הכנס בפריז: הרשות מגייסת מהעולם מיליארדים

fifanowftw

New member
הכנס בפריז: הרשות מגייסת מהעולם מיליארדים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483448,00.html כינוס המדינות התורמות בפריז נפתח הבוקר בחדשות טובות עבור הפלסטינים: הממונה על קשרי החוץ באיחוד האירופי הספיקה להודיע על תרומה של 650 מיליון דולרים ואילו יפן תתרום כ-150 מיליון. בסך הכל צפויים הפלסטינים לגייס כחמישה מיליארד דולר במהלך הכינוס אז שכל אחד יהמר, למה הפעם ילך הכסף??? א'-לבתי חולים ב'-לבתי ספר חדשים ג'-למנהיגי הרשות-שיחיו טוב יותר ד'-לטרור כמו הפעמים הקודמות, גם הפעם הכסף ירד לטמיון. לא נורא, תשלחו להם עוד כמה מיליארדים

גידעון1

New member
סלטעון האם הכסף הזה מוגדר מבחינתך כשיטת

האיים(מחוות)? לצערי הרב אם המחוות שאנו עשינו לרשות נוצלו לרעה(הנשק שהעברנו לרשות כבר מזמן לא בידי הרשות) אז לכו תדעו מה יעשו עם הכסף. אני מאמין שהכסף יועבר בתום לב לכוחות האכיפה של הרשות אך משם הכסף יתחיל לזרום לידיים עויינות

fifanowftw

New member
כמובן

הרשות, כמו כל שלטון ערבי בסביבה, היא שלטון הוגן, המכבד את הפרט, ומעוניין בטובתו בלבד.

אתה באמת שואל ברצינות? ../images/Emo13.gif

איזה מחוות איזה איים? האם זה משהו שישראל עושה? מחזירה? כנראה שלא הבנת על מה דיברתי אז בשיטת האיים

גידעון1

New member
משום מה מוחמד מחק לי את ההודעה

אז אני רושם שוב. מחוות זה מה שישראל עושה, מחוות גם מדינות אחרות יכולות לעשות ותסכים איתי שזאת חתיכת מחווה

חבל שמוחמד חוזר לימי פורום ערבים הישן

האם מוחמד נבהל מקצת דמוקרטיה?

מוחמד5

New member
תרומות וגיוס כספים

למדינות (או רשויות חלשות ) נעשות לאורך כל השנה ולהרבה מדינות. הפלשתינים הם לא היחדים שזוכים לכזה אירוע. מחווות !! כן , הרבה מחווחת.. הרבה הרס .. הרס של תשתיות ובתים זה מה שעיני כל העולם רואות .(מבלי להזכיר את ההרג היומי )

גידעון1

New member
תאמין לי שהייתי עונה לך טוב טוב אבל

אחרי שהיה לי העונג שמחקת לי הודעה אני לא הולך להשקיע בתגובה כשקיים הסיכוי שתמחק לי אותה

fifanowftw

New member
הא כן

רק חבל שכל הכסף המוזרם לפלסטינאים הולך לשחיתות, למנהיגים, לטרור. באמת חבל

mike00

New member
אם גדעון לא עונה אני אענה...

הפלשתינים הם לא היחידים שמקבלים מחוות?? הפלשתינים הם בין היחידים בעולם שקיבלו מחוות לשלום וביזבזו את הכספים למימון פעולות טרור,לצ'יפור משפחות של מתאבדים,למימון סוהא שתזכה לחיים ארוכים,לקניית נשק וכו'..... הרבה הרס של בתים ותשתיות??אני דווקא רואה הרבה סבלנות מצד מדינת ישראל כלפי הטרור וירי הקסאמים מכיוון עזה... איך זה ששנינו מסתכלים על אותה התמונה ורואים דברים שונים לגמרי בעוד ששנינו שואפים לשלום בסופו של דבר... לסיום,אנחנו יכולים רק לחכות ולראות לאן באמת יילך הכסף הזה...לי יש הרגשה לא ממש טובה בקשר לתיקצוב הרשות הפלשתינית בסכומים כאלה,אני גם מקווה מאוד שיש פיקוח הדוק על הכסף הזה,והכי אני מקווה שבאמת ישקמו את התשתיות ויעלו אפילו במעט את רמת החיים של הפלשתינים......הזמן יגיד לנו אם הפעם באמת היה שימוש נכון לכסף או ששוב ישראל תסבול בגללו...

גידעון1

New member
רק כסף?

לפני חודשיים בערך העברנו להם כלי נשק ו 2 מיליון כדורים. הדברים האלו כבר מזמן לא בידי הרשות אלא נמצאים אצל פורעי חוק במקרה הטוב ואצל טרוריסטים במקרה הרע. אתה ידעת שהסיוע שהרשות הפלשתינית מקבלת ביחס לאוכלוסיה גדול יותר ממה שמקבלות מדינות עם בעיות הרבה יותר קשות כגון דרפור ועוד מדינות במצב נוראי? ועדיין הכסף נעלם כלא היה. ניסיתי בגוגל לאתר את הכתבה אבל לא הצלחתי. אם אני אמצא אותה אני בהחלט אציג אותה כאן

מוחמד5

New member
לומדים מהשכנים

מה השכנים עושים עם כספי הסיוע האמריקאי והגרמני !! כבשים? בתי חולים !! בתי ספר ! מחלקים מזון !! נשק .. נשק.. נשק .. נשק. אבל השכנים לא הם אלה שינהלו אתהכספים אלא יהיו מפקחים מטעם המדינות התורמות והם אלה שיקבעו לאן הכסף ילך.

אתם לומדים מהשכנים ה...מצריים.......

שהתיאור שלך מתאים למה שהם עושים בכספים הזורמים אליהם. אם הייתם לומדים קצת מהיהוד החברה שלכם לא היתה נראית כמו סומאליה. את כספי משרד הפנים למשל המוזרמים לרשויות הערביות כמו לבור ללא תחתית הייתם משקיעים בבניית מערכת ביוב נורמלית כדי שהחרא לא יזרום ברחובות, במקום לסדר ג'ובים לכל החמולה ולפטור את כולם מתשלומי ארנונה.

fifanowftw

New member
חהחהחה

מוחמד, אתה בדיחה, ובדיחה עצובה. הסיוע האמריקאי נועד לנשק, ולמה? כי מתקיפים אותנו! אחיך המוסלמים מלבנון ירו עלינו מבלי שום התגרות וחטפו שתיים מחיילינו, מבלי שום התגרות, רק כדי שאתה וחברייך שונאי הציונים ידברו שטויות. אנחנו, לפחות, הקמנו מספיק דברים מלבד תעשייה צבאית מפוארת, אנחנו, לעומת הפלסטינאים, יכולים להשקיע גם בבטחון וגם בדברים אחרים, הפלסטינאים הם אלה שתומכים בטרור, הם אלה שהדבר היחיד שהם משקיעים בו-הוא טרור. אז של נעלייך מעל רגלייך, והפסק to fooling aroud. זה מביך

אנחנו מייצרים ומייצאים הייטק, והפלסטינים....

מייצרים טרור ומייצאים טרוריסטים לכל העולם.

אני מבקש מכולכם שתחזרו לנהל דיון על עקרונות

ולא לחלק ציונים לאישיויות של אנשים. אין לאף אחד זכות בפורום הזה לקרוא לשני בדיחה עצובה, פאתטי, וכו', וזה נוגע לכולם, יהודים וערבים כאחד. בואו ננטוש את הדרך ויכוח הזאת! ולגבי שאר דבריך פיפא: תתפלא אבל גם הפלסטינים הותקפו, ע"י מדינה ושמה ישראל, והם מותקפים על ידה עד היום, ולכן מבחינתם יש להם סיבות טובות גם להתגונן מפניה. מדינת ישראל היא אחת מהמדינות המערביות עם ההוצאות הגדולות בעולם לנשק, אזאין לה שום זכות להטיף לפלסטינים. תנו לפלסטינים בעצמם לנהל את הדיון הפנימי על השקעת הכספים שלהם. לא זכור לי שהם באו בטענות על השקעת כספים בתוך ישראל...

mike00

New member
הם בהחלט באים בטענות....

ואם לא שמת לב אז מדינת ישראל גם "תורמת קצת" לעולם מעבר השקעותיה בנשק...

fifanowftw

New member
אוי סלעטיון

אתה מקומם. "מדינת ישראל היא אחת מהמדינות המערביות עם ההוצאות הגדולות בעולם הנשק" רוב מדינות המערב-אם לא כולם?-הן באירופה, וארה''ב. תקן אותי אם אני טועה. האם באירופה יש טרוריסטים מטורפים?(ואני לא מדבר על מאות או אלפים, אני מדבר על מליונים) האם ארה''ב מותקפת כל יום ע''י קסאמים? האם יכול להיות מצב בו פולין תתקוף ותחטוף את חייליה של גרמניה? נכון שלא? נכון שאני צודק? נכון שישראל לא "סתם" קונה נשק כדי להרוג ערבים בשביל הכיף? פיפא צדק

למעלה