כל המצב הזה, שוב פעם סגר לפני חג, שוב פעם לעשות חג בלי המשפחה,לראש השנה?
לסגר? צפה בקובץ המצורף 3517
הפתרון הוא פשוט להפר את הסגר.כל המצב הזה, שוב פעם סגר לפני חג, שוב פעם לעשות חג בלי המשפחה,
מכבה אותי... קשה לי לדעת שאנחנו שוב נהיה בלי אמא בחג, עד שזה בקושי נותן לי להתחיל את ההכנות.
ובכלל כל המצב מסביב כבר כמה זמן, מוריד לי את מצב הרוח ומגביר אצלי את המתח.
מצאת לך מי שתפר את הסגר? אני תמיד הייתי ממושמעת והשתדלתי לעשות מה שאומרים, אם זה בעבודה ואם זה בחיים עצמם.הפתרון הוא פשוט להפר את הסגר.
בעבודה עושים מה שהבוס אומר כדי לשמור על מקום העבודה, בחיים מחוץ לעבודה את הבוס של עצמך ואת מחליטה מה לעשות.מצאת לך מי שתפר את הסגר? אני תמיד הייתי ממושמעת והשתדלתי לעשות מה שאומרים, אם זה בעבודה ואם זה בחיים עצמם.
כמו שצריך.בעבודה עושים מה שהבוס אומר כדי לשמור על מקום העבודה, בחיים מחוץ לעבודה את הבוס של עצמך ואת מחליטה מה לעשות.
תלוי מתי.... במצב כזה כשיש החלטה של סגר ויש את הפחד של התחלואה, אני מעדיפה לא להפר את ההחלטות, למרות העצב וכעס שזה מכניס.בעבודה עושים מה שהבוס אומר כדי לשמור על מקום העבודה, בחיים מחוץ לעבודה את הבוס של עצמך ואת מחליטה מה לעשות.
כשמונעים מפחד פועלים לא נכון. האם אינך שמה לב שהחלטות הממשלה שרירותיות לחלוטין?תלוי מתי.... במצב כזה כשיש החלטה של סגר ויש את הפחד של התחלואה, אני מעדיפה לא להפר את ההחלטות, למרות העצב וכעס שזה מכניס.
אז מה אני אמורה לעשות?כשמונעים מפחד פועלים לא נכון. האם אינך שמה לב שהחלטות הממשלה שרירותיות לחלוטין?
כנראה שעשרות שנים בתחמניסטאן לא לימדו אותך להערים ברשויות.אז מה אני אמורה לעשות?
ללכת ולפעול בניגוד ומה שאומרים ולהסתכן בקנסות?
למה אני צריכה את האתגר הזה?
לא הבנתי אותך...כנראה שעשרות שנים בתחמניסטאן לא לימדו אותך להערים ברשויות.
כי "ברומא היה רומאי" ולכן בתחמניסטאן עלייך להיות תחמנית. מי שלא מתוחכם מספיק יתפס (יסתבך) כמובן (ומי שיהיה מתוחכם מספיק לא יסתבך אלא ירוויח, כרגיל), אבל עשרות שנים של ניסיון צריכות להשתלם, לא?לא הבנתי אותך...
למה אני צריכה להערים על הרשויות, מה זה יתן לי חוץ מלהסתבך?
זאת לא אני.... אני לא פועלת אף פעם לא לפי החוק...כי "ברומא היה רומאי" ולכן בתחמניסטאן עלייך להיות תחמנית. מי שלא מתוחכם מספיק יתפס (יסתבך) כמובן (ומי שיהיה מתוחכם מספיק לא יסתבך אלא ירוויח, כרגיל), אבל עשרות שנים של ניסיון צריכות להשתלם, לא?
הכנות לחג, ולשבת קודש, לסגר אין מה להתכונן, חניות המזון יתהנלו כרגיל בימי הסגרלראש השנה?
הכנות לחגלראש השנה?
הכנות לחגלראש השנה?
תשארי עד סוף הסגר אצל הבת?הכנות לחג .אני מתארחת אצל הבנות במודיעין.
אני מכינה רק את הברכות .הכנות לסדר לא קונה יותר
ממה שאני צריכה ליום יום.יוחננוף לידי מה שחסר הולכת לקנות.אין בעיה הכל רגיל.
תיקי..
לא.תשארי עד סוף הסגר אצל הבת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.