הכנות למרק"מ של 20.6.2006

feurie

New member
עזרה - איך מגיעים למבחני מרק"מ

שלום לכולם - יש לי מבחן מרק"מ מחר (כמו לרבים פה..). מישהו יכול להסביר בבקשה איך מגיעים ברכב
. תודות מראש.

feurie

New member
ועוד שאלה קטנה

ואגב, צריך היה לשלם משהו (בהנחה ששילמתי למו"ר) ? שאלות קצת טיפשיות אני מודה, אך את הדואר מהאוניברסיטה מעולם לא קיבלתי, הוא נעלם איכשהו בבית הורי... אנא תשובתכם! תודה.

lames

New member
חברה, למי יש מרק"ם ב 21.6?

אני יש לי מרק"ם ב 21 בשעה 13:30 אני מקווה שיהיה טוב ויותר קל ממו"ר ואני אשתדל להצליח בו ככל יכולתי... תאחלו לי בהצלחה:)) כפי אני מאחלת לכוכלם המון המון בהצלחה........

feurie

New member
תודה - באיזה שער צריך לחנות

ושוב - מצטער על השאלות ה too much הטכניות

feurie

New member
או יותר נכון -

היכן זה נמצא בתוך האוניברסיטה ? באיזה בנין ? תודה חברה על העזרה.

אני הבנתי שזה בבית הארחה מול השער

יש חניה מול הכניסה לגבעת רם ואיפשהו שם אמור להיות בית הארחה ע"ש יצחק רבין ושם מתקיימים המיונים.

יוסי n

New member
תשובות טכניות:

ההגעה לקמפוס גבעת רם ברכב: כשמגיעים מכביש 1 לכניסה לי-ם ישנה התפצלות שמאלה או ימינה - פונים ימינה. ממשיכים קצת עם הכביש, ותופסים את הנתיב השמאלי כי מעט אחרי הימינה יש לפנות שמאלה (משלב זה ואילך יש שילוט מאד ברור לגבעת רם). משם נוסעים בעיקר ישר, עד שמגיעים לצומת בה צריך לפנות ימינה, ואח"כ שמאלה. לא מסובך להגיע. מבחינת חנייה, בכניסה לקמפוס גבעת רם (כשמגיעים כפי שהסברתי) יש כיכר, וממש לידה יש חנייה גדולה. התשלום הוא פר שעה או מקסימום 22 ש"ח (וזה כנראה מה שתשלמו...). מבחינת הבניין, אם המיונים שלכם יהיו היכן שהיו שלי, מדובר בבניין שנקרא בניין לוי - שנמצא ישר ומעט ימינה משער הכניסה לקמפוס. בכל מקרה, יש שילוט "למיוני מרק"ם" מאיר עיניים מהשער ועד הבניין. בהצלחה לכולם.

Tinks

New member
עמרי, ישנת קצת בסופו של דבר? :)

אז גם המקר"מ חלף עבר לו, היה דווקא בסדר (אולי כבר התרגלתי לשבלונה של ראיון-סימולציה-תחקיר...) ועכשיו נותר להמתין בסבלנות אין קץ לאמצע הקיץ. עמרי- היה נעים להכיר, שמור על קשר :) ושיהיה המון בהצלחה!

dorin276

New member
בניין לוי/בית ההארחה ע"ש יצחק רבין

המרק"ם התקיים היום בשני בניינים שונים לפחות (ואני משערת שגם בימים אחרים זה התנהל ויתנהל כך). את/ה זוכר/ת איזה בניין היה כתוב לך במכתב (לפני שהוא נעלם?
)? אם לא, אני משערת שכדאי להתקשר לברר. הרבה בהצלחה.

feurie

New member
תודה על העזרה - בסוף הגעתי אבל

אכן - לדאבוני הגעתי לבית הארחה למרות שהוזמנתי לבנין לוי.. לא נורא - הכל בא על מקומו בשלום בסוף - וסה"כ היה יום נחמד ומאורגן היטב וסה"כ די דומה לדברים שכתבו פה. למרות אגב, שלדעתי באמת אבל באמת אין מה להתכונן - המראיין מיד לוקח אותך למקום שהם רוצים וכל המשפטים המשוננים מהבית מאבדים מהר מאוד מערכם. תצליחו !

למעלה