הכנס הארצי ה-12 "תיאטרון בובות ככלי טיפולי"

הכנס הארצי ה-12 "תיאטרון בובות ככלי טיפולי"

במסגרת הפסטיבל הבינלאומי ה-12 לתיאטרון ולסרטי בובות, חולון טאבו ובובה ומה שביניהם ניהול מקצועי: דר' נטע אורן יום שפותח בפניכם יותר מחלון לתחום מרתק, וכולו הרצאות, סדנאות חוויתיות, הצגות והמחשות של מודלים מתחומי הטיפול, החינוך, השיקום והקהילה. מליאה: הצגת מודלים, תהליכי עבודה ותיאורי מקרה המבוססים על תהליכים בהנחיית קבוצות באמצעות יצירת תיאטרון בובות והתמודדות עם ה"טאבו"; שיגעון, רגשות ומיניות, יחסי אבות-בנים ועוד. סדנאות לימודיות והתנסותיות: כיצד יסייע התיאטרון בובות עם נושאים כמו בושה, כאוס פנימי, הימנעות, תוקפנות ותמיכה והעצמה של ילדים חולים. חשיפה: פרוייקט ייחודי ויוצא-דופן של בובנאית ותיקה, שבמהלך רב-שנים פיתחה סדרת מופעים המותאמים לבתי חולים ומוצגים בפני ילד אחד - או שני ילדים לכל יותר. מרצים ומנחי סדנאות: ד"ר אייל שמיר, ד"ר נטע אורן, אביבה פרחי, ויולה גוטמן, אנה שיינבאום, דבורה אפשטיין, גלית דודזון, אורלי בורג, אלישבע כריש, יעל גנירם, אביטל דבורי, עלינא אשבל. מצ"ב התכנית המלאה להרשמה ותשלום: מרכז תיאטרון בובות חולון, 03-6516848 שלוחה 3

feyoula

New member
שאלה

אני רוצה להביא איתי לכנס בחורה שלא קוראת טוב עברית, יש לך אולי קובץ שמספר על תוכנית הכנס באנגלית? לא מצאתי באתר... תודה רבה!!

feyoula

New member
תודה רבה

אני באמת מעריכה את זה :) ואם אין אז אין.. לא נורא. מקסימום אני אשלח לה את הלינק למרכז ושם יש הסברים כללים באנגלית, ועל הכנס אני אסביר לה בקצרה במילים שלי. שוב תודה וחג שמח!!

דודרינה

New member
יואיל כבודו

לתת הוראה לפרסם את עלות הסדנאות , השתתפות, דמי רישום. אין סיבה שלא יופיע מחיר כדי שהמעוניינים יוכלו לבדוק כמה ואם זה באפשרותם, רגע לפני שהם נירשמים. דודרינה ___________________________________________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת : "יש דברים שאין להם מחיר, אבל תמיד טוב לשאול..."

כבודו יואיל. ואף יתאמץ ויפרט בגוף ההודעה

מחיר ההשתתפות בכנס כולו 160 ש"ח (כולל את הסדנאות) הפירוט המלא מופיע בקובץ שצירפתי להודעה. נשמח לראותך.

למעלה