הכנסת מתפרקת...

BOMOD

New member
הכנסת מתפרקת...

אני רוצה להבין את הקטע, שלהם (חברי הכנסת השרים וסתם אנשים שבא להם לפתוח מפלגה). לפני שבאתי לכתוב את הטקטס הזה , חשבתי לפנות בצורה מכובדת עם שפה גבוהה , אבל אני שואל את עצמי בשביל מה? למה דוד שלי צריך לפתוח דוכן פלאפל? שילך לפתוח מפלגה! סבא שלי תמיד התעניין בחלקאות? תיק החקלאות עדין פתוח? ובכלל גם אם כבר נבחרת להיות שר או סתם זמר בחתונות מה אתה תעשה שם? לוקחים אותך סתם! קובי עוז למשל, תעשו לי טובה אני רק אומר את השם , כל מה שאני רוצה לכתוב יבוא לכם מול הפנים. חלי או שלי מה זה כבר משנה , ההתמסחרות עשתה את שלה! תאמת אני לא רוצה להגיד במי אני תומך,כי אני לא באמת תומך ואין לי זכות בחירה אבל לדעתי המצב נראה ככה: ליכוד- מכירים את הקטע בסרט קומדיה שכולם בורחים מאיזה מערבון במדבר ויש רעש של מוזיקה וכדור קש קופץ? ואולי אם כבר באמת כולם ברחו מוסיפים כמה שיעולים, במילה אחת הליכוד! העבודה-למה עמיר פרץ? תביאו את אבי גואטה או את רוברטו.(המשפט אומר הכל)! קדימה- החברים של שרון, זה מזכיר לי את ימי היסודי , מי מקובל ומי לא, שלא נידע כולם רצים לשם כיאלו זה מכרה זהב, מה 30-40 אלף בחודש לא מספיק? שינוי-הוא בשלו, תמיד אותו הדבר(לפיד) מרצ-איך אמרת..מרצ? איך אני מגיע לשם? זה מאכל פולני? ויקי כנפו הלכה לפתוח מפלגה, "גם את שמעת על קדימה? רוצי מהררררר!!!! תעשי כסף טוב"! הוצאתי הכל,תפוז עכשיו התגובה שלכם (אני מחזיק אצבעות לעמוד הראשי)

סמיאגול

New member
והגעת אליו

הנבחרים שלנו הם פושעים (גם אם לא עברו על החוק). הפשע שלהם הוא דאגה לאינטרסים אישיים במקום לדאוג לטובת המדינה.

מה שכואב הוא

שהאדם הקטן משלם את המחיר או כשנהרג במלחמות או כשמתרושש כדי לשלם את ההפרטות והפאשלות

למעלה