הכנסת תינוק לבריכת שחייה

עבתא

New member
הכנסת תינוק לבריכת שחייה

בתי השלישית בת חודשיים וחצי. אני מאד מעוניינת להכניסה לבריכת השחייה כבר, היא ככלל, מאד נהנית לבלות במים. יש האומרים שהכלור מסוכן ומציק לה. יש האומרים שדווקא בזכותו, תוכל להתרחץ בבריכה ללא חשש מזיהומים. יש האומרים לחכות.... ויש האומרים "למה את מחכה", יש להכניסה למים בגיל יום, כמו שגורסים בצרפת. מה דעתכם וניסיונכם בנושא?

שיעורי שחיה בגיל הרך

שחיה היא דבר טוב אם השיעור מתרחש בברכה בה אין גישה לילדים או מבוגרים אחרים. לא היתי מכניסה תינוקת כה קטנה לבריכה משותפת עם אחרים, לפחות לא בגיל זה. נירא לי שהסכנה עולה על התועלת .זה מין אופנה, כמו הרבה אופנות אחרות. האמת שאין מדדים מדעים על התועלת ואני גם לא בטוחה שזה בא במקום לימוד השחיה בעתיד. אם מדובר רק בהנעה אז בבקשה עד גיל 6 ח' בבית באמבטיה. דר' מילה ברק

עבתא

New member
סכנה ממה?

האם עלי להיות יותר מוטרדת מהנושא הזיהומי, או מהסתגלות לשינויי טמפרטורה? אני מתארת לעצמי שגם בבריכה סטרילית, לפי האופנה הצרפתית, שנכניס מספר תינוקות בני יומם, שבתוך חצי שעה יעשו צרכיהם במים, אין יותר מה לדון על סטריליות. מדובר בבריכה קיבוצית, שאינה מחוממת או מטוהרת בצורה מיוחדת. ואם כן, האם גיל 6ח' נבחר , כיוון שאז רמת הנוגדנים לזיהומים כאלה ואחרים (פוליו) מיטבית? מה עם נושא האוזניים, גרון וכד' - האם יש סמיכות גבוהה לדלקות, למתרחצים הצעירים?

למעלה