הכנסתי את עצמי לברוך או שיש פתרון להקל עלי?

הכנסתי את עצמי לברוך או שיש פתרון להקל עלי?

כל יום בבוקר 9 לפעמים 10 בבוקר אני מתעורר עם הודעה מרשת אופנה מסוימת שאת שמה לא אכתוב כאן מחשש לתביעה

בעבר אכן עשיתי אצלהם כרטיס מועדון בתשלום של כמה עשרות שקלים בודדים בשנה וחתמתי על משהו שבטח אישר להם לעשות שימוש במספר הפלאפון שרשמתי על הדף כמו מפגר

עברו 3 שנים מאז שזה קרה אבל בטח זה לא קשור כי אין התיישנות נכון? אז לא משנה

מאז אני כל יום מקבל הודעות מהם אין יום שלא אולי חוץ משישי שבת שהם שקטים

מטריד ומציק לי מאוד ההודעות האלה זה הודעות טקסט שנמאס לי לקבל

שלחתי להם בעבר פקס שיפסיקו לשלוח לי ולא אני אתבע אותם את האמת סתם איימתי אני אפילו לא יודע איך תובעים רק חשבתי שזה יגרום להם להפסיק
ציינתי את מספר הפלאפון שלי וביקשתי שיפסיקו לשלוח

הם לא הפסיקו

מה עלי לעשות?

אם אני שולח שוב וזה לא עוזר ואז אני ממשיך לקבל הודעות מהם למכשיר שלי ואני שומר נניח 10 הודעות כאלה זה מספיק לתביעה?
לא רוצה כסף רק רוצה שיפסיקו להטריד אותי ואם כן צריך כסף אז שהם יקנסו לא רוצה לקבל כסף רק שהם יקבלו קנס שהם מתעלמים מהבקשות שלי אז חתמתי פעם כמו מפגר מה זה חתונה איתם עד הקבר?

בטח שאתה יכול לתבוע. ואתה יכול לתבוע גם

1000 שקל על כל הודעה כזו ששלחו לך. שמור 30 הודעות, ודא שביקשת להפסיק לשלוח לך הודעות פרסומת, ותבע על 30,000 ש״ח.

זה לא אומר שתקבל 30,000 ש״ח, אבל השופט רשאי לפסוק, כאמור, עד 1000 ש״ח לכל הודעה כזו שקיבלת.

החוק שובע שאתה יכו לבקש להסיר את עצמך מרשימת התפוצה בכל שלב. תגגל קצת ״חוק הספאם״ ותראה. אם אתה רוצה דוגמא לתביעה לפי חוק הספאם, שלח לי מייל. אשמח לעזור

היה לי מאות ואלפי הודעות ואני לא מגזים, אבל

אני מפחד קצת

תיראה אני מקבל כל יום מיום ראשון עד חמישי אני מקבל הודעות
זה כבר ככה 3 שנים מאז שהצטרפתי לחבר מועדון ברשת אופנה הזאתי

לפני שנה בידיוק מהיום שלחתי קובץ כמו שאתה רואה בתמונה צינזרתי את הטלפון

היה לי מעל למאות הודעות שמחקתי כי זה מעצבן לראות אותם, ואם אתה שואל איך היה לי כל כך הרבה כי אני שלוש שנים מקבל במשך כל יום מיום א' עד ה' מקבל כל יום היה אפילו יותר אבל מחקתי! זה פשוט טירוף תחשב כל יום מיום ראשון עד חמישי 3 שנים ככה

במכשיר הקודם שלי שהוא בלי SIM ועליו ההודעות שמורות בטח יש הודעות שלא מחקתי כי בזמן הזה כבר הספקתי לההחליף פלאפונים

בקיצור מה אני עושה אני מפחד בחיים לא תבעתי!

צריך לשלוח להם שוב את אותה ההודעה ששלחתי בעבר כפי שהראתי לך בתמונה?

ואם אני אשלח ולא יענו אז מה אני עושה?

ואם זה שמחקתי כרגע זה לא טוב אז תהיה בטוח שאם אני ממתין חודש יהיה עוד 30 הודעות חודשיים עוד 60 שנה עוד 300+ ככה אני כל יום סובל מהודעה מהם

יש לי אישור שהם קיבלו את הפקס + המספר פקס עדיין מופיע באתר שלהם + עברה כבר שנה אבל לצערי אין הודעות ששמרתי סמס אלא רק כמה בודדים כי מחקתי
אבל כמו שאמרתי אם נמתין חודש יהיה 30 נמתין 3 חודשים יהיה 90 כל יום יש מהם הודעה

הינה תמונה אישור שהפקס הם קיבלו אותו

תסלחו לי על הצינזורים אולי הם יתבעו אותי אני מפחד

וזה מספר פקס נכון כי זה עדיין באתר שלהם בדקתי אין עוד מספר פקס באתר שלהם בצור קשר

עבר שנה אתם רואים שנה עברה מהפקס והם לא הפסיקו!

למעלה