הכניסה ללפיד

הכניסה ללפיד

אמש, בכניסה ללפיד עצר רכב לצורך הדבקת מודעות על לוח המודעות בכניסה. הוא עמד וחסם לחלוטין את הנתיב למכוניות נכנסות, אבל כשהערתי לו על כך הוא טען ש"אין כאן אדום לבן!" מעבר לזה שתשובתו היתה אידיוטית (כאילו שהוא לא יודע שלא עומדים באמצע נתיב יחיד שמהווה כניסה ליישוב), ושכנראה הוא לא לקה בחוכמה יתרה בעודו עומד שם עם רכב בצבע כהה, באורות כבויים בחושך, ומחכה לאיש הראשון שלא ישים לב לקיומו, חשבתי לעצמי שכדאי אולי שאפנה את תשומת ליבו של מי שאחראי על העניין - באמת אין סימון אדום לבן על המדרכה בכניסה ליישוב. אולי כדאי שיהיה סימון כזה? שרון

יש לך טעות יסודית ג'. שרון

זה לא נתיב יחיד.זה כביש אוטוסטראדה עם 8 נתיבים שנבנה ספשייל בתוך לפיד כדי לאפשר לתושבים מגבעת אהוד להגיע בשיא המהירות הביתה. הרבה שנים תושבי לפיד החוצפנים מפריעים לתנועה של גבעת אהוד לזרום כסידרה.זה ידוע הדבר הזה. האיש של אתמול הוא חוצפן גדול ואת צודקת שזה נורא ואיום. לעמוד סתם ככה באמצע אוטוסטראדה ולתלות מודעות אוף.... דרך אגב האם כבר נרשמת לקייטנת המתחזים שלי שתחל בחודש יולי? ההרשמה נמשכת ונותרו עוד מספר מקומות מוגבל.עדיפות לשומרי משקל.

אם כך..

אם זו אוטוסטראדה על אחת כמה וכמה שאסור היה לו לעצור שם... וחוצמיזה... א. הוא לא היה תושב לפיד, לדעתי. נראה יותר כמו תושב קרית ספר. ב. הוא עמד בכביש מיד אחרי הפניה ומזל שאני, תושבת כפר האורנים, זהגת נהירה מאד ונוסעת מאד לאט בכניסה ליישוב, אחרת הייתי מתנגשת באחוריו הבלתי חינניים בעליל (או לפחות של מכוניתו). ולעניינינו - לא צריך להיות שם סימון אדום-לבן? נ.ב, נמאס לי כבר לשמור משקל. יש לך קייטנה במשקל כבד?

סתם התלוצצתי אין באמת קייטנת מתחזים

זה היה בצחוקים. גברתי הבקשה שלך לסלק את הסימון אדום לבן מאד חשובה לנו. בהזדמנות זו נשמח אם תסכימי לענות על מספר שאלות של סקר שביעות הרצון שאנו עורכים ללקוחותינו הטובים. אנחנו בחברת "נתיבי אורנים" מאד חשובה לנו הדעה שלך ושביעות הרצון של משפחתך. אגב איך את יודעת שזה לא תושב לפיד לא היה לו מראה של פראייר?

לא, לא היה לו מראה של פראייר

אבל היתה לו מראה קדמית ועוד שתיים בצדדים. הם היו שניים - אחד נהג (זה שדיברתי איתו) ועוד אחד שתולה את המודעות. אני מניחה שאם זה היה תושב לפיד, הוא היה הולך ולא נוסע, ואם נוסע אז ודאי שלא בזוגות. מה גם שהיה להם מספר רב של מודעות שלא נראו תוצרת בית. בצבע אדום (?) (היה חושך, יכול להיות שטעיתי). ולגבי שביעות הרצון, תשמע, דרוש שיפור. בגלל הבמפרים אני לא יכולה לנסוע 90 (מייל לשעה), כמו שאני אוהבת בשטח עירוני, ולפני הכיכר אני בכלל צריכה להאיט. ובכלל בבוקר, אני לא יכולה לשים פול גז בירידה כי למטה יש משמרות בטיחות, והמקלות שלהם יכולים לשרוט לי את הג'נטים מגנזיום. בהחלט דרוש שיפור!

את כנראה פראיירית שצריכה קורס

את נוסעת פחות מ-90 קמ"ש בלפיד ומודה בזה לפני כולם? לכי לקורס אצל החברים שלך בגבעה שיסבירו לך מה זה נהיגה נכונה בלפיד. אני ניסיתי כבר הרבה פעמים לפתוח קורס ערב לפראיירים אבל קשה נורא לקיים קורס מסודר כי כל שיעור הפראיירים מתחלפים.

פחות מ- 90 מייל לשעה!

מי מדבר על ק"מ בכלל?? נראה לי שאצטרך לפתוח קורס הבנת הנקרא. אולי נקיים אותו בראש הניקרה.

cobyyy

New member
לא מתיימר להיות המתחזה....

שלום לך מתחזה,חבל שאתה כזה וכנראה שבאמת יש סיבה טובה לכך,לי קוראים קובי ונכון אני מכפר האורנים ואני לא מתחזה.האם אותו איש שלטענת אחרים שחסם את הנתיב הוא תושב כפר האורנים(לא נאמר)?ומכאן לבוא ולאמר שאנחנו חוצפנים,כנראה זאת הסיבה שאתה תחת מסכת המתחזה ואתה כנראה אחד מהחבר'ה שמנסים ומסלימים את הייחסים ביננו(ובאמת אתם מיעוט)וזורקים את האשפה/גזם ביציאה/כניסה של כפר האורנים,אני חושב שזה פשוט מחדל וזה עושה אתכם ואת מי שמאשר דבר כזה אצלכם פשוט קטנים במלו מובן המילה וחבל. אני מאוד מקווה שההודע תתקבל בפורום ולא ימחקו אותי ברוב הפעמים שאני כותב משהוא.

שלום לך קובי וברוך הבא לממלכתי

דווקא כמה מידידי הטובים ביותר מגבעת אהוד הם נהגי שודים טובים ולא חוצפנים. אף פעם לא הצלחתי להבין איך האוטוסטראדה שעוברת באמצע לפיד אמורה לפתח יחסי שכנות טובים. אני אגב לא רק קטן אני גמד שפל ומכוער.

ronpel

New member
אתה צודק

ולכן מפתיע שכל פתרון שאנו מעלים לכביש עוקף לפיד נחסם על ידי וועד לפיד. יש מישהו שכנראה מעוניין שיחסי השכנות לא יהיו טובים - לכן כל פעם שיש נסיון להתקדמות ומציאת פתרון מוצאים תרגיל חדש ליצירת מתח בין הישובים. כזכור הבטיח יו"ר וועד לפיד בפרסום שהיה בעיתון המקומי בהוצאת תמיר להגיש את הכביש דרך כפר רות לוועדה המחוזית לאישור. מדוע עד כה זה לא בוצע? תעשה בדק בית - תופתע לגלות אצל מי תקוע הפתרון לכביש. רונן

אתה גם תמים וגם נאיבי

אם תחכה שבלפיד יזיזו משהו חבל לך על הזמן כולם ישנים בעמידה. אני כבר שנים דורש להיות המתחזה היחיד ואין עם מי לדבר. כולם כאן מתחזים ללא רשיון מורשה. אתה מוזמן למשרד שלי ברחוב גוגל פינת וואלה ברמת אירילה אני שם אסביר לך שאם לא תדאג לעצמך אז תשאר רעב ולא תוכל להרדם בלילה גם אם תספור כבישים. ודבר אחרון רונן זה לא שם טוב למתחזה מתוחכם.

למעלה