הכנסת אצבעות לפה ולעיסת חולצות

ליייייי

New member
הכנסת אצבעות לפה ולעיסת חולצות

כל היום וכל הזמן! אז חשבתי על מחסור פתאומי באבץ (הוא מקבל כבר המון זמן של אי לייט 7 טיפות בבוקר ו-10 בצהריים), אז הגברתי את הכמות ל10 טיפות בבוקר ו- 15 בצהריים, ואין שום שינוי . אז קודם כל מענין אותי מה פתאום קרה? זה קורה כבר 10 ימים בערך. ודבר שני- איך ניתן לפתור את התופעה הזו? הבנתי שבבוקר אין טעם להגביר אבץ אם הוא אוכל רק קורנפלקס בלי כלום,ובצהריים המקסימום זה 15 . - אכן? אם אני מוסיפה עוד מנה אחה"צ ,זה משפיע לו על השינה בלילה.... רעיונות יתקבלו בברכה..

ליייייי

New member
כשאני חושבת על זה-

אז בדיוק היינו אצל רופאת השיניים שעשתה לו מילוי רווח, (אחד) לא זוכרת איך קוראים לזה,זה לא סתימה וזה חומר לבן כזה שממלאים אצל ילדים כדי למנוע חורים, והמחשבה היא שזה התחיל ממש אח"כ..... איך זה קשור??? ומה עושים???

razgalili

New member
יתכן שהילד סובל מכאבי שיניים או חניכיים

מה שיגרום להתעסקות יתר בפה.

ליייייי

New member
זהו,ששאלתי אותו-

הוא בתפקוד ממש גבוה ואין לו בעיה להסביר,והוא טוען שלא כואב לו או מציק לו כלום! אני גם שמה לב שהוא לא "מחטט" במקום של האיטום אלא סתם מכניס אצבעות לפה. האם יתכן שמשהו מהחומר של האיטום גרם לזה? היא לא השתמשה בשום חומרי הרדמה, הוא שיתף פעולה מאוד יפה.

razgalili

New member
הצעה

פני אל הרופאה ובקשי את השמות של החומרים שהיא השתמשה בהם לאיטום. אנחנו יכולים אחרי זה לעשות חיפוש ביחד ללמוד מה המרכיבים ומה תוצאות הלוואי האפשריות, ולפי זה לנסות להבין אם זה קשור ומה אפשר לעשות לגבי זה.

JacobSk

New member
פי דעתי לא.המלצות של קירקמן על אבץ נוזלי

לתת לפני השינה

ליייייי

New member
ניסן-מנסיון עבר שלנו גם לקח לו המון זמן להרדם

וגם הוא התעורר באמצע הלילה,ומהרגע שתחמתי את זה לצהריים לא היו יותר בעיות. בעבר שאלתי והוסבר לי שיש קשר בין נתינה מאוחרת להפרעות בשינה.

לנויש בעיה עם אבץ לפני שינה מסוג מסויים

אננו נותנים 3 סוגים zinc momomethionine לפני שינה מקשה לבני להירדם לעומת זאת קרם אבץ מצויין אנחנו נותנים בצהוריים קפסולות וובערב מורחים רק קרם

למעלה