הכנס בלונדון..

niv_204

New member
הכנס בלונדון..

היה פשוט מדהים. השתתפו: האדסון (קליסטו), קלייר (אלטי), טים (אילי), אדריאן (ליביה/איב), מלינדה (ולאסקה) ופריס (אתנה). השחקנים כולם מדהימים. פריס הגיעה כהפתעה גמורה. על אדריאן כבר ידענו מראש בזכות כמה אנשים טובים... ההפתעה הכי גדולה היתה קליר אני חושבת - היא ביישנית!! כן, כן, ממש ככה. ביישנית. היא הקרינה לנו סרט קצר שהיא ערכה עם בובות של קאליסטו, אלטי וכהופעת אורח - קלודיה קריסטיאן. סרט חולני לגמרי. פריס ומלינדה מדהימות גם כן שתיהן. פריס ממש חמודה ונחמדה כזאת. היא ממש קטנה!! ומלינדה ממש הפתיעה. זה היה הכנס הראשון שלה ואת ההופעה הראשונה שלה בכנס היא נתנה עם האדסון ושתיהן פשוט השתגעו לגמרי על הבמה ושגעו את הקהל כ"כ ככה שלמחרת הן הופיעו שוב יחד למרות שהן היו אמורות להופיע כל אחת בנפרד.. אני לא אהרוס את שאר הסיפורים שיבואו בעקבותי על הכנס.. הכל עוד מבולבל והכל נראה כמו חלום.. דבר שממש אהבתי זה ההתיחסות לקווין סמית. כולם - אבל ממש כולם דיברו עליו באיזשהו אופן. הראשון היה טים ששאלו אותו על קווין. הוא כמעט בכה על הבמה ואני-לא-זוכרת-מי ביקשה שלא ישאלו אותה עליו כי היא לא יכלה להתמודד עם זה על הבמה. זאת חויה מדהימה לחלוק את הכל עם עוד 500 זינאים שמרגישים פחות או יותר אותו דבר. השחקנים גם תרמו דברים למכירה פומבית והשיגו במכירה הזאת סכום של כ-2,100 ליש"ט - והכל תרומות לקרן של קווין (תעשו הכל כפול 7.5 ותראו כמה יוצא). בכל מקרה רציתי להגיד שחזרנו (חלק מאיתנו לפחות), היה באמת מדהים. קצת קשה לעכל הכל עדיין והיה סופ"ש מטורף מבחינה נפשית ופיזית - לוח זמנים משוגע. בכל מקרה אני בטוחה שעוד דיווחים מדויקים יותר יגיעו אחרי...

למעלה