הכניסה לילדים אסורה...

הכניסה לילדים אסורה...../images/Emo95.gif../images/Emo128.gif

טוףףףףףףףף...כמו שאתן מבינות עולם כמנהגו נוהג ואני עדיין מחפשת אחר יצרנים חדשים ומעניינים להביא לכן... חלק מהפריטים קיימים במידה של עד 4X כלומר 52/4. צריכה את חו"ד הכנה, כמו תמיד.. גל

כלום יפיפים

רק שנראה לי שהראשון לא הכי יתאים לבחורות גדולות יותר האמצעי ממש אהבתי קניתי אחד כזה מתנה למסיבת אירוסין והייתי רוצה אחד בשבילי

../images/Emo70.gif תודה + שאלה......./images/Emo35.gif

אלא אם כן המידע הזה חסוי, עד כמה היית מוכנה להשקיע בפריט כזה לעצמך (מדגישה) ?! 200-350 350-450 450-600 תודה, גל

דווקא מס' 1 מעולה למלאות כי זה הרי

מחוך כזה לא ? מצמידה את כל הקפלים בבטן ובגב, הבעיה איתם שהם מעלים את השומנים לאיזור הכתפיים למעלה וזה יוצר מראה של כתפיים רחבות מאוד ( בקיצור אני נראית איתם כמו מקרר) ! מס' 2 נחמד מאוד . ןאת מס' 3 לא ממש הבנתי ( הגזרה שלו די משונה וניראה כאילו היא לא יושבת בצורה נוחה על הגוף ).

ואם שמים ז'קט על מס' 1?! ../images/Emo12.gif

מה דעתך?! נראה לי שלגבי מס' 2 יש תמימות דעים. לגבי מס' 3 - אני חייבת להסכים, אם כי נראה לי שהדוגמנית היתה רזה מידי בשביל אותו בגד ולכן זה נראה עליה קצת מצ'וקמק (ניסו כנראה להקטין בסיכות מאחורה). מה גם שהלבן לא מחמיא במיוחד. תודה. לקחתי לתשומת לבי גל

לגביי ההשקעה

אני קניתי משהו מאוד דומה למס 2 כמתנה זה עלה לי 170 ש"ח במשביר אני לא רואה שום סיבה למה אותו המוצר בעקרון אמור להגיע ל600 שקל אבל בין 200 ל300 עוד איכשהו הגיוני

ועוד משהו קטן

אם היה לי זמן ללכת לחנות נורמלית ולא למשביר אני מאמינה שהייתי מוצאת את זה גם ב120 ש"ח

../images/Emo140.gif שאלה נוספת....

האם קנית את מס' 2 במידה גדולה (50,52....) או ממוצעת 46/44 במחיר שנקבת?! כן, גם אני לא רואה שום סיבה מדוע מוצר כזה יגיע ל- 600 (אם כי היו דברים מעולם, כמו שלמדנו על בשרנו...) תודה על התובנות, גל

maya 25

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חרגת אתי מצחוק Blow Job .........

DREAM111

New member
גל יקרה

טוב הראשון לדעתי יפה אבל לדוגמנית הזאת. השני מדליק וסקסי וזה דברים שמזכירים לי מהקטלוג שלך שעורר בי עניין רב וחשק יותר. השלישי אני מניחה שזה מאין בגד גוף ונראה מעניין. כמה הייתי משלמת על דברים כאלו היום יצא לי לשלם עד 250 גג 300 ש"ח ובגלל המחירים הללו שלדעתי שוב הם בשמים וזה בגלל העניין של הגודל לטענת בעלי העסקים לא מוצדק. גם לי כאישה גדולה מגיע להיות נשית וסקסית במחיר שווה נפש. דברים יפים חייבת לציין.

גלוש4

New member
היכן אפשר להשיג קטלוג ?../images/Emo15.gif

שלום גל היכן אפשר לקבל אם בכלל קטלוג של הלבשה תחתונה מזו שאת מציגה? אשמח לקבל פרטים גלוש

למעלה