הכנסו בבקשה. אולי תבינו על מה מדובר

הכנסו בבקשה. אולי תבינו על מה מדובר

אני בת 16.4 (אם לדייק) והתחלתי להרגיש את גיל ההתבגרות המחורבן הזה, אתם יודעים שפתאום כל דבר גורם להתעסק במראה, אני בחורה מאוד חמודה (ככה לפחות מה שהX המניאק שלי אמר), אנחנו ידידים 4 שנים ובמשך ארבע השנם הללו יש לי משהו כלפיו משהו שאני לא יודעת בדיוק איך להסביר למרות שאני אנסה: אז ככה: היינו שנתיים בקשר של ידידות עד שגם הוא נדלק עליי, הוא הציע לי חברות ואני הסכמתי ואז שמעתי שהוא מלכלך עליי, הלכתי ממנו בלי לומר לו ואז הרגשתי לא טוב עם זה כי עדיין רציתי אותו דיברנו והחלטנו לחזור לידידות האדוקה שהייתה בינינו. אחרי שנה התארינו שוב, הוא השתנה ונהיה להיות כזה חתיך, הרגשות שלי כלפיו חזרו והכי מצחיק שלא זיהיתי אותו, החלטנו לנסות שוב, בילינו שבוע שלם ביחד, שיחות אל תוך הלילה, הוא שינה אותי לטובה ואז ככה סתם הוא נעלם, פשוט נעלם, ניסתי לברר איפה הוא אך לא היו מוכנים למסור לי מידע מחשש שאני אפגע, דיברת עם שכנה שלו, שהבינה איך אני מרגישה והיא סיפרה לי שהוא עזב את העיר כי הוא הכיר מישהי, הרגשתי שאני הולכת להתמוטט.. אבל החזקתי את עצמי בידיים, אחרי שלושה חודשים לנתי אצל חברה שלי שגרה באותה שכונה (שהוא גר) והתדהמה שהייתה לי כאשר ראיתי אותו, היה לי תיק ביד וכשראיתי אותו זרקתי את התיק ורצתי אליו, התחבקנו יותר מ5 דקות, שמחי לראות אותו. בילינו חודש שלם ביחד ואז התחילו הלימודים, ושוב איבדתי אותו, כעסתי, שנאתי ובאותה מידה אהבה ורציתי. הוא יצר איתי קשר פעם אחת וזהו מתחילת שנת הלימודים, אחרי חצי שנה הוא חזר לחיים שלי היינו בקשר טלפוני וכשהוא היה בא לעיר (הוא למד בפנימיה) חודש וחצי של קשר שגרם לי לשמוח להרגיש נהדר ואז שוב הוא נעלם.. לפני חודשיים רציתי לבדוק אותו והתקשרתי אבל הוא לא היה בבית, אח"כ הוא החזיר לי צלצול והיינו בקשר הוא סיפר לי חברה שלו ואמר שהוא הולך להפרד ממנה כי הוא סובל אותה ויודע שהוא יהיה שמח איתי, הם נפרדוו ואז הוא אמר לי שהוא לא רוצה קשר, כעסתי כי האמנתי רבנו ולא דיברנו כמה ימים, ואז היה לו יום הולדת התקשרתי לאחל מזל טוב, הכל רק כדי לשמוע את קולו ומה שאני גיליתי, הרגשתי כאילו סכין ננעצת לי בלב, הוא חזר אליה... לא דיברנו שלוש שבועות, וזא פתאום הוא התקשר הוא רצה לראות אותי. ביום רביעי שעבר הוא הציע לי חברות פחדתי, אבל רציתי אותן יומיים חשבתי ואז עניתי חיובי, ביום שישי עם מתן התושבה בילינו את כל הלילה ביחד, נהנתי הרגשתי כמו בחלום ולא רציתי שהחלום ייגמר, אתמול דיברנו ואני גיליתי שהוא איתי רק כדי לשכוח את זאתי מאשקלון (זאת שהוא נסע אליה), הוא אמר שאני מספר 2 אצלו. ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות, אני כל כך רוצה אותו... זה לא קרה לכם? שהבן אדם שגרם לכם סבל חזר לחיים שלכן כאילו כלום קרה? בגללו התחלתי לדאוג למשקל שלי (שהוא בדיוק מה שאני צריכה) התחלתי להביט במראה יותר פעמים וזה אף פעם לא קרה, אני חושבת שמי שאמר שגיל ההתבגרות גיל יפה, טעה ובגדול... אני מקווה שהסיפור שלי נגע לליבכם כי ליבי נשבר אני מקווה שהייתה לכם סלבנות לקרוא אותו. פשוט תיזכרו זה יכול לקרות לכולנו. לא יודעת מה לעשות בובת זהב (נסיכת האופל לשעבר)

וואוו.....עליי זה השאיר רושם!

אני מקווה שעכשיו תתנקתי ממנו ולא תחזרי אליו אפילו לדקה! כי אני לא רוצה שתיפגעי!

ziv`s girl

New member
אף אחד לא רוצה להיות תחליף.....

עם כל הכבוד לרגש שאת חשה כלפיו... אין לך טעם להיות תחליף... אף אחד לא רוצה להיות תחליף.. זה מה שהחבר שלי אמר לי... והוא כל כך צודק... מהמכתב שלך (כן! קראתי את כ-ו-ל-ו-) נראה שהוא פשוט משחק בך... שיחליט מה הוא רוצה... לא נמאס לך להיות יו-יו? תתפסי אותו לשיחה ותגידי לו שיפסיק עם המשחקים... אם הוא רוצה משהו איתך הוא צריך להיות רציני... אם לא... מה הטעם להיות איתו כשאת יודעת שבעוד כמה חודשים או אולי אפילו שבועות את תזרקי שוב פעם... את צריכה להעמיד אותו במקום... להסביר לו שגם לך יש רגשות ולא מוצא חן בעיניך שמשתעשעים איתם ופוגעים בך שוב ושוב... אם הוא יעלם שוב פעם... את לא צריכה לסלוח לו... כי ככה הוא בחיים לא יבין שהוא עשה טעות... יכול להיות שהוא מסוגל לפגוע בך כי מה "אכפת" לו... במילא אחרי זה תרוצי אליו בזרועות פתוחות לרווחה תחבקי אותו ותסלחי לו על הכל... לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שיהיה המשך לסיפור הזה... וגם הוא לא יהיה קצר... בהצלחה לטוב ולרע אוהבת ziv`s

אני אגיד לך מה הכי מצחיק פה

שאני לא עשיתי כלום, חוץ מלנסות לגרום לו להיות מאושר איתי, הוא לא רוצה לראות אותי או לשמוע ממני...

ziv`s girl

New member
בנים הם עם מוזר......

מי כמוני יודעת.... חמודה.. זה לא בגללך... מה לעשות... הוא מחפש משהו אחר... אין לך מה לעשות בנידון... כי למרות המאמץ והאינטרסים הטהורים שלך חבל עליו... וחבל לי כל כך עליך... כי מה לעשות הרגש גובר על השכל... וכל כך חבל לי שאת נפגעת שוב ושוב... המקרה שלך באמת נגע ללבי... ואין לך מושג עד כמה צר לי עליך ואני מרגישה מן תסכול בשבילך כי אני יודעת עד כמה קשה להתנגד לרגש... אולי לפעמים זה אפילו בלתי אפשרי... אבל את חייבת לנסות אחרת אין סוף לפעמים שתפגעי.. את חייבת להבין שאין בך כל רע... זה לא "אשמתך" אוהבת ושולחת לך המון המון
ziv`s *שלא מדברת סתם אלא מתוך נסיון כאוב לצערי*

לא הבנתי מה שאלתך ,בובה!

תראי.. מה שאני הבנתי זה שאת מספר 2 אצל בחור שעברכם עשיר בניסים ונפלאות יחד. אם את מס´ 2.. למה את נשארת להיות מס´ 2? בלי לעורר את הביטחון העצמי שלך..כנראה שמשהו חסר אצלך שהופך אותך למס´ 2. אולי כי זה כבר נגמר ביניכם.. די נו..זה קשר שנגמר. ואתם כל הזמן מנסים להחיות אותו. עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. ואת כל פעם יודעת שזה לא יחזיק ושהוא יחמוק מבין אצבעותייך וישבור לך את הלב ויפגע בך.. ואת בכל זאת. נותנת לזה לקרות. אני מבינה שאת אוהבת אותו, אני קולטת שהוא עושה לך את זה.. אני יודעת שאת עדיין לא מיצית את זה ושמבחינתך זה לא נגמר אבל.. די. תהיי ריאליסטית כדי לא להמשיך להיפגע. הוא תמיד בורח.. תמיד נעלם.. תמיד חומק.. ואף פעם לא נשאר יותר מידיי זמן. הוא לא אמין.. לא ניתן לסמוך עליו.. ואת עדיין אוהבת אותו למרות שפגע בך כל פעם שהלך. אולי את לא נותנת לעצמך להיפתח לאחרים בגלל שאת סגורה עליו. בגלל שאת רוצה רק אותו. את מפסידה יותר מידיי דברים ככה.. ´שמעי.. אני כבר עברתי את גיל ההתבגרות. אני כבר אחרי צבא..ואני אומרת לך, במבט לאחור.. זה גיל יפה. גיל מדליק. לפעמים קצת מבאס..שברון לב פה ושם.. אבל האווירה החופשייה והרומנטית והכיף שבחברים והבילויים.. שווה הכל! תיראי את הכל בחיוך! ותתרחקי ממה שגורם לך למחוק ת´חיוך מעל פניך..

wildflower**

New member
בובה ../images/Emo39.gif

מוכר מוכר מוכר מוכר... יש לי רק דבר אחד להגיד לך... כמה שאת אוהבת אותו..אם את אוהבת אותו..- תנסי לשכוח.... כי אף אחד לא שווה את הדמעות ואת הסבל שלך... יום יבוא ותפגשי בן אדם שייתן לך את האהבה לה את ראויה...בלי להעלם כל הזמן... ואם הוא באמת אוהב אותך..תאמין לי שהוא יחזור... אוהבת בר נ"ב-תגידי את במקרה מחדרה והסביבה?

למעלה