הכנות.

הכנות.

רוחצת בקפידה, כל פיסה, מסבנת, מקרצפת, מורידה כל שערה. משייפת ציפורניים, בוחרת לק ארגמני. ג`ל שמה בשערי, מושחת בפוך עיני. שפתיי נצבעות אדום. קרם גוף מניחה, טיפות בושם מתיזה. חזיית התחרה, החולצה הצמודה, זו שמבליטה. מכנס שחור שקרוב לעור. המחרוזת העדינה, הטבעת הכחולה. מביטה במראה, בודקת בקפידה ומחכה, מחכה.

יאיר*

New member
ההי איפוא את איפווווווווו

שיגעת לי את השכל עם התאור שלך בואי לצידי יעלת החן עיניי הסתובבו בחוריהם למראה דמותך גברים הסבו ראשיהם ואת הינך כאיילה אל תחקי בואי בואי

תגובת הגבר

מתקלח, מתגלח, באפטר שייב עצמו מורח, בחוטיני קצת דוחס חולצת משי ומכנס לובש, מול המראה השיער סורק, מתרחק מביט עם היד מחליק סופית. ואני כבר מזומן עוד שתי דקות ואני.... כאן.

ללה ה

New member
אהבתי

אהבתי גם. וגם את תגובת הגבר. יחד אתם תמונה שלמה. אני קונה.

אפרת.א

New member
ומי לא בא??

שמרתי לכם מקום מיוחד בפינה חשוכה. את באת, כל כך יפה מרשימה. יושבת. מחכה. ומי לא בא? שמרתי לכם מקום מיוחד בפינה חשוכה. אתה באת, בג`ינס וחולצה אדומה. חתיכי מריחים למרחק... מסורק בקפידה. יושב. מחכה ומי לא בא? היייי, חברים עורו נא! כל אחד תפס לו פינה! חשוכה...אכן...אך, את - ישבת בפינה השמאלית, אתה - תפסת זוית ימנית, ו.....אופס רגעעעעע - חכו מתקנת:))) בואי לכאן אישה יפה הוא כאן...בך צופה, בליבו מקווה שזו את... ואת??? ברכות על הזכיה - מגיע לך!!

אני באהההההההההה

אפשר להריח אותך?? חחחחחחחחחח מואה סופגי שבת שלום נשמה אהבתי מה שכתבת יעל

למעלה