הכנסת כסף לארצות אחרי קבלת גרין קארד

nirchu1

New member
הכנסת כסף לארצות אחרי קבלת גרין קארד

האם אחרי קבלת הגרין קארד ניתן להכניס לארצות הברית יותר מ- 10,000$ ? האם צריך להצהיר ? ואם כן מה העלות ?
אשמח לעזרה בתשובה

Boston Guy

New member
כל אחד - עם גרין קארד או בלי - צריך להצהיר.

אין עלות להצהרה - רק שיש מצב שיהיה צריך להוכיח מה מקור הכסף (לוודא שהוא לא הושג בדרכים לא חוקיות).

John the Savage

New member
להעביר איך? במזומן או בהעברה בנקאית?

אם מדובר על העברת שטרות מרשרשים בשווי של 10K ומעלה, אתה צריך להצהיר במכס בכניסה. אם מדובר בהעברה בנקאית מהחשבון שלך בארץ, אתה לא צריך להצהיר על אף סכום. הבנק מדווח בעצמו על כל העברה כזו.

nirchu1

New member
המון תודה

iralo

New member
ברשותכם

האם הסכום הוא פר אדם או משפחה? כלומר אם אנחנו נכנסים כזוג, מותר להכניס כפול? כל אחד 10 או שעדיין אפשר יהיה רק 10 סהכ?
ואם רוצים נניח להכניס יותר (בשביל לחסוך את עלות ההעברה הבנקאית למשל) מה בעצם המשמעות של ההצהרה? או שלא כדאי להיכנס לזה בכלל?

klemiki

New member
אני פשוט מעביר פחור מ10

חודש אחרי חודש.
מה הלחץ להעביר את הכסף?
בית?
אם אין לחץ תבצע את זה לאט.
&nbsp
אחד הדרכים להראות שהכסף נקי זה חשבון בנק שמראה שהגסף היה האצלך 3 חודשים.
&nbsp
אם זו קרן השתלמות אז מסמך שמראה את ההיתרה לאורך השנים, אישור העברה לחשבון (מבקשים בטלפון)

John the Savage

New member
רעיון גרוע

קודם כל, למה מפריע לך לדווח? האם מעורבת כאן הלבנת כספים? כי אם לא, לא ברור לי למה אתה חושש מהדיווח.

שנית, אם הכוונה להעברה בנקאית, אתה סתם משלם יותר עמלה ממה שצריך. בהעברה בסכומים גבוהים יותר, ניתן להוריד את העמלה ולשלם פחות. ויש גם עמלות מקסימום.

דבר שלישי, העניין של 3 חודשים להראות שהכסף נקי תופס רק לגבי משכנתא. זה לא תופס לגבי ה-IRS או גופים אחרים.

ודבר רביעי, העברה בסכומים של מתחת ל-10,000בכדי להמנע מדיווח נקראת structuring cash transactions, וזו עבירה פלילית.

John the Savage

New member
אז למה לא להעביר בפעם אחת, בהעברה בנקאית?

אתה לא צריך להתעסק עם שום דבר. אתה לא צריך אפילו למלא שום טופס במקרה כזה (פרט לטפסים לבנק). הבנק יהיה זה שידווח אוטומטית ללא התערבות שלך.

klemiki

New member
לא ברורה לי הסיבה

אבל chase היו ממש קשוחים איתי.
כל דבר ביקשו מסמכים ללא הפסקה.
גם אחרי שפתחנו חשבון הם ביקשו שוב מסמכים כאשר ביקשנו לפתוח חשבון חיסכון. ודרשו מסמכים שונים ממה שהבאנו להם.
סירבו לתת דביט בהתחלה?!?! מה הקטע..??
רק אחרי שעברנו סניף ממרכז שיקגו לפרבר הכל נרגע.
&nbsp
אז פשוט לא רציתי להרגיז אותם.

ilanvag

New member
תמצא לך בנק נורמלי...

אני עם BOA כבר מעל 10 שנים בתור בנק ראשי, כמה העברות כספים גדולות מהארץ, והכל עובד חלק ובלי שום בעיה.

ITAY ITAY1

New member
10 אלף פר משפחה, שלם את העמלה, זה שווה את השקט שלך.

העמלה כל כך קטנה אתה לא חייב להעביר דרך הבנק שלך יש צ'יינג' ועוד דרכים חוקיות וכשרות להעביר כסף ביותר זול מהבנק,
אני העברתי עשרות אלפי דולרים לחשבון אמריקאי דרך צ'יינג' ועלה לי 75 דולר כולל עמלת המרה.
זה שווה את הכסף בטח ביחס לסיכון של להסתובב עליך עם סכום כזה גדול,
אתה יכול לקרוא כאן:
https://help.cbp.gov/app/answers/de...ts---amount-that-can-be-brought-into-or-leave

Alfa156 GTA

New member
נכנסתי באוגוסט עם הרבה יותר מ10K הצהרתי והמשכתי לדרכי.

ההצהרה זה טופס אחד.
את שאר הכסף העברנו בקלי קלות בWIRE.
&nbsp

למעלה