא נותנים מהר כל כך בתנאים טובים.
&nbsp
הפתרון של AirBnB יכול לעבוד לחסוך התנהלות מול בעל בית שרוצה הוכחות. שניהם לא ממש יעזרו לך לצבור היסטורית אשראי, אלא שב- AirBnB לרוב תשלם יותר

Boston Guy

New member
אם ההורים יחתמו על החוזים הם יהיו אלו שלוקחים את האחריות

מבחינת מי שנותן את האשראי (או מי שמשכיר את הדירה).
ובהנחה שהיסטוריית האשראי של ההורים שלה טובה - אין שום סיבה שלא יתנו להם לקחת הלוואת רכב או יסכימו להשכיר לכם דירה.

מה שכן - יש הבדל גדול בין "ההורים שלה יכולים לחתום" לבין :ההורים שלה מסכימים לחתום". רצוי מאוד לוודא עם ההורים שלה שהם על אותו גל כמוכם.

לגבי המשפט האחרון שלך - לא הבנתי על מה בדיוק אתה מדבר. איך אתה מצפה שהיא "תעבוד על בניית היסטוריית אשראי" במשך כמה חדשים?
כשהיא תגיע לארה"ב - מחכה לה שם עבודה עם משכורת, או שהיא צריכה לחפש ולמצוא אחת?
כשהיא תגיע לארה"ב - יש לה סידור מגורים?

studen2

New member
תשובה

תודה על התשובו עזרתם להגיע לתובנות!
לגבי האפשרות שלה לנסוע כמה חודשים כבר לפני המעבר שלי, אנחנו נתחיל דיי מאפס ככה שהשיקול הוא בעצם כדי לחסוך זמן ולהתבסס לפני.
לא מחכה לה עבודה, ואין אופציה דיור. כיוון שיקח זמן עד שאקבל את האישורים שלי והגרין קארד כדי לעבוד, אנחנו שוקלים את האופציה הזאת על מנת להתבסס מהר יותר.

Boston Guy

New member
לא מחכה לה עבודה, אין לה איפה לגור - אז מה התכנית?

ממעט הפרטים שאתה כותב קשה להבין את תמונת המצב.
אנחנו לא יודעים איך היא אמורה "להתבסס" לפניך.
דברים כמו עם כמה כסף היא תגיע לארה"ב,
מה התכניות שלה לגבי מגורים,
מה המקצוע שלה ומה (ואיפה) היא הולכת לחפש עבודה...

מה שברור הוא שכל יום שאתם תחיו בנפרד יעלה לכם "פרמייה":
באספקט המגורים - כי גם אתה צריך דיור בארץ וגם היא צריכה דיור בארה"ב,
באספקט המחייה - כי יותר יקר לחיות כשני יחידים מאשר כזוג
וכיוצ"ב.

ilanvag

New member
האם ההורים שלה אזרחים אמריקנים? והאם הם גרים בארה"ב?

כי מן הסתם, אלו שני תנאים שההורים יצטרכו לעמוד בהם, בשביל לחתום בתור ערבים עבורכם.
&nbsp
אם ההורים אינם אזרחים (לדוגמה אשתך נולדה בארה"ב בזמן שליחות של ההורים... יש רבים כאלה), אזי זה לא יעזור.
&nbsp

למעלה