הכנות לנסיעה לחו"ל -שאלות

הכנות לנסיעה לחו"ל -שאלות

יש עוד כמה חודשים אבל אני כבר מתחילה להלחץ הזמנו השבוע וילה בטוסקנה עם חברים שגם הם עם ילד בן שנה לאמצע מאי נהיה שם קצת יותר משבוע שאלה ראשונה בקשר לטיולון עכשיו אני עם הפג ונציה וחשבתי לקנות טיולון קל לנסיעה - המלצות ?? הקומבי למשל אמנם קלה אבל גלגלים נורא קטנים לא נראה לי שיהיה קל לטייל איתה אולי מנשא גב עדיף ? ושאלה בקשר למטפלת - אני אמורה לשלם לה על החופשה הכפויה הזאת ? היא כבר הודיעה לי שהיא כל חודש נוסעת לאילת ביולי אוגוסט לשבוע ככה שלא נראה לי פייר להוריד לה את זה מהימי חופשה מצד שני בכל זאת היא לא תעבוד יותר משבוע - למישהי היה מקרה דומה ?

jole

New member
אני ממליצה על מנשא...

קיבלתי מינשא שנקרא בייבי רילקס עם ברזלים מאד נוח ויחסית קטן (יש כאלה ענקיים כמו מיפלצות) הוא בא עם סוכך ואף תיק שנצמד לזה. תוצרת צרפת - נקרא: PORTE BEBE DORSAL. מתאים למשקל של 7 קילו עד 15. באשר למטפלת, אני לא בקיאה כל כך בחוקים אני רק יכולה לספר שעם המטפלת שהייתה לנו השתדלתי לשלם לה כל חודש את הסכום המלא מכוון שזה כסף שהיא הייתה תלויה בו אך מצד שני במקרים שבהם לי לא היה מגיע אליה מסיבה זו או אחרת היא הייתה מפצה אותנו בבייבי סיטר אחר הצהרים או בערב ואפילו הייתה מזמינה אותו לישון אצליהם כי הוא היה משוגע על הילדים שלה וגם גרה נורא קרוב אלינו (מה שהיה מאפשר לנו ליל בילויים) זה כמובן לפני הגוזל שהצטרף אלינו לפני שלשה חודשים
ואולי.....תקחו אותה איתכם כך שתוכלו לבלות לילות רומנטיים בטוסקנה

תודה מתחילה לעשות דוקטורט בנושא

המנשאים עד עכשיו היינו עם הOVER THE SHOULDER BABY HOLDER אבל לטיול ארוך לא נראה לי נוח

ככה בלי להניד עפעף כבדרך אגב, את

מספרת לנו שאת נוסעת לוילה בטוסקנה הקינאה, הקינאה... ולעניינו- לדעתי קחי גם עגלה וגם מינשא, אם תטיילו במקומות שלא נוח ללכת עם עגלה תשתשמשו במנשא, אבל אם תרצו ללכת למסעדה או משהו כזה אתם צריכים שיהיה לו איפה לישון, לאכול וכו לנו יש טיולון של רגקו, החלפנו מהפג וונציה בגיל שמונה חודשים וזה פשוט עולם אחר. לגבי המטפלת, לא פירטטת אבל אם היא ישראלית וסגרתם על 10 ימי חופשה בקיץ אז אין לך הרבה ברירות, את יכולה לשאול אותה אם היא יכולה לחלק את החופשה לחמישה ימים עכשיו וחמישה ימים באוגוסט. אבל אם היא לא תסכים אין לך הרבה ברירות, שוב במידה והיא מטפלת ישראלית שעובדת חוקי. יש איזשהו קטע של מטפלות, גם אצלי הייתה כזאת באוגוסט הן לוקחות 10 ימים ויוצאות לימי חופש שלהם. אפשרות נוספת- אם סגרת איתה גם על דמי הבראה תגידי לה שהחופשה הזו היא במקום דמי ההבראה שאת אמורה לשלם לה זהו, יצא קצת ארוך

שירה תודה באמת חשבתי על הסיטי ספורט

או לקנות משהו קל של פג שנגיע לאיטליה ( אפילו שלא נראה לי שווה את הכאב ראש להתחיל לחפש שם עגלה ? או שכן ? ) הגרקו מספיק יציבה? המטפלת ישראלית חביבה שאני מאוד מרוצה ממנה ולא נראה לי שיש לי הרבה ברירות עם החופשה שלה בקיץ ..

אז ככה -

קודם כל - איזה כיף לכם!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו דווקא לקחנו את הונציה כשנסענו לתורכיה (וכבר היה לנו את הטיולון של פג - האריה, מאוד מומלץ) דווקא בגלל שהיא רחבה וטובה ואפשר לישון בה בנוח (מה שהיה מאוד יעיל בערבים) ובעצם הרבה לסחוב אין - מעלים למטוס אחכ" לאוטו ובדרך אפשר להניח עליה תיקים... חוץ מזה, חברה שלי נסעה לאיטליה כשהתינוק היה ממש קטן בלי עגלה בכלל. הם נסעו לחברים ולא ראו בה צורך. שם הם קנו ונציה, שאני בזמנו קניתי ב 1400 ש"ח, ב 400 ש"ח ודגם יותר חדש (אותו דגם רק עם בד רשת במקום סגור איפה שהרגליים ועוד כמה שינויים) - ותחשבי על זה...

לגבי המנשאים - אנחנו טיילנו עם יובל

בגיל הזה בהולנד והיינו עם מנשא gs-90 שנמכר בשילב. מנשא מדהים ונוח ויובל גם ישנה בו בנוחות יחסית למנשאים אחרים. במקביל היה לנו טיולון פג שרפה - גם מומלץ, קל ונוח אבל רחב מספיק לישון בפנים. לגבי המטפלת - כשאנחנו נסענו עם יובל, תמיד שילמנו למטפלת רגיל. חבל שתהיה הרגשה רעה בגלל זה, בכל זאת היא שומרת לך על האוצר. הפעם, כשנסענו ליוגוסלביה עם הילדות - אמנם שילמתי מלא, אבל סיכמתי איתה שבמהלך פברואר היא תחזיר לי את השעות האלה בשעות נוספות. בפועל היא "החזירה" אולי שעות שוות ערך ליום עבודה אחד והיא הייתה בחופש שבוע ויום.

למעלה