הכנסת מספר שורות בבת אחת

Oren_1

Member
הי. אני רוצה לדחוף מספר מסויים של שורות חדשות בין 2 שורות קיימות (נגיד לדחוף בבת אחת 300 שורות)
מה הדרך הכי טובה לעשות את זה ?
כרגע כי נוח לי זה להעתיק (שזה גם לא נוח כל כך) 300 שורות ריקות. להעשות העתק ואז הכנס.. מניח שיש דרך יותר הגיונית

תודה

מיכאל אבידן

Member
מנהל
הי. אני רוצה לדחוף מספר מסויים של שורות חדשות בין 2 שורות קיימות (נגיד לדחוף בבת אחת 300 שורות)
מה הדרך הכי טובה לעשות את זה ?
כרגע כי נוח לי זה להעתיק (שזה גם לא נוח כל כך) 300 שורות ריקות. להעשות העתק ואז הכנס.. מניח שיש דרך יותר הגיונית

תודה

נניח שברצונך להכניס 300 שורות מתחת לשורה 2.

1. הצב את הסמן בתא A3.
2. גש, בעזרת העכבר, לחלונית ה'שם' (הקיצונית שבשורת הנוסחאות) > הקלד בה: A302 ולחץ על: Shift+Enter.
3. לחץ בעכבר, קליק ימני, על אחד מתאי עמודה "A" שהאפירו > הוספה...' > סמן את 'השורה כולה' > 'אישור'.

______________________________________________________________________________________________________________________
אם מצאת שתגובתי יעילה ופתרה את בעייתך – אנא סמן אותה כ'תשובה מועילה' על מנת לעזור לאחרים.
מיכאל (מיקי) אבידן
Microsoft® Excel MVP - Most Valuable Professional (2009-2022)
______________________________________________________________________________________________________________________
אם מצאת שתגובתי יעילה ופתרה את בעייתך – אנא סמן אותה כ'תשובה מועילה' על מנת לעזור לאחרים.
מיכאל (מיקי) אבידן
Microsoft® Excel MVP - Most Valuable Professional (2009-2022)
מחבר מאמרי ויקי, מנחה דיון בפורומים מרובים ב- TechNet ו-Answers של 'מיקרוסופט' ומנהל פורום 'אופיס' ב'תפוז'.

למעלה