הכנס הזואולוגי

guyon

New member
הכנס הזואולוגי

מעניין שבארועים קרובים אתם לא מציינים את הכנס הזואולוגי בחנוכה. בפרט שבשנים האחונות כבר אין כנס זוחלים, וכל העבודות מוצגות בכנס של החברה הישראלית לזואולוגיה.

carnivores

New member
היו היו ימים

אתה מעלה בי רגשות נוסטלגיה של השנים (מעטות מעטות מעטות) שבהן היתה תערוכת זוחלים וחיות אקזוטיות גדולה בגני התערוכה ובחיפה (בחיפה כמדומני רק שנה) בפסח. היום בתערוכות יש כלבים חתולים וכלבים וחתולים ועוד כלבים וחתולים ולפעמים גם מופע סוסים.......(טוב נו גם דוכן אחד או של חיות אקסוטיות מכפר הנגיד - אבל בשביל זה לא צריך תערוכה) תערוכה בנאלית ומשעממת. איפה התערוכה לזאולוגיה ובאילו תאריכים?

לא הייתי מודע לכנס הקרוב

יצא לי להגיע לשני הכנסים האחרונים בנושא זוחלים או השניים לפני האחרון. היה מאוד מעניין וחבל שמחוסר תקציב מרכז הזוחלים או איך שקוראים לזה חדל לערוך את ימי העיון. אם תתן לי את התאריך ואולי אפילו פירוט של ההרצאות אני אכניס את זה בדף הארועים של הפורום ואולי אגיע לשם אם אמצא לכך את הזמן. תודה מראש יונתן

guyon

New member
הכנס הזאולוגי (הודעה מקוצרת)

יונתן שלום, יש לך אולי כתובת EMAIL לשם אוכל לשלוח את תוכנית ההרצאות? או שהפומט הזה מתאים? להלן ההודעה שאני קיבלתי, תוכנית ההרצאות תצא בקרוב: החברה לזואולוגיה בישראל (ע"ר) הכנס השנתי של החברה לזואולוגיה -חנוכה תשס"ד-21 בדצמבר 2003 במכון לחקר המדבר מדרשת בן גוריון (קריאה שניה) הכנס השנתי של החברה לזואולוגיה יתקיים ביום ראשון נר שני של חנוכה, כו' בכסלו תשס"ד, 21 בדצמבר 2003 בקמפוס של המכון לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין במדרשת בן-גוריון (ליד קיבוץ שדה בוקר). כנס החברה משמש מזה שנים רבות מפגש מדעי וחברתי של חוקרי הזואולוגיה בישראל, בכללם תלמידים, מרצים וחובבי זואולוגיה מכל הארץ. חשיבותו העיקרית של הכנס מתבטאת בהזדמנות הניתנת לחוקרים, בכללם תלמידי מחקר, להציג את עבודותם וממצאיהם החדשים. הכנס יעסוק בכל התחומים הנוגעים לבעלי חיים. במהלך הכנס תתקיים האסיפה הכללית של החברה. עבודות מחקר יוצגו בעל פה או ככרזה. אנו מעודדים את חברי החברה להציג את עבודתם באמצעות כרזה. על התקציר להגיע לא יאוחר מיום שישי, 30/10/2003!! מומלץ להקדים ולשלוח את התקצירים לפני המועד האחרון. על המצגת להגיע לא יאוחר מיום שישי, 14/12/2003!! כל המשתתפים בכנס (להוציא חברי כבוד של החברה לזואולוגיה) חייבים בדמי ההשתתפות (שיתפרסמו במועד מאוחר יותר) השתתפות בכנס + חברות: רגיל - 90 ₪; תלמיד - 45 ₪ השתתפות בכנס (ללא חברות): רגיל - 70 ₪; תלמיד – 35 ₪ מינוי ל- Israel J. Zool. לחבר: רגיל - 165 ₪; תלמיד - 50 ₪ מינוי ל- Israel J. Zool. ללא חבר :רגיל - 220 ₪; תלמיד - 200 ₪ מציגי עבודות חייבים להיות חברים בחברה לזואולוגיה. עדכון רשימת תפוצה של החברה לזואולוגיה נא לההעביר הודעה זו לתלמידים חדשים ולתלות על לוח המודעות. כדי לעדכן את רשימת התפוצה נא לשלוח

תודה רבה על המידע

אני חושש שהמרחק קצת גדול עלי ולא יסתדר לי להגיע לכנס. בכל מקרה יש לי דואר אלקטרוני והכתובת היא [email protected] , אבל אני חושב שאם תפרסם את התוכניה בפורום זה יכול להועיל ליותר אנשים שמתעניינים בנושא. בכל מקרה תודה. יונתן

למעלה