הכנסת תדון באימוץ לזוגות חד מיניים!

Liroy25

New member
הכנסת תדון באימוץ לזוגות חד מיניים!

"המועצה לזכויות הלהט"ב בישראל יזמה בתחילת חודש נובמבר ישיבה במסגרת הועדה לקידום מעמד האישה, שתדון בנושא אימוץ ילדים על ידי זוגות חד-מיניים." ואחרי שנסתיימו מחיאות הכפיים והשריקות, עולה השאלה הבוערת: איך אתם רואים את עתידכם בכל הקשור לתא המשפחתי - רוצים ילדים או שמעדיפים בלי? לאמץ או לגדל אותו עם בחורה לסבית? מה דעתכם?

old crow

New member
ואולי זה בהתאם לתוצאות של המחקר

שבקישור ואז בכל מקרה זה אבור :) "מרבה מחקרים מרבה דאגה"

../images/Emo25.gif

אני רואה את עצמי מגדלת ילדים עם בעלי, אבל אני חושבת שהגיע הזמן שיתנו גם לגאים לחיות חיים כמו הסטרייטים ושיוכלו לגדל ילדים בלי שאף אחד ינשוף להם בעורף או יסתכל עליהם בתור חריגים כי הם ממש לא. אני מבלה הרבה במסיבות של גייז ולפי דעתי הם יודעים לחגוג כמו שאנחנו לא, ומגיע להם לחיות חיים נורמליים לחלוטין!!!

.m

New member
ילדים? אממ... כלומר... אהה...

בהתחשב בעובדה שאני לא מוכנה להתחייב לסוג אחד של יוגורט ליותר משלושה ימים רצופים, איך אוכל להתחייב לכל החיים לילד? אז אני מניחה שכן, יום אחד, אבל לא בטווח הנראה לעין... הפנטזיה שלי כוללת שני ילדים ביולוגים, ועוד ילד מאומץ. וחתול, כמובן.
mai

ELP

New member
רוצה רוצה ../images/Emo13.gif

אני כל כך רוצה ילדים, וביום מן הימים אני מקווה שאני אמצא את הנסיך שלי ואז אני רוצה שילד אחד יהיה מהזרע שלי, והילד השני מהזרע שלו... בכל אופן זה מה שאני מקווה שיהיה...

giloosh

New member
אני חייב להסכים עם ELP

זו התוכנית שלי, שכן החשוב בגידול ילד הוא אהבה ולא מין ההורה וכך אם שני ההורים אוהבים זה את זה ואת הילד אז זה יהיה מושלם... נאיבי-לא בהכרח (אני מקווה
)

Liroy25

New member
השאלה היא לא רק על ילדים

אלא גם ובעיקר על דרך הבאתם - האם תבחר לאמץ? קומבינה עם זוג לסביות? תעבר בחורה סטרייטית?

giloosh

New member
זה לא משנה באמת

אני חושב שהייתי מעדיף אם פונדקאית אבל אם לא יתאפשר אז אני בהחלט אשקול לאמץ ילד

למעלה