הכנות לקראת ניתוח

מעיניול

New member
מדיקל סנטר

בשעה טובה והאמת שדי מהר קיבלתי אישור לניתוח באופן פרטי. אני מנותחת אצל ד"ר סובחי בתאריך 9.4 ומאחר ואני שייכת לכללית, אעשה את השרוול במדיקל סנטר. מישהו יכול לכתוב חוויות מבית החולים? מה כדאי לדעת?

קוביd1

New member
מדיקל סנטר

בשעה טובה על האישור לניתוח
אני לא נותחתי שם ,מכיר הרבה אנשים שנותחו בבית החולים הזה ניתוחים הרבה יותר מסובכים
מדיקל סנטר כמו אסותא בית חולים פרטי ,יש בו את כל הציוד במידה וחס וחלילה יש מצב חירום ,כמובן שהתנאים בו הרבה יותר נוחים ויש יותר אחיות שישגיחו.
מאחל לך שהכל יעבור בשלום

חג שמח ושבת שלום.

קובי

אופירA

New member
מנהל

מדיקל סנטר= טעון שיפור

כל מי ששומע את החוויה שהיתה לי שם ביום הניתוח פשוט לא מאמין.
נותחתי ביום שישי אולי זו הסיבה , הזמינו אותי ל8 בבוקר ורק ב2 וחצי נכנסתי לניתוח.
ההמתנה היתה נוראית \לא היה מיזוג ולא מקומות ישיבה ,לובי ההמתנה בקומה השניה היה צפוף ולא מזמין בכלל, אולי מדובר על מקרה ספציפי.. קחי הכל בערבון מוגבל!!!
לאחר הנניתוח(עשיתי טבעת) לא היו לי יותר מידי אינטרקציות עם האחים/אחיות ברגע שהתאוששתי, שזה קרה אחרי 5 שעות ,התלבשתי ונסעתי הביתה.

בכל מקרה עדיף על בית חולים ממשלתי..

שיהיה בהצלחה וקחי הכל בקלות.. למטרה טובה!!

DBZI

New member
אני נותחתי במדיקל סנטר

יחס נהדר ובית חולים ברמה גבוהה ביותר.
לשמחתי הזמנתי מבעוד מועד חדר פרטי (בתוספת תשלום) והיה פשוט סבבה.
הניתוח והאשפוז אחריו היו מתוקתקים עד לפרט האחרון ביעילות ובסדר מופתי.
פשוט תענוג...

מעיניול

New member
הכנות לקראת ניתוח

שלום לכולם. ב-9.4 אני עוברת, בעזרת השם, ניתוח שרוול. איזה דברים עלי לקחת בחשבון כשאני חוזרת הבייתה. יש לציין כי אני אמא לילד בן שש אך יש לי עזרה גדולה בבית. איזו כלכלה עלי לאכול? כמה זמן לא אוכל לנקות את הבית? בממוצע, כמה זמן נעדרתם אתם מהעבודה? תודה וחג שמח

קוביd1

New member
הכנות לניתוח שרוול

בעזרת השם תעברי את הניתוח בשלום ,מצבך בבית נשמע טוב ,ילד בגיל שש שלא צריך להרים אותו ,על הידיים ,עזרה גדולה בבית אז אין לך מה לדאוג ,תוכלי להתפנק בכייף ,לכל אחד זמן החלמה אחר יש כאלה שזה לוקח ימים בודדים יש כאלה שזה לוקח יותר וההחלמה יותר איטית, כלכלה אחרי הניתוח תקבלי מהמנתח שלך
מקווה שאיזה שהוא משורוול/ת יכנסו יעזרו לך
חג שמח גוד שבעס

קובי

לקראת ניתוח

הנחיות לתזונה לאחר הניתוח ניתן למצוא כאן. יש כאן הסבר כללי, ותצטרכי לקבל הסבר מפורט יותר מהתזונאי/ת לאחר הניתוח.

כל מה שאכתוב להבא מבוסס על ההנחה הסבירה שהניתוח יעבור בשלום ללא כל סיבוך. סיבוכים, שקורים לפעמים, מעכבים את ההחלמה.

בימים הראשונים בבית החולשה מאוד כבדה. חייבים לזוז ולא לשכב במיטה כל היום, אבל אי אפשר לבצע פעילות הכרוכה במאמץ, כמו לנקות את הבית, לסדר קניות או להזיז רהיטים. אחרי כמה ימים הכח חוזר לאט לאט, ואפשר לבצע פעילויות קלות בבית (לי הודיעו שאסור להרים יותר מ-5 ק"ג בשלושה שבועות הראשונים, ייתכן ואת תקבלי הוראה אחרת, מחמירה יותר או פחות). בשבועיים הראשונים כדאי ורצוי להיעזר בעזרה מאחרים עד כמה שאפשר. אפילו כשמתחילים לחזור לתפקוד רגיך, אסור לרוץ עם זה ולבצע מאמץ גופני, אחרת נפצעים וחוזרים לאשפוז. לגבי נקיון בית, תלוי בגודל הבית, אבל בית משפחתי לא הייתי מנסה לנקות בשבועיים הראשונים, וגם אחר כך לראות איך הולך ולא להתאמץ יתר על המידה.

אני ניצלתי את כל השבועיים מחלה שנרשם לי בבית החולים. אני סטודנט, ואחרי כעשרה ימים התחלתי ללכת להרצאה אחת כל יום, ואחרי שבועיים מהשחרור התחלתי ללכת לימים מלאים. קצב ההחלמה הוא מאוד אישי ואין תבנית אחת קבועה.

ראשית - בהצלחה .

החזרה הביתה לאחר הניתוח - יתכן ותחושי חולשה ולכן קבלת עזרה היא דבר חשוב בעיקר כשיש ילד קטן בבית.
לי לא היתה עזרה אך ילדי גדולים ....לדעתי ניקוי הבית יאלץ לחכות לפחות עד אחרי הביקורת הראשונה שהיא בד"כ כעבור שבועיים .
לגבי הרמת משאות - אותי הגבילו לקילו וחצי .....
הכלכלה בהתחלה היא נוזלית - מרק צח, ג'לי, קרטיבים והמעבר הוא הדרגתי . כנסי לפורום של מלבי שם יש את ההנחיות לשבועות הראשונים כאשר
את תקבלי הנחיות גם מהמנתח וגם מדיאטנית .
אני חזרתי לעבודה אחרי 3 שבועות בגלל חולשה וסחרחורות (עבודתי כרוכה בריצה במחלקה במשך 8 שעות ולכן העדפתי להשאר בבית).
מאחלת לך הרבה הצלחה .
תוכלי לפנות אלי בכל שאלה שתרצי....

למעלה