הכנסת נתונים למצלמת וידאו

vdani10

New member
הכנסת נתונים למצלמת וידאו

שלום לכולם. רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית של פנסוניק mx500 ' 3ccd , היות ויש לי קצת בעיה עם האנגלית אבקש את עזרתכם בהכנסת הנתונים המתאימים למצלמה, ארשום בפניכם את הנושאים כפי שמופיעים במצלמה והאפשרויות ואשמח אם תציינו מה לסמן, progressive – off – on – aotu d. zoom –20x – 500x- off rec mode – normal – frame advanced functions – zebra – off – on mic – level adj – mode – auto color bar – off - on wind cut – off – on rec lamp – off – on beep sound – off – on הודה לכם באם תעזרו לי – יתכן שיהיו לי עוד מספר שאלות אבל זה רק תהיה לי בעיה, בינתיים תודה.

SCaToPHaG

New member
כל התשובות ->

נמצאות בחוברת ההפעלה שקיבלת עם המצלמה!

vdani10

New member
תשובה

שלום. תודה על תשובתך אך בחוברת ההפעלה שקיבלתי אין הסבר לשאלותיי פרט לשימוש באפקטים. הודה לך באם תעזור לי. תודה.

אני מודיע מראש שהתשובה שלי../images/Emo16.gif

חלקית מאוד, ולכן אני מבקש לא לקבל תגובות של "אל תענה אם אתה לא יודע"
. אפשרות הזום: אתה קובע האם לאפשר שימוש בזום הדיגיטלי, זאת אומרת, להגיע עד לזום של X500, או להסתפק בזום האופטי של X20. אני ממליץ כן לאפשר את הזום הדיגיטלי, ופשוט להשתמש במה שצריך בזמן הצילום. המייק (MIC) זה לבחור את המצב של המיקרופון, אני לא יודע מה זה אומר, ולקבוע את העוצמה שלו (LEVEL ADJ). REC LAMP- אם אני לא טועה, אני מדגיש שאני לא בטוח בזה: קובע האם להדליק או לכבות את הנורה האדומה בזמן הקלטה (שכחתי מה השם המקצועי שלה.. משהו עם T אם אני לא טועה). COLOR BAR זה הפסים הצבעוניים האלה למטרות כיוון. במידה ואתה צריך בארס לכיוון, תפעיל את האופציה. במידה ולא, אין צורך בזה.
ניר

SCaToPHaG

New member
תכנס לאתר של החברה

ובטוח יש שם דוקומנטציה. -אני מנחש- : progressive - אני לא מכיר את הדגם, אבל אם מדובר במשהו רציני אז מדובר בהקלטה ב-progressive, משמע ללא פילדים (שדות). רצוי להשתמש בזה כשאר הייעוד של הסרט הוא מחשב, או מקרן/טלויזיה שמשדרים פרוגרסיב סקאן. בד"כ מסומן ב-P בניגוד ל-I. (שזה Interlaced) beep sound - משער שמדובר ב"פיפ" הקטן שמושמע כאשר אתה לוחץ או בוחר אפשרויות בתפריט.

למעלה