ל-YNET ול-NRG יש סקריפט שאתה יכול להטמיע בתוך אתר ושיציג את מבזקי החדשות. פנה לפורום בוני אתרים כאן בתפוז, יש שם בשאלות הנפוצות תשובה לשאלתך. ___________________________________________________________ עומר רוזן מנהל מחלקת אינטראקטיב PR סיגל אביטן תקשורת
על איזה מהאתרים שלי אתה מדבר? בכל מקרה לעינינך: למה לך אם יש לך אתר של חברה שרוצה למכור מוצרים/שרותים צריך לשים חדשות? את מי זה מעניין? כל דבר שתשים באתר שלך שלא קשור באופן ישיר רק מפריע. למה שאני כגולש ירצה לקרוא חדשות של YNET באתר שלך? זה באמת מיותר לגמרי ופוגע במטרת האתר שלך. זו לפחות דעתי. אם תרצו לקבל קצת פרסום חינם באתר העסקים הקטנים שלי, אשמח לקבל למשל מאמר המסביר את החום התמחות ואיך עסקים קטנים יכולים להנות משרותים כאלו. בכל מקרה אם תרצה צור קשר.
בגדול אני מסכים איתך בקשר לחדשות , אך בשלב ראשוני אני מעוניין לתת נפתח לאתר , מאוחר יותר ככל הנראה גם זה ירד ובקשר למסמך ולפרסום אכין משהו קצר ואשלח לך תודה
גם אני בוחר בעיצוב מינימאליסטי אבל חשבתי שזה משהו שיוכל לעניין חלק מהגולשים , בכל מקרה תודה על העזרה , אחשוב על זה שוב , בלי קשר זה הפך לאתגר טכנולגי : ) שחייבים לפצח . בכל מקרה תודה